úterý 27. ledna 2015

Color Club Harp On It

Ne, ani v letošním roce vás neušetřím nálože holografů, protože mě pořád hodně baví! Pro připomenutí tu z CC kolegů už byli Over The Moon, Cherubic a Halo-Graphic. Následuje je stříbrný Harp On It, moje srdeční záležitost, hned po růžových holografech můj nejoblíbenější odstín. I když co si budeme nalhávat, jak je to holografické, učurávala bych i z hovínkově hnědé :-)

Jsem vážně zvědavá, jestli letos objevím nějaký lepší lak, než tuto řadu Color Club. Pro mě jsou nej, protože krásně kryjí ve dvou vrstvách a holo efekt je nejvýraznější. Světlé odstíny od OPI nebo China Glaze většinou kryjí o dost hůř a věřím, že u CC by mnohým stačila jen jedna vrstva. V kombinaci s bleskovým schnutím to z něj dělá perfektní lak na uspěchané dny! Ale to už se zase opakuju, že? Tak se radši mrkněte na fotky... 












6 komentářů:

  1. Ten je nádherný! Žádný holografický lak nemám a koukám, že to musím napravit :D

    OdpovědětVymazat
  2. To je taková nádhera! Ten bude jednou můj :)

    OdpovědětVymazat
  3. Překrásné.... :)
    Souhlasím, že i OPIčáci, nebo China Glaze u holografů nekryjí nějak extra.
    A tuším, že o holograf.lacích od color club básnila i Veru z Cosmetic jam dokonce v oblíbencích 2014.
    Takže taková krása a zároveň funkčnost, to musím osobně prověřit :D ;) - už je mám na "to chcu listu".

    OdpovědětVymazat
  4. Jako jo, jsou prostě dost dobré ;) Sice už je to pro mě na hranici únosné ceny, ale asi jsem ochotná zaplatit ještě trochu víc. Jsou nejlepší z těch, co jsem vyzkoušela...a to jsem chtěla Nfu.Oh holografy milovat, ale nanášení a výdrž byly na prohození oknem!

    OdpovědětVymazat