neděle 9. listopadu 2014

Bilance za říjen

1 spotřebováno
Spotřebovací část je tento měsíc zase skromná, ale na to, že jsem 10 dní bydlela u rodičů a tam jsem používala jiné produkty a ještě ne vždy moje (třeba lak na vlasy nebo čistící gel na obličej jsem tam neměla), jsem ráda, že se mi povedlo dopotřebovat alespoň něco a hlavně mám radost z toho, že můj sprchový kout opustilo hned pět lahviček - už jsem jich tam měla ke dvaceti a začínalo to být neúnosné!

Natura Siberica sprchový gel - pumpičkové balení je sice na jednu stranu super praktický nápad, ale to by ta pumpička musela dávkovat mnohem větší množství. Já na jedno umytí potřebovala 8 pumpnutí a než ji mačkat tolikrát, je vlastně lepší klasicky si gel vymáčknout z tuby. Obsah mě nijak zvlášť nepřesvědčil, že by zrovna tenhle sprcháč byl lepší než jiné a že bych si ho musela kupovat znova. Průměrně pěnil, průměrně voněl, prostě nic extra.

Ziaja pomerančový peeling je naopak můj miláček, momentálně lepší tělový peeling nemám. Miluju tu hladkou pokožku po jeho použití! Strašně jsem si ho šetřila, protože jsem ho jednou nenašla na stránkách Ziaja a bála jsem se, že už se nevyrábí, ale naštěstí to tak není, koupila jsem si nové balení a tohle mohla s klidem dodělat. 

Balea peeling Indian Chai jsem koupila protože jsem zase jednou podlehla šílení blogosféry a ne, nepochopila jsem, co na něm všichni mají. Peelingy téhle značky jsou spíš sprchové krémy s troškou zrníček, takže efekt nula nula nic a ta parfemace, ze které jsou všichni tak unešení? Fuj, za mě fakt ne.


Garnier barvicí krém na vlasy - myslela jsem, že už tuhle vymývací žádnou nemám a ještě jsem v zásobách jednu objevila. Je fajn, krásně intenzivní černá, vlasy se po ní pěkně lesknou, ale to vymývání je problém u kořínků, mohla bych barvit znova už po třech týdnech.

Aussie Miracle Shine šampon - slibovala jsem recenzi už když mi asi před dvěma měsíci došel kondicionér a stále nic... Ale bude! Za mě Aussie ano.

Alverde meruňková maska na vlasy - super věc, moje druhé balení a chtěla jsem si koupit další, když byla nedávno akce na DMkové značky, lákalo mě i nové hezčí balení! Ale odolala jsem, mám teď věcí na vlasy víc než dost. Překvapivě hezky vlasy uhladí a dodá jim lesk. Klidně by se mohla dělat ve větším, než 100ml balení. Časem se k ní ráda vrátím.



Rexona antiperspirant je klasika, ale tahle zelená verze mi přišla z těch méně povedených, moc mi nevoněla a přišla mi i méně funkční než její jinak barevné sestřičky.

Guy De On krém na ruce je docela propadák, viz recenze. Nebýt příjemné parfemace, nikdy se ve spotřebovaných produktech neobjeví.


2. nákupy
Pokud mě sledujete na Instagramu, tak už většinu fotek znáte. Buď jsem si to cvakla dvojmo - na mobil i na foťák, nebo jsem se to pak dodatečně snažila nainstalovat stejně. Hlavním nákupním bodem října bylo samozřejmě Interbeauty. Takže jsem hodně řádila u OPI...


... jen o malinko méně na modeláži...


... od které jsem taky díky spolupráci dostala tyhle krásné dárečky!


Následně jsem řádila v Sephoře, Clarins je z Douglasu a Sleek ještě z veletrhu.


Neodolala jsem novinkám Color Club a Barry M, takže opětovná návštěva eshopu, kde nakupuji nejčastěji - mojesminky.cz.


Úžasná Martinka mi dovezla z USA Nars korektor a duo gel laků Sally Hansen a navíc jsem jako dáreček dostala lak Revlon v krásné podzimní barvě. Ještě jednou moc děkuji!


Rimmel nás zase všechny obdaroval, tentokrát byl balíček hodně bohatý a navíc jsme byly dotázány, jaký odstín makeupu si přejeme... Takže palec nahoru!


Od eshopu babybaby.cz jsem dostala stejně jako mnoho dalších blogerek plnou tašku věcí. Detailně jsem obsah nefotila, sama jsem o tom několikrát četla a viděla jsem minimálně dvě rozbalovací videa, takže jsem tím nechtěla zbytečně unavovat, produkty jsme dostaly víceméně stejné. Pokud vám ale obsah tašky přece jen unikl, doporučuji třeba video Hanky.


Dodatečně mi eshop poslal na vyzkoušení ještě nové koupelové soli Tetesept - já nemám vanu, takže jsem myslela, že je spíš někomu daruji, ale hlavně ta mandlová voní úžasně i přes obal, takže už jsem se objednala k rodičům na relaxační koupel :-) A lesk jsem si koupila na ebay, šoupla jsem je na jednu fotku, protože jsem je vyzvedávala na poště ve stejný den.


V Rossmannu jsem byla tenhle měsíc dvakrát a pokaždé jsem tam nechala spoustu peněz, hloupé lákavé akce! Ke dvěma sprcháčům Palmolive byla nákupní taška a k nákupu produktů L´oréal nad 399Kč řasenka zdarma. Navíc jsem na oba nákupy využila kuponek na 10% slevu.



A poslední solo fotku si zaslouží dárek od Mínušky, děkuji!


Tak ne, poslední fotka je nakonec nákup z Německa, který jsem zvládla ještě po nafocení předchozího, ale stále v říjnu. Balea a Essence věci budou (spíš už jsou) i u nás, ty jsem koupila jen protože v Německu jsou prostě levnější, P2 je nutnost, myslím, že od téhle značky ještě nemám věc, která by mi nevyhovovala, takže u jejich stojanu vždy vydržím dlouho. A obrovskou radost mám z toho, že jsem potkala alespoň zbytky z Catrice kolekce Feathered Fall, protože ty stíny mají naprosto boží odstíny!


29 komentářů:

  1. Uuuu, ty víš, jak se rozšoupnout :D Čekám, že v listopadovém new in bude čtvrtý helmer ;)
    A od Ziaji mám tělové máslo v té pomerančové parfemaci a hrozně se mi ta vůně líbí, jenže Francouz říká, že je hnusná a umělá, tak ho používám jen někdy, aby neměl kecy :D Stěžoval si někdo u tebe na vůni nebo je jen on takový cíťa?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nee, to určitě ne, ani ty tři nesmí být plné :-)
      Mně se ta vůně taky líbí, u mě si nikdo nestěžoval, rodinka si takových věcí vůbec nevšímá ;-)

      Vymazat
  2. Vždycky u tebe obdivuju ty nákupy, musíč mít zásoby alespoň na rok :).

    OdpovědětVymazat
  3. Ohromné nákupy, samé krasné věcičky!

    OdpovědětVymazat
  4. Ty brďo, ty máš mega velké nákupy. To snad ani nejde nikdy spotřebovat. Jinak se nejvíc těším na recenze výrobků Nars a taky mne zaujaly věci značky P2.

    Maru UltimateChic

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejde, no... ale mít to musím ;-) Já jsem teď s tím psaním dost marná, pevně doufám, že o vánočním volnu všechno doženu a dočkáte se recenzí, na které jste zvědavé!

      Vymazat
  5. Sprcháč NS mám taky, sice v modrém obalu, ale jinak je to ten samý. A ta pumpička mě taky štve - jak říkáš, vypadá to hezky, ale člověk aby se upumpoval. :-D Na pomerančovou Ziaju se budu muset mrknout. Na svoje akce mě Rossmann taky vždycky utáhne. L'Oreal jsem taky nakoupila, řasenka je boží. A ten Maybelline stín jsem si taky koupila, vypadá to na stejný odstín. A ještě jsem přihodila růžový Color Tattoo. Catrice stíny vypadají krásně. A těším se, až zrecenzuješ všechny NARS novinky. Jo a tu OPI hromádku bych brala celou. ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. To jsou mega nákupy a všechny tak krásné! Jinak rádo se stalo a až pojedu příště, dám vědět!

    Tu meruňkovo-citronovou masku na vlasy používám také a moc ráda. Je vážně fajn.

    Od P2 bych taky něco ráda vyzkoušela, takže až pojedu do Drážďan před Vánoci, něco koupím. No a před tím ještě něco pořídím v Římě, takže mne fakt čekají taky meganákupy a před chvílí jsem objednela 10 párů bot. Jmenuji se Martina a asi jsem megashopaholic :-)...taky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budu moc ráda, Marti, když mi dáš vědět, i když úplně nejradši bych tam jela sama, pevně doufám, že příští rok si tenhle sen konečně splním :-)

      Dáme si rande v Drážďanech? ;-)

      Vymazat
  7. fúha, to je riadna nálož:), zaujímal by ma názov 2. a 3. OPI laku v prvom riadku:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. evie, omlouvám se za opožděnou odpověď! Jsou to Sorry I´m Fizzy Today a Kiss Me I´m Brazilian.

      Vymazat
  8. Opět parádní nákupy! Vždycky bych se u tebe nad tímto článkem mohla kochat hodiny a hodiny. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě moc těší, protože já ho taky vždycky hodiny píšu :-D

      Vymazat
  9. Úžasný, docela by mě zajímaly všechny tvé zásoby :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hlásím, že jsem právě použila svou masku Alverde, meruňkovou v novém obalu. Má 150 ml, takže ji zvětšili :)

      Vymazat
    2. Sabi, zásoby si raději nechám pro sebe, už jen ty nákupy jsou dost provokativní ;-) A super zpráva o Alverde masce, díky za ni :-)

      Vymazat
  10. Teda, to jsou přímo mega nákupy :) Koupelovou sůl od Tetesept jsem měla tu kokosovou a super, plní všechno, co se píše na obalu, já byla spokojená :). Jé a těch laků no bomba
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  11. No, přesně takhle jsem nakupovala dva roky a teď to horko těžko zdělávám:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě to bohužel zatím nevypadá, že bych přišla k rozumu... :-)

      Vymazat
  12. Och samostatne foto! Jsem poctena :D

    OdpovědětVymazat
  13. týýýo tomu říkám nákupy :))) P2 naprosto miluju, hlavně teda jejich laky a už se těším na vánoční Dráždany :))
    a u tebe se těším na recenzi Aussie Miracle Shine :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky se těším na vánoční Drážďany! Doufám, že kromě P2 potkám i ten velký stojan Catrice :-)

      Vymazat
  14. Peti, tyhle články mě prostě hrozně baví.. Tolik krásných věcí :) Já jsem ve fázi, kdy se snažím šetřit, respektive mi peníze nezbývají a zařekla jsem se, že si radši našetřím na kvalitnější věci, které budu fakt používat a nebudu "syslit".. Kochám se u Tebe, hrozně by mě zajímala celková sbírka.. Myslíš, že by se to dalo zvládnout někdy? :) Jinak kde prosím kupuješ ten Ziaja peeling? Je dost hrubý? Mám jeden z DM a jak píšeš ty, je k ničemu :) Jo a taky jsem ráda, že jsem přestala pracovat v centru města, takže se do drogerií téměř nedostanu a internetový obchodování mě zatím nijak nechytlo, jinak by asi moje předsevzetí vzalo za své :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Baru,
      ráda tu zase po dlouhé době vidím tvůj komentář :-) Je mi líto, ale celou sbírku zveřejnit neplánuji, nemám chuť číst 50 komentářů jak toho mám strašně moc, to vím i bez toho :-) Možná udělám post o mé koupelně, ale makeup room si nechám pro sebe.
      Ziaja peeling kupuju přímo v jejich prodejně v Praze - Růžová 10, ale dá se objednat i z eshopu.

      Vymazat
    2. Naprosto to chápu, Peti.. Já si to teda budu jen představovat a těšit se na Tvé měsíční bilance ;) Děkuju za info o peelingu, do Prahy se asi jen tak nedostanu, tak mrknu na eshop či případně obhlédnu drogerie..

      Vymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat