středa 18. června 2014

UMA You´re My Heart, You´re My Uma

Zaprvé doufám, že to, co jsem napsala do názvu, skutečně název je a ne jen nějaký UMA slogan. Ale myslím, že tyto laky názvy mají, takže za to mají plus a druhé za to, že je název víceslovný a kreativní.

Lak jako takový je fajn, má lehce gelovou konzistenci, takže jsem dala 3 vrstvy, abych byla s krytím spokojená. Pracovalo se s ním taky dobře, i když je fakt, že mi to lehce znesnadňovalo hranaté víčko, drželo se mi špatně, ale v rámci možností jsem to snad zvládla nalakovat přijatelně.

Nějak si nejsem jistá jak zhodnotit odstín. Na jednu stranu je to zklamání, protože jsem myslela, že si kupuji růžovočervenou, originální, jakou ve sbírce ještě nemám. Na nehtech je to ale čistá červená. Je moc pěkná, chce se mi napsat až nádherná, pro mě dokonalý odstín, který nejde ani trošku dooranžova, ale ani domodra, prostě neutrálka střední tmavosti (věřím, že spousta z vás by se se mnou o té neutrálnosti hádala, já ji mám nastavenou asi trochu jinak než vy, ty barvy, které bývají popisovány jako neutrální červené mi většinou připadají vulgární a nenositelné). Je výrazná a poutající pozornost, na druhou stranu ale klasika, která neurazí téměř žádnou příležitost. Zklamaná tedy úplně nejsem, ale jestli si ji nechám, budu muset vyřadit nějakou jinou červenou krémovku. 

Velmi mile mě překvapila výdrž! Možná, že tomu pomohly i dvě vrstvy nadlaku, z nichž jeden byl Flormar, který si Rendy chválí právě pro jeho schopnost výdrž prodloužit. (Mimochodem lak se takhle krásně leskne sám o sobě, nadlak jsem přidala až po focení.) Ten jsem použila jako první, ale ráno jsem našla na nehtech otisk peřiny (lakovala jsem asi ve čtyři odpoledne...), takže jsem následky zahladila Seche Vite. A tohle kombo drželo 2 dny naprosto perfektně, neměla jsem jedinou oděrku, stále to vypadalo, jako že jsem si nehty dolakovala tak před pěti minutami. Třetí den jsem si všimla lehounce odřených konečků na dvou nehtech. Ale opravdu neznatelně a takhle to vydrželo až do pátého dne, kdy jsem odlakovávala. Takže bod pro Flormar nebo UMU? Otestuji to důkladněji a dám vám vědět. 

Ráda jsem vyzkoušela novou značku a jsem mile překvapená z toho, že lak není vůbec špatný. Další odstíny kupovat neplánuji, nelákají mě, protože jsou z větší části krémové, takže těžko soudit tyto laky obecně, nicméně bych se nebála nějaký pořídit třeba kamarádce jako drobný dárek.








10 komentářů:

  1. ale jo, vypadá dobře.. mě by teda hodně zajímalo, jestli je ten Flormar fakt úžasný držák, protože mě se nehty ulupujou už první den nalakování a jsem z toho dost zoufalá.

    OdpovědětVymazat
  2. já mám od umy jeden lak a je super :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám jeden lak od UMA a mně držel hezky i bez nadlaku a podlaku :D Jinak barvička se mi líbí a taky si často koupím nějakou zastřenou červenou nebo růžovočervenou a ve finále je to pak čistá červená, kterých mám dost :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám od UMY 2 laky a stále jsou na čekací listině :D

    OdpovědětVymazat
  5. mne na fotografiach pride rozuvo-cerveny... iank krasna farba..

    Viva la Vida Dorota

    OdpovědětVymazat
  6. Je moc krásný. Já bych naopak tyhle laky kupovala pomalu po kilech, být u nás dostupné :D Strašně se mi totiž líbí design lahvičky.. a odstíny samozřejmě taky. :)) Mám jeden fialový kousek a je super, až tedy na krytí.

    OdpovědětVymazat
  7. od UMY zatím nic nemám, protože u nás je TETA asi tak 300 let za opicema :D

    OdpovědětVymazat
  8. Máš veľmi pekný blog.Držím palce v blogovaní.Budem rada,keby si si pozrela ten môj.Ďakujem...♥

    http://petushbeautybook.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  9. No asi bych ji potřebovala vidět naživo, abych tu neutrálnost červené spravedlivě zhodnotila. Pro mě třeba ze swatchů byla vždy neutrální červenou Vodka s kaviárem, ale od té doby, co ho mám, tak ho moc nelakuju, prostě se mi nelíbí, je moc vínový a ano, možná i trochu vulgární.
    Tahle se mi nejvíc líbí asi na třetí fotce :)
    Nicméně díky za tip, na tu značku kouknu, až se zas někdy octnu v drogerce ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat