čtvrtek 13. listopadu 2014

2 makeup balíčky pro vás! - UKONČENO

Stejně jako dalších asi 20 blogerek mám i já milou povinnost vás díky Rimmelu obdarovat jejich novinkami. Původně jsem myslela, že počkám, až největší vlna opadne a udělám pro vás balíčky vánoční, jenže pak dorazil upomínací email s požadavkem na odkaz na giveaway a bylo po plánech... Ach jo, tuhle stádovitost na spolupráci s Rimmelem fakt nesnáším!

Abych svoji rozdávačku aspoň trošku odlišila, přidala jsem k produktům od Rimmelu něco ze svých vlastních zásob a vytvořila pro vás takové "full makeup balíčky". To znamená, že v každém najdete produkty na oči, rty, tvář i nehty, takže takový základ, se kterým se dá vytvořit kompletní makeup. Když už na tu poštu půjdu, tak ať tam nenesu poloprázdné obálky, že. Takže co konkrétně jsem pro vás vybrala?

Balíček 1
Catrice Cream to Powder Blush C02 Rose´s Wood (Siberian Call)
Maybelline Great Lash
Rimmel Lasting Finish 25 hours full coverage - 100 Ivory
Rimmel Lasting Finish 25 hours medium coverage - 010 Light Porcelain
ELF Lipstick - Nostalgic
NYX Ultta Pearl Mania - Pearl
Essence lak na nehty 04 It´s Peach not Cherry (Cherry Blossom Girl)
Misa lak na nehty Never Say Never


Balíček 2
Essence bronzer (New League)
Rimmel Wonder´Full řasenka
Rimmel Stay Matte - 201 Classic Beige
Rimmel Lasting Finish 25 hours medium coverage - 010 Light Porcelain
ELF balzám na rty Strawberry Créme
Essence paletka stínů (Ready for Boarding)
Essence lak na nehty 02 My Little Kimono (Cherry Blossom Girl)
Color Club lak na nehty Sakura Glow


Zaujal vás některý balíček? Chcete ho získat? Tak mi napište do komentářů který z nich preferujete a přidejte tip na váš oblíbený čaj - moje dva nejoblíbenější se už nevyrábí, dopíjím zásoby a nějak mi nic nově koupeného nechutná, tak bych se ráda inspirovala v tom, co máte rády/i vy. Zda přidáte mail nechám na vás, každopádně pokud ne, pohlídejte si vyhlášení a v případě výhry se mi budete muset ozvat samy. Soutěžit můžete do pátku 21.11. do půlnoci. Dvě vítězky vylosuju z vašich jmen napsaných na papírku buď já, nebo tím někoho pověřím, uvidíme jak to vyjde.
Hodně štěstí!

92 komentářů:

  1. balíček č. 1, chtěla bych zkusit ten MU s červeným víčkem :)
    čaje moc nepiju, maximálně bylinky, když jsem nemocná, jsem kafař. ale hodně mi chutná Calming Infusion ze Spencera

    OdpovědětVymazat
  2. Víc bych asi využila ten první balíček. Jinak ze sypaných čajů mám nejradši od Oxalis zelený čaj Jahoda v šampaňském a ze sáčkových Lipton pyramidkový zelený Lemon Macaroon.
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Líbí se mi balíček č.1 a můj neoblíbenější je Roibos s vanilkou nebo teď na zimu různé vánoční příchutě čaje Roibos :) stiborova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, více se mi líbí druhý balíček =) Já každé ráno piju zelený čaj, přes den kafe a večer meduňkový =) piju takové ty uplně obyčejné za pár korun od jemčy =) A občas, když mám chuť přes den, tak si dám bílý čaj =)
    sara.baum@post.cz

    OdpovědětVymazat
  5. já tedy nechci vyhrát ani jeden balíček, ale musím ti prostě říct, jaký je můj nejoblíbenější čaj právě teď. a je to čokoládový puer Numi. mňam. a pak ještě Kusmi... zrovna teď asi nejvíc Sweet Love, ale třeba takový Princ Vladimír taky není špatný. vlastně ještě White Rose Numi, ten mám uvařený zrovna teď... no a asi raději budu končit, tohle by bylo ještě docela na dlouho.

    OdpovědětVymazat
  6. tak já jsem pro dvojku a můj oblíbený čaj nebo vlastně dva jsou oba sypané od Oxalisu - miluju "jahody v šampaňském" a "lesní studánku"

    mhxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Když čaj, tak sypaný z jednoho krámku tady u nás. To ti asi moc neporadím :-) Balíček se mi líbí oba, ale když si mám vybrat, tak č. 1. Tam mi sedí více produktů. sifaldova.alzbeta@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych brala radši balíček č.1 :) Jinak co se týče čajů, tak já mám poslední dobou úchylku na heřmánkový, miluju ho :) Ale jestli nejsi moc na bylinkové, tak mi většinou chutnají čaje od Pickwicku. Teď naposledy jsem si koupila kombinaci mango + zázvor + limeta a je skvělý (zázvor v něm vůbec necítím naštěstí :) ).
    gizy(zavináč)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. 1)
    A nejvíc mi z čajů chutná Natürlich immun: http://www.kopiluwak.eu/1104-thickbox/willi-dungl-caj-naturlich-immun-prirozena-imunita-20x2-g.jpg
    a od Grešíka Meduňka a Flegmatik. :D
    zejzen@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Ja jsem pro jednicku :-) Kazdopadne u nas se vyrabi caje Sonnentor- jsou bylinkove a bio-tzn. zadne dochucovadla a sacek plny neidentifikovanych slozek. Ujizdim si na jejich slunecnim podzravu a klidne dusi :-)
    hribovaolga@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  11. Já bych brala spíše balíček druhý:)
    Můj oblíbený čaj je jednoznačně klasická černá Sága, nic jiného v podstatě nepiju. Ale když mě to chytne, tak si ráda dám i nějaké pečené čaje. Moc dobré mají v Globusu, jsou to jen maličké skleničky na jedno použití, ale moc dobré! :)
    lucisa.n@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Osobne mam rada aj radu Delicious Spices od Pickwicku, aj ked to v podstate nie su caje, len take vsemozne mixiky.. Ale chutia super! Z realnych cajov si rada kupujem Earl Grey z M&S.
    A pozdava sa mi prvy balicek :)
    veri.soltesova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  13. První, rozhodně. :)
    Já jsem trochu čajový snob, takže mám nejraději sypané, ze všeho nejvíc tuareg a senchu, potom i jasmínový. Ale je fakt, že poslední dobou často doma pijeme Sedmero bylin od Babičky Růženky. :D
    karamba.lou@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. Balíčky se mi líbí oba, takže by mi bylo jedno..
    Z čajů mám všeobecně nejradši ochucené roibosy a teď s nástupem chladného počasí najíždím na kombo šípkového a zázvorového.
    vyroubalovab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Balíčky se mi líbí oba :)
    Nejraději mám Chai Latte značky Krüger, který si kupuju ale v Německu, u nás se bohužel nedá sehnat... ale jelikož jsem sysel, tak jsem si udělala pořádnou zásobu na zimu :)
    andrea.valna (at) gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Já bych ráda balíček první. Ze sypaných čajů bych doporučila rooiboos, ať už červený nebo zelený a lahodný oolong Tieguanyin, česky Železná bohyně. Výborné černé sáčkové čaje pak má Tesco Finest, jsou to různé blendy a mají i dobrý Chai. Navíc i ty krabičky vypadají velice dekorativně :) A třetí tip je domácí zázvorový čaj na nachlazení, nastrouhá se zázvor, zaleje se vařící vodou, po chvíli se přidá med a citronová šťáva. Může se přidat i černý čaj. Hotový tekutý zázrak :)

    OdpovědětVymazat
  17. Mě by se více zamlouval balíček druhý, protože bych víc věcí využila, ale nepohrdla bych ani prvním, neboť oba obsahují makeupy Rimmel, které chci vyzkoušet a jelikož ve Švajcu Rimmel není, musím vždy čekat na dovolenou do ČR :-(
    co se týče oblíbeného čaje, tak musím přiznat, že čaj často nepiju, ale mezi mé nejoblíbenější patří klasický černý čaj s hooodně citronem anebo karamelový Roiboos, ten je na podzimní a zimní čas naprosto úžasný! Momentálně piju čaj urologický, ale musím podotknout, že ne dobrovolně :-D
    haniik@centrum.cz
    CaMMy :-)

    OdpovědětVymazat
  18. Č.1
    Nejlepší je sypanej - dračí oči :)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahojky :) já jsem ranní čajový typ. Každé ráno si vařím zelený čaj a pokaždé přemýšlím který, nejvíce mi chutná zelený čaj s brusinkami pickwick a zelený čaj s broskví Jemča :)
    Jinak co se balíčků týče, nejvíce se mi líbí první balíček :)
    Krásný den, u nás svítí sluníčko
    kontakt: centrefolds@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Z čajů mám nejraději Earl Grey, piju ho celoročně :-) Balíčky jsou oba moc povedené, ale více se mi líbí druhý.
    Placka.L@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj více se mi líbí druhý balíček :-) čaje piju sypané, většinou klasiku zelený a taky mám ráda lipový a jasmínový a pak teda v tomhle období miluju Teekanne Winter Time ale už jsem ho dlouho v obchodech neviděla, tak doufám že ho taky nestáhli jako ty tvoje
    kasia.b()centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj, mě se více líbí první balíček, a čaj mám ráda medový Roibos z Lidlu:)) je syce pytlíkový, ale moc mi chutná, ze sypaných čajů mám ráda ty zelené s různými příchutěmi, moc mi nechutnají sypané ovocné, vždycky mi přijdou dost kyselé.
    sabera@hotmail.cz
    Šárka

    OdpovědětVymazat
  23. více se mi líbí balíček č. 1 :) co se týče čaje, tak jsem vyloženě čajová, ale piji jen zelené, černé a bylinné čaje, ovocné maximálně v létě. Nejčastěji si kupuji čaje od firmy leros (na jejich detox, zažívání, guaranu a chřipka a nachlazení nedám dopustit)
    MikulkovaVendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj. Líbí se mi balíček č.1. a miluji sypaný zelený čaj - Tokajská meruňka a nebo černý Irish creme obojí z Oxalisu :-)
    l.jerlingova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  25. více se mi líbí balíček č.1, protože bych chtěla vyzkoušet makeup Lasting Finish 25 hours full coverage :)
    já poslední dobou ujíždím na zelených čajích ve všech možných variantách :) a když jedeme do Německa, tak kupuji Kruger :))
    aliceinwonderlandcz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  26. Balíček č. 1 se mi líbí víc :-) Mám ráda zelené čaje a nejvíc mi chutná asi jahoda a citronová tráva od Pickwick. USedmikrasky@seznam.cz.

    OdpovědětVymazat
  27. me prekvapila novinka pickwick mango se zazvorem a limetkou. rada bych c. 2. dekuju. m.radkovicova(at)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Balicek c. 1 :)
    Mne chutia skoro vsetky caje, najcastejsie si kupujem Pickwick, Teekannee a sem tam Lipton. :) Strasne mi chuti Teekannee roiboos vanilla.
    vierka.sedlakova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. Mně se více líbí balíček číslo 1.
    Já jsem si teď strašně oblíbila čaj od značky Milford, je to nějaká zimní edice, jmenuje se Winter.. a něco za tím, nemám ho u sebe, takže nevím přesně :D . Ale je výborný, hodně kořeněný a ovocný. Celkově mám čaje od Milford moc ráda.
    p.e.t@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj, pači sa mi balíček 2, je tam viac produktov, ktore by som chcela vyskusat.
    A moj najoblubenejší čaj je pravý zázvorový, nastrúhaný čerstvý zázvor s medom a citronom, pripadne čerstvý mätový.
    july.velkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  31. Ahoj, moc hezké ceny. Preferovala bych balíček č. 1 kvůli make-upům, ale potěšil by i druhý balíček samozřejmě. Můj nejoblíbenější čaj je momentálně kombinace černého a zeleného čaje. Je to sypaný čaj, kupovaný ve Švédsku. Šetřím si ho, aby mi vydržel co nejdéle :-) Asi jsem tedy moc neporadila, ale třeba alespoň inspirace, po čem se mrknout.

    klarka321@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Víc se mi líbí první balíček.
    A když čaj, tak opravdu čaj a ne žádné ovoce. Sáčkové nejradši z M&S, hlavně jejich černý Extra strong (je tak silný, že stačí jeden sáček do velké konvice, a hlavně nezpůsobuje vyrážku jako Pickwick) a úžasně kořeněný Chai. Z nečajů nejradši maté na povzbuzení a konopný na spaní.
    hancqa@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. mě se líbí balíčky oba, ale víc produktů bych využila ve dvojce, takže ten. :-) já čaje zbožnuju a preferuju sypané. Jinaa momentálně mám nějakou mátu s malinou, tak to je výborná kombinace. :-) aanebo klasika medunka. :-) misacek133@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Více se mi líbí balíček č.2, moc bych chtěla zkusit tu řasenku od Rimmelu :) Čaje miluji, jsem schopná vypít i 4 čaje za den :D A navíc ted v zime a na podzim, pekne vecer v teplych ponozkach a s dobrym cajickem...miluji takove chvile :) Svuj nej nej neoblíbenejsi asi nemam, mam rada jak ovocne, tak hlavne ty zelene :)
    karolina.bartosikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. druhý balíček :)
    musím se přiznat, že čaj nepiju :D ale když už, tak brusinkový :) nebo můžu doporučit jako dárek tatranský čaj :) já mám nejraději horkou čokoládu, doporučuju tu co se prodává jednotlivě po sáčcích :)
    greenballx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Baví mě, jak sis s tím vyhrála :)
    Víc mě zaujal první balíček. Ze sáčkových čajů mám ráda různé kombinace od Pickwicku a ze sypaných ujíždím na Karkade :)
    kubackova,v(at)gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Těžký výběr, oba balíčky jsou krásné! :) Mám ráda překvapení, ale nejspíš ten 2., láká mě Rimmel řasenka. :)
    Já mám raději kafe. :) Ale jinak ovocné Pickwick popřípadě i zelený. :) Nejlepší asi jahody se smetanou a višně s jogurtem. :) Podle chuti a nálady. :)

    OdpovědětVymazat
  38. Mám ráda Rooibos nebo kupuju na Olomoucké v Brně sypaný jasmínový čaj.
    vera.p@centrum.cz
    Oba balíčky se mi líbí, pokud si musím vybrat tak č. 1.

    OdpovědětVymazat
  39. Balíček c.1 miluju čas z oxaliss, jahodovy polibek:-)
    Dendvo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. Balíček číslo 1 :)
    Môj obľúbený čaj je obyčajný čierny s citrónom. Vyskúšala som už veľa, či ovocné, bylinkové, zelené... vždy sa vrátim k tomuto :) Väčšinou kupujeme Popradský :)
    denie257@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  41. Moc se by se mi líbil první balíček :)
    A čajíčky? ty miluju! Momentálně ujíždím na Chai z Tesca z té jejich řady Finest, má naprosto nádherný obal (jako celá tahle řada) a je fakt výborný. Celkově Chai mám ráda, taky mám moc ráda zelené čaje.
    nikolik.v@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Líbí se mi první balíček :-) Nejraději mám zelený čaj nebo bílý čaj s nějakou příchutí (zelený s mangem apod.), nemám moc ráda sladké čaje :-) michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Balíček 1.
    Jinak můj nejlepší čas je teď od Say, citronový. Chutná celé rodině a není ani moc drahý :)

    OdpovědětVymazat
  44. Líbí se mi první balíček :) a čaje piju většinou jen v práci a nejraději mám ty od Grešíka :)

    petra.sokolova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  45. Pokud by se na mě usmálo štěstí, tak bych volila balíček č. 2

    Co se čajů týče, nejsem nikterak vybíravá, nejraději mám zelený (čistý i s příchutí/vůní) nebo černý (jen tak, neslazený)

    whatever.kenzi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  46. Na podzim se ze mě stává ještě větší čajofil, než jsem během roku, nepiju v podstatě nic jiného, takže mám těch tipu trochu víc :) úplně nejvíc mě teď nadchl čaj z Marks and Spencer - Lemon, Ginger and Ginseng infusion, oslazený medem je prostě dokonalý! Sice je dražší, ale je vidět, že ač je to čaj z řetězce, tak se kvalitou vyrovná i čajům ze "spešl" prodejen :) a další čaje, které mě osobně mile překvapily jsou z DMka z jejich řady Das Gesunde plus, přesné německé názvy si nepamatuju, takže popíšu podle krabiček :D moc mi chutnala fialová krabička (mučenka, meduňka a myslím rooibois) a potom červená krabička (echinacea, máta a lupača). No a jestli máš ráda voňavé čaje tak hnědá krabička a rooibois s orientálním kořením (skořice, hřebíček atd. :)) No tak to je vše, já a čaje, to je vždycky trochu na dlouho, pokud vyzkoušíš, tak doufám, že budou chutnat :)

    Líbil by se mi balíček čílo 1 :) nikolvit@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Krásně jsi to s tou soutěží vymyslela. Více se mi líbí balíček č. 2. S výběrem čaje ti asi moc nepomůžu, protože nejsem moc čajový typ. Ráda mám jakýkoli zelený či bílý čaj s příchutí. Radu

    UltimateChic@email.cz

    OdpovědětVymazat
  48. Mě moc zaujal balíček číslo dva :). A oblíbený čaj mám asi mátový a nebo pak domácí chai tea latté, to miluji :).
    therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  49. Ahoj více se mi líbí balíček číslo 1..
    Nemám žádný obíbený čaj ..vypiju všechno.
    radoslava.20@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  50. Libi se mi vic prvni balicek, ale nepohrdla bych ani druhym :)
    Ja jsem velky milovnik kavy, kterou bohuzel nesmim kvuli zaludku :( A tak si pochutnavam na zelenem caji, hodne dobry je zeleny caj s citronem.
    amyle@ seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  51. To jsou prima balíčky, líbí se mi č.2
    S tím čajem bych ti ráda dala nějaký tip, ale jelikož piju převážně obyčejný černý a kafe, tak asi nepomůžu. :D ALE čas od času si koupím nějakou kombinaci, která mě zaujme a posledně to byl myslím banán s jahodou. :)
    Malykoutekkrasy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Uááááá, balíček č. 1 je boží!!
    Čaje miluju zelené, hlavně Teekane s brusinkou, Saga s malinou a pak mám taky ráda obyč černý ranní s citronem od Liptonu, tuším :) A když mě bolí žaludek, je naprosto nepřekonatelný Teekane Žaludek a střeva, krabička ve tvaru kostky, mají je i všude v potravinách a je skvělý, funguje! :)

    OdpovědětVymazat
  53. Mně se líbí baliček č.2. Já miluji sypané čaje, teď jsem si přivezla skvělé z Francie a nejvíce mi chutnal čaj s citronovou trávou, pak jasmínový a čokoládový, všechny jsou smíchané se zeleným čajem. beautypusinka_gmail.com

    OdpovědětVymazat
  54. Hezky jsi ten Rimmelí balíček ozvláštnila! Mojí stálicí mezi čaje je Irish cream od Teekanee a English breakfast z Marks&Spencer! Oba nejlépe s mlékem.
    Muj email je: katka.machova92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. U mňa idú najviac čaje Pickwick, zelený s jahodou a citrónovou trávou, ten je skvelý. A potom ešte šípkový, ten mi pripomína moju babku a čaj, ktorý mi varievala ako drobcovi..:)
    Páči sa mi balíček dvojka.
    Gersiova.Adka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  56. Můj neoblíbenější čaj je od Babičky Růženky - 7 bylin s echinaceou. Na tomto čaji jsem závislá a doma i v práci musím mít vždy minimálně dvě krabičky, protože co kdyby mi náhodou došel!? ;-)
    Jinak mám ještě moc ráda zelené jablko, Lemon Sorbet a Sweet Apple od Pickwicku.
    Ze spousty čajů mě v poslední době pálý žáha, takže docela selektuju.
    Moc se mi líbí balíček č.1.

    OdpovědětVymazat
  57. Moc se mi líbí balíček č. 1. Jinak moc na ty různé speciální čaje nejsem. Nejradši mám Pickwick zelené čaje, hlavně ty různě ochucené. :)
    chickflickcherry@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Mám moc ráda kvetoucí čeje. Jsou lahodné a v konvičce to vypadá nádherně, když se rozvinou :)
    romcavankova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  59. Já mám ráda teekanne - magic winter.
    Líbí se mi 2.
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  60. luciel1989@gmail.com

    Více by se mi líbil balíček č. 1, ale ani 2 bych nepohrdla :-) Make-up od Rimmel bych ráda vyzkoušela.
    A můj oblíbený čaj? To je těžké, jsem čajový maniak :-) Nyní asi Indonesian Sencha od Liptonu.

    OdpovědětVymazat
  61. Mě se moc zalíbil balíček číslo 2 :) a čaj ti asi neporadím, jelikož piju spíše kávu :/ Čaj si dám jen k sushi a naposledy mi nejvíce zachutnal japonský zelený se špetkou višně, ale nevím kde ho sehnat, dávali jsme si jej přímo v restauraci.. Tak snad ti poradí někdo lépe než kávofil :D
    Zirafka.Bara123@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  62. Balíček číslo 2. Alebo 1? Ja neviem! V balíčku číslo jedna je tá riasenka od Maybelline, ktorú u nás nepredávajú, ale zas v dvojke si mi sedí všetko! :D Tak asi balíček číslo 2, to aspoň využijem.
    A z čajov... ja nie som vôbec čajová. Pijem čaje len keď nemôžem nič iné, takže... Moje obľúbené sú ale sypané. Môžem si namiešať, aké len chcem. Ale zvyčajne je to značka Oxalis :) Sáčkové nepijem vôbec. Potom ešte granulované, i keď je pravda, že do toho vodu veľa krát nedávam :)

    alicien@email.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Balíček 2
    Nej jsou asi čaje Marks&Spencer :)

    monika.chrastilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Balíček č.2
    Já čaj moc nepiju ale když už tak jenm černý a pořádně silný. A značka no to nevim je mi to tak nějak jedno.
    eliska.pejchaorva@tiscali.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Nejvíce by se mi líbil balíček číslo 2, strašně ráda bych vyzkoušela novou řasenku od Rimmelu.
    Čaj mám nejeadši černý, takže akorát doporučím můj oblíbený Earl Grey od Liptonu :)

    OdpovědětVymazat
  66. balíček č.1
    Barborqaaa1@azet.sk
    u mňa vedie klasika - čerstvý zázvor, med a citrón :)

    OdpovědětVymazat
  67. Nejvíce by se mi líbila dvojka :)
    Čaj teď na zimu? Data masala (Yogi) - černý čaj + mléko + směs koření ...

    OdpovědětVymazat
  68. Líbí se mi balíček č.1 :)
    Mám ráda ovocné a bylinkové čaje, poslední dobou je nejoblíbenější malinový.

    OdpovědětVymazat
  69. To je parádní soutěž, líbí se mi balíček č. 2. Můj právě nejoblíbenější čaj je od Loyd zeleno-bílý s pomerančem a mandarinkou - výborný :). A taky od Jemči mám ráda zelený s jahodou
    VeruKru@seznam.cz

    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  70. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc ráda bych vyzkoušela balíček č. 1, ani jeden z produktů jsem ještě v rukou neměla :) čajů piju dost a favoritů mám kupu, ale můj asi nejoblíbenější je zelený s vanilkou z Lidlu :)
      lucyneckaaa@seznam.cz

      Vymazat
  71. Moc se mi libi oba balicky, ale vice by me potesil asi balicek cislo 2 :)
    Jinak ja miluju vsechny caje s prichuti jablko + skorice, zvlast v zime, aktualne mam doma Pickwick Sweet Apple ♡
    zakov77@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Líbí se mi první balíček. Já jsem si teď koupila v Oxalisu hruškový sypaný čaj, ještě jsem ho teda nezkusila, ale voní fajnově a ani nebyl tak drahý :).
    Barbora.Hapova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Zaujal mě více balíček 1 ale i 2 je krásný. Jsem více kávová než čajová ale chutná mi většina ovocných čajů a poslední dobou "ujíždim" na čaji s příchutí karamelu a vanilky.
    mspalenkova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  74. Ten balíček 1 se mi asi líbí víc, ale... dvojkou se taky nedá pohrdnout :)
    mám ráda jakýkoli mátový čaj, nejlépe když je čerstvá máta, ale poslední dobou jsem si oblíbila pečený čaj, vím, že to moc čaj není, ale tak nevadí :D
    jinak... černý s citrónem je pro mě nepostradatelný :)
    meggynapravnikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  75. balíček č.1 :)
    miluju Pickwick Spiced orange, pak melounový, domácí pečený a sypaný bílý s jahodou :)

    OdpovědětVymazat
  76. balicek c 1, moj najoblubenejsi caj je mistral cranberries ten je pre mna najdokonalejsi ale na zimu mam rada caje s primesou skorice a este veltea cucorietkovy s vanilkou :D
    monikabullova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  77. Balíček č.2 je jasná volba :-)
    Nejoblíbenější čaj je pro mne káva :-) a když už tak bílý čaj.
    jamun@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  78. Líbí se mi oba balíčky, ale ráda bych zkusila ten první :) Chtěla jsem zkusit makeupy a ten lak je moc hezký. Jinak čaje piju všechny od Tulsi, jsou hrozně dobré :) E-mail je veronika.moravcova@klikni.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Viac sa mi paci balicek c.2 :)
    A z cajov mam rada napr. sypany -visne v cokolade, alebo korenisty sweet chai, potom vanilkovy roibos atd. Odporucam vyskusat aj chai latte :)
    Mail: simplemente.lucy@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  80. Paci sa mi balicek c. 1.
    Moj oblubeny caj je Loyd - Slivka so skoricou.

    OdpovědětVymazat
  81. Čajíčky mám moc ráda :-) Vyhrává u mě jednoznačně zelený, s příchutěmi a hlavně bez, matcha, ráno kvalitní černý nebo grey a jinak bylinkařím (nej je podle mě heřmánek a máta + šalvěj jako dobrý pomocník při dezinfekci dutiny ústní, teď testuji konopí a to je šupa ;)) líbil by se mi balíček č. 1, protože mám ráda laky Misa, littlesmitka@yahoo.com

    OdpovědětVymazat
  82. Víc se mi líbí balíček 1, ale určitě bych nepohrdla ani dvojkou :-)
    Čaje piju obyčejné sáčkové, převážně ovocné a v podstatě jakékoliv :-) Od Teekanne mám mezi oblíbenci hlavně Fruit Kiss, Fresh Orange a Red Berries, od Pikwick taky cokoliv, takže dobré je koupit si třeba ty variace, kdy si pak vyberu podle aktuální chuti :-) Ale ani obyčejná levná Jemča není špatná, naposledy jsem měla Brusinku s pomerančem a i jiné jsou dobré... Takže asi vlastně moc neporadím, no, vypiju cokoliv :-)
    zuuuz(at)seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  83. Více se mi líbí balíček č. 1.
    Moje nejoblíbenější jsou sypané čaje od Oxalis:
    bílý čaj - čaj dlouhověkosti
    maté IQ
    nebo nějaké ovocné třeba brusinkový.
    Ale můj nejoblíbenější je černý čaj, ten piju denně. :)
    zuzi.dida@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  84. balíček č. 1.se mi líbí vic
    Čaje mám ráda bylinkový, ale dám si i ovocný. Ovocný mám nejraději od Pickwicku a to třešně s malinami a brusinkami, nebo vanilková zmrzlina s horkými malinami.
    majketka.bukova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  85. Balíček č. 1 :) Nejraději mám čaj Lord Nelson Rooibos Vanille. Má krásnou vůni i chuť. Dá se sehnat v Lidlu a má i dobrou cenu :)
    greeendayy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  86. Určitě balíček č. 2, vypadá ještě bombastičtěji než balíček jedna ;) Super ceny! :)
    Nejraději mám Chai (latté) z M&S nebo z řady Tesco finest a nebo klasický Yogi čaj z čajoven :) A pak taky miluju sypané ovocné čaje z Manufaktury :3
    valentine.chicken@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj, oba dva balicky jsou uchvatne, ale o malicko vice se mi libi balicek c 1. Muj momentalne nejoblibenejsi caj je English Tea Shop White Tea z Delmartu v nadherne bilo ruzove krabicce :)
    H.M.Nguyen@email.cz

    OdpovědětVymazat
  88. Juuu, balíček č. 2 vypadá báječně :-) a z čajů rozhodně Oxalis "Dobrý rok", který obsahuje mrkev (je bez ibišku, není tedy kyselý) nebo babiččina zahrádka. Stihla o fous :-) pěkný večer všem. Gita

    OdpovědětVymazat
  89. Juuu, balíček č. 2 vypadá báječně :-) a z čajů rozhodně Oxalis "Dobrý rok", který obsahuje mrkev (je bez ibišku, není tedy kyselý) nebo babiččina zahrádka. Stihla o fous :-) pěkný večer všem. Gita

    OdpovědětVymazat