středa 1. dubna 2015

P2 Cool Milkshake

Stejně jako Essence a Catrice, i P2 obměňuje 2x ročně sortiment. Při nedávné návštěvě Německa jsem tedy ve stojanu objevila spoustu zajímavých novinek a některým jsem samozřejmě neodolala a musela si je pořídit. Domů se mnou odjely například i dva laky z nové Crisp + Color kolekce. Ne že by to byla nějaká převratná novinka, kterou jsme ještě neviděly, ale vybavují se mi spíš ojedinělé kousky, dost možná, že tohle je první ucelená kolekce laků s tímto efektem.

Název vcelku přesně vystihuje o co se jedná - laky mají klasický krémový základ, který kryje ve dvou vrstvách a navíc jsou v něm hrubé částečky. Nejsou to glitry, spíš je to taková další odnož pískových laků. Částečky vytvářejí barevný kontrast, takže v tomhle mentolovém jsou modré a červené. Já musím mít všechny laky lesklé, takže už v obchodě mi bylo jasné, že na něj dám nadlak, ale musím uznat, že se mi to nakonec dost líbilo i bez něj a ten druhý nejspíš zkusím nosit samotný. Povrch není z nejhrubějších, myslím, že kdybych použila Seche Vite, nebo jiný nadlak, který umí udělat gelový povrch, stačila by mi jedna vrstva, ale protože sám o sobě schne rychle, použila jsem nadlak Flormar, který se snažím tak nějak využít v těchto případech nebo na swatche, protože mi jinak nevyhovuje - toho jsem potřebovala dvě vrstvy. Vydržel mi pěkný tři dny, čtvrtý den se začaly kousíčky odštipovat a ještě ten den jsem ho odlakovala, protože jsem zrovna měla čas a chuť na změnu. Odlakovávala jsem klasicky, bez alobalové metody, trochu nervů a dost času mě to stálo, ale nebyla to žádná tragédie.

Co vy a "kropenaté" laky? Líbí se vám víc bez nadlaku nebo s ním? 

bez nadlaku







s nadlakem








11 komentářů:

  1. S nadlakem je hezčí. :-) Ale jinak moc pěkná barvička.

    OdpovědětVymazat
  2. Ten je super! S nadlakem se mi líbí víc.

    OdpovědětVymazat
  3. Bez nadlaku mi to přijde jako plíseň:-D S nadlakem hezký.

    OdpovědětVymazat
  4. S nadlakem vypadá lépe, ale fakt nic pro mne.

    OdpovědětVymazat
  5. Ten je tak rozkošně jarní! :-) Sice budu v menšině, ale líbí se mi víc bez nadlaku.

    OdpovědětVymazat
  6. mne sa viac paci bez nadlaku :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten vypada krasne, vice se mi libi bez nadlaku :-)

    OdpovědětVymazat
  8. ten je krásný...ten chci...ten musím mít!!!

    OdpovědětVymazat
  9. Ten mám taky :), ještě jsem si koupila ten fialový a hnědý (ten jsem původně měla pro kamarádku, ale asi si ho nechám sobecky pro sebe :D). Víc se mi tyhle laky líbí s jednou vrstvou nadlaku, taky mi s nadlakem víc vydržely, bez něj se mi odštipovaly po dnu.

    OdpovědětVymazat