sobota 10. ledna 2015

Lybar lepidlo na vlasy

Já se obvykle expresivně zabarveným názvům článků vyhýbám, pro snadnější vyhledávání zůstávám u těch oficiálních, ale tentokrát jsem si nemohla pomoct, protože téhle pekelné lahvičce se lak říkat nedá!

Možná vás stejně jako mně zaujaly nové obaly stylingových přípravků od Lybaru, nebo vás nalákaly na vůni zeleného čaje. Pokud se tak ale ještě nestalo, buďte rádi a vyhněte se minimálně laku obloukem! Můžu vám odpřísáhnout, že horší lak na vlasy jsem v životě neměla a že už jsem jich pár vyzkoušela. Žádný ale zatím vlasy nedokázal slepit vlasy tak, jako tento! Ono slepení je ještě dost slabé slovo, protože jediné použití téhle věci udělá z vlasů tvrdou helmu! Vlasy pak nejdou vůbec rozčesat a pokud ho použijete znovu, garantuji vám že se s jeho vymýváním z vlasů pěkně potrápíte! A slibovaná vůně zeleného čaje? No to určitě, pěkný smrádek je to, kdejaká Nivea či Garnier umí laky na vlasy navonět lépe.

Za mě jedno velké ne a doporučuju ho pouze sportovcům, mohli by pak opravdovou helmu vynechat, tento lak zvládne pevnou ochrannou vrstvu skoro lépe. Schválně, přiznejte se, kdo ho máte a vyhovuje vám? Protože moje mamka si ho oblíbila, ale ona má krátké vlasy a extra silným tužícím účinkem je přímo posedlá... A já stále hledám něco, co bude dobře držet a zároveň to z vlasů půjde snadno vyčesat a vymýt. Nějaké tipy?



5 komentářů:

  1. tak to je pekelnik! ja pouzivam cierny taft s... eeeee... keratinom? tusim.. voni ako pansky parfem trocha, ale mne to nevadi, naopak, drzi dobre a vycesat sa tiez da v pohode, ak ho nenastriekas prilis zblizka.. inak, prvy som si kupila minuaturu v Rakusku zrovna ked sme sli za vami do Prahy <3 :) odvtedy som si iny nekupila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip, Baru, zkusím ho, i když teda ty pánské vůně zrovna moc nemusím...

      Vymazat
  2. Vůbec tento produkt neznám a zjevně se mu i vyhnu velkým obloukem :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Cha, mám ho taky, páč byl na něj kuponek ve slevové knížce DM:-D A dle popisu by se mohl líbit mojí mamce, tak jí ho dám.

    OdpovědětVymazat