čtvrtek 23. dubna 2015

L´oréal Julianne´s Pure Red

Červená kolekce od L´oréalu - co se rtěnek týče, absolutně nic pro mě. Kdo už mě trošku znáte, víte, že já si jedu ve světlých nenápadných odstínech, na výrazné nemám pěkné rty ani odvahu. Červené laky sice můžu, ale na první pohled jsem mezi odstíny nenašla žádný must have. Teoreticky by měla být mému srdci nejblíž Freida´s Red, protože vínové odstíny mám v oblibě, jenže konkrétně tento mi přišel až příliš dohněda a prostě se mi nelíbil. Až když byla v Rossmannu tahle kolekce v akci za 50Kč kus, prohlédla jsem si ji pozorněji a zaujala mě Julianne.

V lahvičce se tvářila poměrně neutrálně se spoustou stříbrného shimmeru, říkala jsem si, že by na nehtech mohla být moc pěkná. Ano, až tak naivní jsem byla a zase jsem doufala, že shimmerem nejsou jen obalené stěny lahvičky, ale že se dostane i na nehet. A překvapení se opět nekonalo. Shimmer na nehtu vidět je, ale jen velmi málo při detailním zkoumání nebo na slunci. A základní barva jde na nehtech mnohem víc dooranžova než v lahvičce - můžete to vidět i na některých fotkách, třeba na té předposlední je to myslím poznat. I když jsem čekala něco trochu jiného, lak se mi líbil, ale docela rychle se mi omrzel. Odlakovávala jsem ho už třetí den a pořád byl v moc dobrém stavu. Co se lakování týče, šlo to dobře, i když malá lahvička překvapila širokým štětečkem ve stylu OPI. Nicméně dalo se s ním pracovat i na mých nepříliš velkých nehtech a díky parádní konzistenci laku se mi povedly obstojné obloučky a stačily mi dvě vrstvy pro plné krytí.

Co vy a červené L´oréal laky? Máte nějaký oblíbený?








6 komentářů:

  1. Ja som teda rada, ze shimmer nevidno :D Mam ho doma, ale este som ho nelakovala, prave preto, ze laky so shimmerom moc nemusim. (Preco som ho kupovala, sa ma nepytaj, cenovka 2 eura mi zatemnila mozog :D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti náhodou rozumím, mně se takhle zatemňuje mozek často :-D

      Vymazat
  2. Tenhle je super! Mám ho a jsem s ním moc spokojená. Barva přesně pro mne.

    OdpovědětVymazat
  3. Mně se tyhle oranžovo-červené na mě vůbec nelíbí :( Bud klasická červená a nebo vínová..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám takové radši, ale občas zaujme i oranžáda :-)

      Vymazat