sobota 9. ledna 2016

Nákupy za prosinec

Dnes bych vám ráda ukázala, co mi do kosmetické sbírky přibylo v prosinci. A začnu hned něčím, co bych tipla jako nejčastější vánoční dárek kosmetických nadšenkyň za loňský rok - paletka Gwen Stefani od Urban Decay. Já jsem si ji tedy nadělila sama, ale to mou radost z ní rozhodně nezmenšilo. Paletkou Chanel mě překvapila mamka - tedy ne úplně doslova, vzhledem k tomu, že se u nás neprodávala, musela jsem si ji sehnat sama, ale po letech, kdy mi mamka nekoupila ani sprcháč, protože mám kosmetiky moc, mě velmi překvapila ochotou mi tu paletku zaplatit a zabalit pod stromeček :-)


Dorazila mi objednávka stínů Colour Pop. Je jich tolik, protože jsem je původně plánovala nadělovat k Vánocům kamarádkám, což jsem nakonec hned z několika důvodů neudělala, a tak jsou zatím všechny u mě a zvažuji, co s nimi. Zatím jsem vyzkoušela tři odstíny a jsem z nich dost nadšená, takže možná u mě i všechny zůstanou :-)


Jedním z těch výše zmíněných důvodů je i to, že mě jedna z kamarádek předběhla a sama mi Color Pop stíny a tvářenku darovala :-) Plus jsem dostala krásnou sadu Rituals...


...lak stejné značky, kosmetickou taštičku Collistar, ve které byly kočičí lepíky a balzámek Etude House a tak trochu mimo soutěž jsem dostala ještě dva štětce Zoeva, protože pořád řeším dilema, jestli si je objednat nebo ne. A za tohle všechno moc a moc děkuju Dejničce!


Mamka nebyla jediný člen rodiny, který mě překvapil kosmetickým dárkem, od ségry jsem dostala dvě tužky Yves Rocher a od táty dárkovou kartu do Rossmanna. Laky jsou od kamarádky.


Za celý prosinec jsem byla v drogerce snad jen jednou a koupila jen šampon a kondicionér Dove. A to je vše, přátelé! Nebylo toho zase až tak moc, na to že byly Vánoce, ne? Ale možná že v době, kdy si čtete tenhle článek, já právě v Drážďanech usilovně pracuju na tom, abych vám tu za měsíc měla zase co ukázat... :-)


14 komentářů:

  1. Tyjo, krásné nákupy, hlavně stíny!:) Kdyby jsi nevěděla co s Color Pop, hlásím se jako zákazník ke koupi;D

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobře, vzpomenu si na tebe, kdybych se rozhodla, že je všechny nepotřebuju :-)

      Vymazat
  2. Teda ty paletky jsou jedna krásnější než druhá! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, takže to byla nakonec dost slušná várka Colourpopů :)) Budou nějaké swatche? Já pořád nevím, jestli chci další nebo ne, hezky mi drží a jsou fakt nádherné, jen se mi moc nelíbí ta jejich aplikace...
    Po Gwen paletce jsem taky toužila, ale nějak už nevyzbyly penízky a teď už ji asi moc neseženu (vlastně na ni nemám ani teď :D), tak nevadí, příjde něco jiného:) Ale souhlasím, byl to asi nejčastější dárek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokusím se dát swatche aspoň na Instagram, zatím jsem teda ale sáhla jen do šesti odstínů :-) Co se aplikace týče, tak jsem zatím vyzkoušela jen prst a to je v pohodě, nijak zásadně mi to nevadí, ale to jde jen u světlých odstínů, které dám na víčko a já mám i dost tmavších a jak patlám crease prstem si teda neumím přestavit...
      Určitě přijde něco jiného, co nás zase bude lákat, toho se nebojím :-) A třeba se jí někdo bude zbavovat a ještě ji ulovíš za dobrou cenu ;-)

      Vymazat
  4. Tiež som chcela paletku od Gwen, ale čím viac na ňu pozerám, tým sa mi zdá nudnejšia :( Pritom to balenie je tak krásne a viem, že by som ju využila, ale viem aj to, že by som chcela viac kontrastnejšie zloženie.
    Prosím ťa, kde si si objednala ColorPop? Po tých tieňoch túžim už tak dlhoooo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ze složení Gwen taky nejsem úplně nadšená a pár odstínů bych vyměnila. Colour Pop nám hromadně objednala jedna slečna na IG.

      Vymazat
  5. nákupy fakt super....a kdybys mi chtěla jeden ten colour pop prodat, tak bys mi udelala radost, ja fakt se k nim neumim dostat :)
    ja si nadělila pod stromeček Naked 3 a taky to radost nezmenšilo, i když jsem si ji nadělila o něco dřív.... ale názor na nic nemam nic moc... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Baru, už mi těch nevyzkoušených moc nezbývá a samé tmavé barvy, tak to nevím, jestli bys chtěla.
      Naked 3 vůbec nepoužívám, barevně mi nesedla, i když je na pohled krásná.

      Vymazat
  6. Rituals miluji, hlavně vůně do bytu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zatím měla jen tu sprchovou pěnu a ta byla skvělá :-)

      Vymazat
  7. Krásně jsi pokoupila. Moc se mi líbí paletka Gwen. Tuhle sprchovou pěnu od Rituals jsem měla taky a byla úžasná, nádherně voněla, dobře pěnila a i nevysušovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem jednu pěnu měla a byla moc fajn, tak jsem zvědavá na tuhle vůni :-)

      Vymazat