neděle 4. ledna 2015

P2 Cosy Home

Letošní lakovací rok začnu mým velkým oblíbencem z konce toho minulého. Nemám ho dlouho a přesto jsem ho stihla mít na nehtech už dvakrát. Zamilovala jsem si ho i přesto, že jsem si v obchodě nevšimla poměrně velkých bílých glitrů, které tam jsou podle mě naprosto zbytečné a trochu ten krásný lak kazí... Ale není jich tam mnoho a nijak výrazně se neprosazují, takže mu to odpouštím.

Samy podle fotek můžete vidět, že někdy je béžový a jindy růžový, takový chameleon, každopádně ladí s mojí barvou kůže a přijde mi tím pádem mnohem lichotivější než některé studené béžové, které mi dělají šedé prsty. Rozhodě se zařadil mezi mé oblíbené nude laky. Shimmer, který je krásně vidět v lahvičce, ve skutečnosti na nehtech není tolik výrazný, ale je stále viditelný. 

Nelakuje se špatně, ale trochu dělá díry a pokud chci dosáhnout efektu nenápadných a upravených nehtů, chce to perfektní výsledek a tím pádem tři vrstvy. Výdrž není bůhví jaká, třetí den už jsou vidět ošoupané konečky. Odlakování trochu stěžují ty bílé potvory, ale ne zas tak moc, aby bylo zapotřebí alobalové metody.

Pokud se dostanete do německého DM, rozhodně doporučuji nepřehlédnout stojan P2 a tenhle lak!










7 komentářů:

  1. Ten vypadá opravdu krásně:) Já bych hrozně ráda vyzkoušela něco od p2, a jak napotvoru takovou zajímavou značku tu nemáme a do Německa já se nedostanu:/ achjoo, no tak budu alespoň spamovat nadšenými komentáři:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Luci, můžu ti klidně něco koupit při příští návštěvě :-)

      Vymazat
  2. Vypadá fakt krásně, hezky Ti ladí k ruce. Já s těmito odstíny nějak bojuju, buď nesedí ke kůži, nebo se hodně blbě lakuje, nebo nevydrží a podobně.
    Zkusím se podívat, jestli je p2 i v AT, do Německa to mám z ruky.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten je nádhernej ♥ A souhlasím, ty bílé glitry by tam být nemusely.

    OdpovědětVymazat
  4. Jéé ten je nádherný..takové barvičky teď můžu..škoda, že se nedají sehnat v Rakousku tam to mám z Brna blíž, ale tak snad v létě..Moc Ti sluší ;)

    OdpovědětVymazat