úterý 10. listopadu 2015

Kiko 524

Laků Kiko jsem v poslední době nakoupila spoustu a tak je také často nosím, proto se tady tahle značka bude objevovat asi stejně často, jako nový post. Takže pokud je pro vás zatím nedosažitelná, nebijte mě prosím ;-) Radši se podívejte na eshop, domluvte se s kamarádkami a objednejte, při nákupu nad 49 Eur je poštovné jen 1 Euro. Sama mám s objednáním pozitivní zkušenost, balík přišel rychle a vše bylo pečlivě zabalené. 

Odstín 524 v obchodě nemají, takže jsem ho předem naživo nikdy neviděla. Vybírala jsem ho jen podle fotek, na kterých se mi zalíbil na první pohled. A realita byla ještě o dost lepší, protože ve skutečnosti je mnohem barevnější a třpytivější. Základová modrošedá barva mi připomíná Zoyu Feifei, ale ta má třpytečky zlaté, zatímco Kiko obsahuje růžové a modré. Spojení těchto dvou barev vytváří krásný efekt a lak tak chvílemi působí až duochromaticky. Líbí se mi vážně moc, jak na šedé odstíny na nehtech moc nejsem, protože na mě působí smutně, tak s přidáním dvoubarevných třpytek se všechno mění a z nudy je rázem zábavná a pozornost poutající barva. Pro mě na podzim ideál.

Lakuje se bezproblémově, k plnému krytí stačí dvě vrstvy. Mile mě překvapil i rychlým schnutím, než jsem udělala svoje fotící kolečko, byl už téměř suchý, takže jsem ani nedávala nadlak. Kupodivu se jeho absence ani nijak výrazně nepodepsala na výdrži. Ihned po prvním mytí nádobí se mi sice na levé ruce objevily lehce ošoupané konečky, ale nijak výrazně se to postupem času nezhoršovalo, takže jsem ho mohla nosit 5 dní, aniž bych se za nehty musela stydět. Odlakovat šel dobře, ale droboučké třpytky měly tendenci ulpívat na kůži. 

Lak jsem koupila ve výprodeji za závratnou částku 1,1 Euro. Považuji ho za jeden z nejlepších nákupů z poslední doby. A jak se líbí vám?









2 komentáře: