neděle 5. dubna 2015

Bilance za březen

V březnu mi to trošku ujelo na straně nákupů a bilance se vrátila do starých kolejí, kdy spotřebovaných věcí je minimum a navíc jsou všechny strašně nudné a obyčejné... a nákupů je víc než dost. Může za to hlavně veletrh Beauty and Spa, Německo a český Rossmann taky není úplně bez viny.

Spotřebováno
Taft lak na vlasy účes docela dobře zafixoval, ale hodně vlasy slepoval, znovu bych ho mít nemusela. Uvítám tipy na vaše oblíbené laky, teď mám poslední balení Toni and Guy a nevím co koupit dál...

Garnier barva na vlasy je super, neměla jsem ji poprvé ani naposledy. První dvě tři mytí sice z vlasů hodně pouští, až tak moc že mi mokré vlasy zašpinily pyžamo i prostěradlo... ale příště si na to prostě dám pozor.

Dove antiperspirant mi sice moc nevoněl, ale zase byl jeden z nejúčinnějších, které jsem vyzkoušela. Nikdy mě nezradil a cítila jsem ho i večer. Docela se mi přes zimu dařilo zahýbat se zásobami antiperspirantů, takže se těším co nového si pořídím na jaro a léto a nějaký Dove to určitě bude.

Balea sprchový gel - nějaká starší zimní limitka, asi mi v době koupě voněl, ale při používání tedy moc nee. Jinak dost vysušoval, normálně si toho u sprcháčů moc nevšímám, ale v tomhle případě bylo svědění po každé sprše nepřehlédnutelné (a to mluvím o době kdy už se mi kůže dala do pořádku, ne o tom skoro tříměsíčním boji s vyrážkou). Tak trochu mě to donutilo přehodnotit svůj vztah ke sprchovým gelům typu Balea a Dermacol, ale kdybych je chtěla přestat používat, tak bych jich musela ze své zásobovací skříně vyhodit asi třicet... Takže budu doufat, že tohle byl ojedinělý úkaz a další mě tolik vysušovat nebudou.



Oversa odlakovač je jeden z mých oblíbených (= nesmradlavých), kupuji ho v Německu. Obsahuje aceton, takže ho používám jen občas na třpytkaté laky.

Balea čisticí pěna mi moc vyhovuje, nevysušuje, hezky voní a stojí pár korun. Mám koupené další balení.

Labello Hydro Care jsem měla strašně dlouho, taky už je to pár let, co jsem vlastnila sbírku všech možných příchutí balzámů této značky a jiné moc nepoužívala. Měla jsem ho jako takovou nouzovku v koupelně a nakonec jsem ho dodělala aniž by se zkazil, ale znovu bych si tuhle neparfemovanou verzi určitě nepořídila. Já říkala, že to dneska bude nudné, tak jdeme na tu zábavnější část!


Nákupy
Sešlo se mi tu zase nějak moc laků...


...a stínů...


...a tři řasenky, jako vážně?? Dermacol jsem fakt nepotřebovala, ale byla ve výhodné akci s duem stínů nahoře (za 130Kč, no nechaly byste to tam?) a ty další dvě jsem koupila vyloženě kvůli obalu. Pastelka na rty od P2 zatím vypadá velmi slibně, pak se v téhle skupině nenápadně schovává největší hřích měsíce - rtěnka Chanel, a arganový balzám je z veletrhu.


Mini Nars je rozjasňovač od Dajánky, pak jsem koupila makeup a BB cream, bez kterých jsem se v zimě neobešla, jejich kombinaci jsem nosila denně. BB mám už asi čtvrté balení a dost možná poslední, už byl docela problém ho na ebay najít, stál asi o 50Kč víc než obvykle a nakonec jsem ho ještě musela koupit od prodejce, kterého nemám vyzkoušeného a proto jsem raději vzala jen jedno balení. Zdá se mi být naprosto OK, ale i tak jsem se rozhodla další nekupovat a spotřebovat BB jiných značek, co mám doma, přece jen v létě mi moje pleť dovolí víc experimentů než v zimě, tak bych toho měla využít. A tvářenka v roztomilém (dobře, pro mnohé z vás jistě kýčovitém) obalu je z limitky od P2. Chtěla jsem vám ji koupit do giveaway, ale měli poslední a já si ji sobecky nechala pro sebe...


Mix vzorečků, dvě tužky na obočí (ani jedna z nich není TA PRAVÁ :-(), pilník a štětce jsou poslední z dekorativky a přesouváme se na péči.


Nová limitka Balea mi opět voní, ale sprcháče jsem nechala v regále a koupila jen mýdlo, kterých nemám v zásobě tolik. Borůvkovému sprcháči jsem ale odolat nedokázala, přála jsem si ho co jsem ho poprvé viděla u německých blogerek a je to limitka, takže snad chápete, že jsem prostě musela! :-) Elséve je moje stálice v šamponech a tohle by měla být nějaká novinka, opět v dost velké slevě v Rossmannu, takže proč ne.


Pak tu mám dva nákupy, které byly naprostou nutností, oboje z parfums.cz. Můj TT už má dost zohýbané štětiny, takže bylo na čase ho vyměnit za nový model a krém Avéne je prostě výborný, už mi tam zbývá jen na pár namazání, takže jsem ráda, že nemusím vymýšlet co pořídit místo něj. Poprvé vyzkouším odlakovač od Sparitualu a novou micku Dermacol.


A protože vždycky zapomenu něco vyfotit... Antiperspirant Dusch Das v "compressed" verzi, která mimochodem byla v Německu k vidění i u klasických značek jako Rexona nebo Dove, takže se jí pravděpodobně jednou (snad ještě letos?) dočkáme i u nás. Už poctivě testuju, jestli 75ml skutečně vydrží stejně dlouho jako 150ml (což je u mě měsíc) nebo je to zase jen nějaký trik jak nás donutit kupovat nová balení častěji. A Eucerin micelárka byla jako dárek k časopisu.


Bylo toho požehnaně, že? A předpokládám, že duben nebude kvůli Interbeauty o moc lepší... Tak snad zvládnu zvednout alespoň tu spotřebu. Co pěkného jste si koupily v březnu vy?

17 komentářů:

  1. Objevily se u tebe tedy moc krásné novinky! "Závidím" obzvláště ty věci z Německa:) Snad se taky jednou dočkáme a budeme je mít tady taky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já moc nechápu proč my máme nezajímavou S-he a v Německu je skvělá P2!

      Vymazat
  2. Skvele novinky, ten boruvkovy sprchac musim mit! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ano! Škoda, že ho nemůžu hned používat, musím upřednostnit starší kousky...

      Vymazat
  3. Tyhle články mám u tebe nejradši :). Já už sprchové gely od Baley vůbec nekupuju. Kdysi jsem měla dva, během používání se mi ta vůně zprotivila, na pokožce ani nevydržela vonět a taky mě dost vysušovaly.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem moc ráda, že jsou bilance oblíbené, když už jinak těch článků moc není... Jj, Balea sprcháče na kůži snad nikdy nevydrží vonět.

      Vymazat
  4. Nars paletku mám taky a jsem z ní nadšená :). Já si toho moc nekoupila, březen byl pro mě dost náročný a tak jsem neměla moc čas na nákupy. A taky jsem utrácela za něco uplně jiného .))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem s ní moc spokojená, dokonce hodně používám i černý stín, který normálně nemám vůbec ráda! :-)

      Vymazat
  5. Ahoj, tenhle krém od Avene též zvažuji, kvůli jizvičkám od akné - pomáhá?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Luci, neřekla bych, že dokáže hojit jizvičky. Já ho miluju protože moc dobře hydratuje.

      Vymazat
  6. Teda fakt naloz, ale chapu, ze k necemu jsem trochu svou primluvou prispela. Musis si poridit gelovou masku na Interbeauty, jestli budou mit. Zkusila jsem a funguje...pry bych tak krasne mela vypadat porad. Ty na ruce nic moc.

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkný článek a hlavně hromada novinek. Moc se těším na tvé názory na ně. Jinak z těch spotřebovaných věcí určitě vyzkouším tu pěnu od Balei :)

    Jak šetří shopaholici :)

    OdpovědětVymazat
  8. Balení tvářenky od P2 se mi líbí moc :) Těch laků teda je

    OdpovědětVymazat
  9. Nákupy ti závidím, hlavně ty laky.:D a tvářenka je boží!:) :D :)

    OdpovědětVymazat
  10. Presne takéto články potrebujem - v ktorých je plno nových nákupov. Aby som si mohla povedať, že ja to predsa vôbec nepreháňam... :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky, ten BB krem je moc fajn, sveho casu jsem pouzivala hodne, musela jsem ale kvuli dermatitide prejit na prirodu. Nakupy krasne, zvlast ocni stiny. Co se tyce deodorantu, muzu vrele doporucit znacku Perspi Guard, maji sprej na noc, ktery se rano oplachuje a pak deodorant ve forme soli Perspi Rock a uz nic dalsiho nezkousim. Oboje vydrzi pekne dlouho a uz nevim, co je to pot :) samozrejme pri cviceni ano, ale ten bezny se minimalizoval a zase nosim barevne obleceni.

    OdpovědětVymazat