pondělí 22. února 2016

Catrice She Said Yes In Her Red Dress

Nepřijde vám, že u Essence a Catrice ze sortimentu vždycky jako první vyřazují ty nejhezčí odstíny laků? Nebo aspoň ty nejzajímavější. Já chápu, že klasické krémové červené a nude laky se prodávají nejlépe, ale pokud v regále jiné odstíny nebudou, ženy se je nosit nenaučí. Nebo mám možná jen zvláštní vkus, ale opět jsem žlutě označené našla všechny odstíny, které se mi líbily a které už doma mám. Kromě tohohle. Ten jsem si nakonec dokoupila, i když směšné slevě 10Kč u nás jsem odolala, koupila jsem ho v Německu s 50% slevou.

Možná, že se vám na fotkách líbit nebude, protože mi vyšel hodně oranžový a on je ve skutečnosti spíš lososový. Obsahuje spoustu zlatého třpytu, co je v lahvičce, to se také dostane na nehet, není nutné hledat třpytky lupou, jsou krásné viditelné zejména na slunci. Lakuje se moc dobře a kryje ve dvou vrstvách, i když já jsem měla pocit, že mi trochu prosvítají konečky nehtů. K odlakování není potřeba alobal, jde to snadno.

Výprodej u Catrice už skončil a nahradily ho novinky (mimochodem mi přijdou nejslabší za celou dobu, co v ČR Catrice máme, koupila jsem si celou jednu věc!), ale pokud vás zaujal, třeba ho ještě objevíte v tom extra slevovém stojanu. Já ho vřele doporučuji :-)








3 komentáře: