pondělí 5. května 2014

Flormar Supershine 14

Dneska tu mám méně fotek než obvykle, ve snaze o záběr, kde by byly pěkně vidět nehty i Samínek, se mi vybil foťák a já jsem úplně zapomněla, že jsem lak vůbec nenafotila doma a zjistila jsem to až při úpravě fotek, kdy už jsem měla nalakováno něco jiného. Stane se, snad vám i těchto pár ukáže krásu tohohle laku.

Značku Flormar mám moc ráda, konkrétně řada Supershine je naprosto skvělá a plná nádherně třpytivých odstínů, za které by se nemusely stydět ani mnohem dražší značky. Co na těchto lacích ale ráda nemám, jsou lahvičky. Víčko je zbytečně dlouhé, takže se laky nevejdou do Helmeru a při lakování se mi špatně drží. Sice si stěžuju, ale pro ty barvy jsem schopná vše bez mrknutí oka odpustit. Fialová byla kdysi s růžovou moje nejčastěji nošená barva na nehtech, ale v poslední době ji nějak válcuje červená a modrá. Ráda se k ní ale občas vracím, pořád mám tuhle barvu ráda. Konkrétně tenhle lak jsem nosila ještě v zimě, já na ty temné barvy zase až tolik nejsem a tahle třpytivka pro mě byla nositelnou variantou typicky podzimních a zimních barev.

Lakování naprosto v pořádku, mám tři vrstvy, ale vy už moc dobře víte, že to nutné vůbec nebylo a stačily by dvě. Tři dny vydržel v perfektním stavu, další dva s lehce ošoupanými konečky. Odlakování bylo také snadné, alobal nebylo vůbec potřeba, jen třpytečky zůstávaly všude možně na prstech.

Co vy a Flormar? Taky vás štve to víčko?







10 komentářů:

  1. Štve, a jak! Už mě kvůli tomu víčku ani neláká kupovat si další odstíny. Tenhle je ale krásný :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je ale kouzelná barva! Moc se mi líbí, super na zimu, jak píšeš. Mám od flormaru jen konturovací tužky a jsem s nimi spokojená. Lak žádný, nedovedla jsem si z té velké nabídky vybrat, ale hlavně mám zásoby.

    OdpovědětVymazat
  3. no tak to je parádní odstín :) já jsem ostuda, od Flormaru nemám ani jeden lak :D

    OdpovědětVymazat
  4. Taky ty lahvičky zrovna nemiluju. Odstín je krásnej, bude super na podzim! http://polishedandheartshaped.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Neštve mě víčko, vlastně by mě to ani nenapadlo. Ale to jsem nechtěla psát, ten odstín ten je, přesně moje nehtová skupina :D

    OdpovědětVymazat
  6. joo, podobně super víčko má i Bourjois. já mám všechny laky v krabičce od Senzaboxu a tenhle mi lítá někde ve skříni, protože se mi tam prostě nevejde :D ale odstín je krásný :)

    OdpovědětVymazat
  7. Souhlas, to víčko mě taky štve. Barvička je ale..aaach, nádherná ! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Jejda tak ten nutně potřebuju :)
    Jinak mně víčko nevadí :) Právě naopak, celkem dobře se mi drží... :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat