úterý 7. dubna 2015

piCture pOlish Imperial

Laky piCture pOlish registruji už dlouho, líbí se mi jejich spolupráce s blogerkami, které mají možnost si díky nim vytvořit svůj vysněný odstín. Nicméně nikdy jsem po žádném konkrétním netoužila a když před časem přišla Borůvka s nabídkou společné objednávky, odmítla jsem... Pak jsem svůj první PP lak dostala od Dejničky, tento si půjčila od Míny, začala značku sledovat na Instagramu a najednou mám pocit, že jich potřebuji aspoň 20! Ale stojí za to? Jaké jsou mé první dojmy z tohoto kousku? To si dnes povíme.

Barunka psala, že touží právě po tomhle odstínu, ale já jsem si říkala, že ten tedy zase až tak unikátní není. Když jsem ho ale viděla na vlastních nehtech, změnila jsem názor. Ono se to nezdá a samotnou mě to překvapilo, ale pár třpytek stačí k tomu, aby odstín zaujal a stal se oblíbencem! Práce s lakem byla průměrná, ve dvou vrstvách jsem viděla nerovnosti a díry, takže jsem přidala na některé nehty vrstvu třetí. Zasychá polomatně, takže se připravte na pořádnou nálož fotek, protože jsem fotila dvě sady - bez nadlaku a s ním. Líbily se mi obě verze, první byla taková elegantnější a s nadlakem zase vynikla krása shimmeru a třpytek. Výdrž je taková sporná - obrovským pozitivem je to, že se vůbec neošoupávají konečky. Opravdu ani trošku, i šestý den nošení vypadal jako čerstvě nalakovaný. ALE pouze na nehtech, kde jsem měla tři vrstvy. U těch nehtů, kde jsem nechala dvě, se mi lak po kouskách odlupoval. To může být způsobeno buď tou jednou chybějící vrstvou, nebo taky tím, že dvě vrstvy jsem měla na levé ruce a já jsem levačka, takže tato ruka je logicky namáhanější a náchylnější k poškození laku. Na druhou stranu různý počet vrstev jsem neměla poprvé, občas to tak dělávám, protože na fotky to chci mít v rámci možností dokonalé, ale v reálu ten rozdíl vidím jen já, takže se na třetí vrstvu u druhé ruky vykašlu... A nikdy jsem takhle výrazný rozdíl ve výdrži nepozorovala. Takže aby moje zkušenost měla nějakou vypovídací hodnotu, chtělo by to otestovat znovu, ale jak už jsem psala, lak není můj, takže ho Míně nechci zbytečně plácat.

Závěr je takový, že zklamaná určitě nejsem. Lak má krásný odstín, líbí se mi lahvička i popisky na ní, štěteček mi vyhovoval. Výdrž ve třech vrstvách je překvapivě výborná. Myslím, že nepotrvá dlouho a budu to já, kdo bude nabízet společnou objednávku... Ještě doplním, že tuto značku nabízí spousta eshopů, například Llarowe a cena se pohybuje kolem 15 dolarů za kus. 

bez nadklaku







s nadlakem








5 komentářů:

  1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prva fotka s nadlakom - nechty vyzeraju ako male galaxie. Krasny efekt :-) Len by ma odradilo to lakovanie, nutnost tretej vrstvy :-( http://little-lovely-corner.blogspot.com

      Vymazat
  2. jééééé ten je naprosto božský :) až budeš dělat objednávku, mysli na mě, ráda se připojím :)) takové krasavce musíím mít :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle ti fakt slusi, ten potrebujes! Mina

    OdpovědětVymazat
  4. Bez nadlaku vypadá fakt parádně, s ním už se mi líbí míň, ale tvým nehtům sluší! Potřebuješ ho :)

    OdpovědětVymazat