sobota 28. prosince 2013

Vánoční nehty a líčení

Dnes bych vám chtěla ukázat mé štědrovečerní nehty a líčení. Já se obvykle v tento den klasickým vánočním barvám vyhýbám a letos to nebyla výjimka. Volba laků se odvíjela od mého outfitu - měla jsem tričko v meruňkové barvě, a tak jsem si jako lak vybrala Clementinu od Gabrielly Salvete. Jenže jsem věděla, že manikúra půjde hned následující den dolů a nechtělo se mi odlakovávat třpytky... Proto jsem se rozhodla, že Clementina bude jen doplněk na prsteníčku a hlavní barva bude jiná. Padl mi do oka tmavě modrý Astor VIP Blue z mého posledního nákupu na Fragrance Direct a bylo rozhodnuto. Na nehtech byl ale mnohem tmavší než v lahvičce a nebyl téměř viditelný shimmer, který obsahuje, takže mi nepřišel příliš slavnostní. Proto moje cesta vedla do šuplíku s efektovými laky a vybrala jsem si CND Gold Sparkle, kterým jsem ho odzdobila. Snad vás příliš nepohorší provedení, vím, že není ale zdaleka ideální, ale lakování probíhalo hodně ve spěchu. Do večeře už moc času nezbývalo a já jsem zjistila, že mě čeká předělávání slavnostního účesu, protože ponožkové vlny, o které jsem se pokoušela, nestihly dostatečně proschnout.







Gabriella Salvete Clementina, Astor VIP Blue, CND Gold Sparkle


Líčení jsem ladila k nehtům, bylo velmi jednoduché s důrazem na výrazné řasy. Na celé víčko jsem nanesla pigment MAC v odstínu Your Ladyship - nádherná meruňková barva se zlatými třpytkami. Do vnější půlky oka pak přišel tmavě modrý stín od Inglotu a celé oko jsem orámovala tmavě modrou tužkou se třpytkami Holika Holika. Pak už jen trochu řasenky, rozjasňovač pod obočí, bílá tužka na waterline a nalepit řasy. Mimochodem musím si koupit lepší lepidlo, už během večeře se mi na jednom oku ve vnitřním koutku odlepily a já si toho nevšimla. Navíc jsem ve spěchu místo makeupu použila BB krém s vysokým faktorem, takže na fotkách vypadám jako mrtvola... 

Stal se vám také nějaký fail nebo vaše přípravy probíhaly mnohem úspěšněji než ty moje? :-) 




13 komentářů:

  1. Já si nehty ve Vánočních barvách dělala snad 4 x za sebou a přiznám se, že těch klasických Vánočních barev jsem pak měla až dost :D proto se mi nehty moc líbí a i líčení :)

    OdpovědětVymazat
  2. je to neotřelá kombinace, proč ne :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tu Clementinu musím mít!!!!
    Originální kombinace..netradiční nehtíky na Vánoce

    OdpovědětVymazat
  4. Ja som bola rozhodne klasik! Nepomôžem si, zbožňujem vianočné kombinácie farieb a inokedy ako na Vianoce ich zo svojej zbierky nezvyknem vyťahovať. Ale aj u mňa to bola rýchlovka, pri všetkých tých prípravách sa nedá byť hodinu pred zrkadlom :)
    Nikavero

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem vánoční nehty ani nestihla :D Tohle je ale náhodou krásná kombinace, ten lak od GS je úžasný. A líčení je taky moc hezké, takové decentní a nepřeplácané ;)

    OdpovědětVymazat
  6. To je prostě nádhera. Ty nehty, to líčení, moc se mi líbí barevná kombinace, dokonalost. :) Moje přípravy byly takový žádný, protože jsem ležela s nemocí. :/ Příště si to snad vynahradím. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné, nijak křiklavé a hezky sladěné :-)!

    OdpovědětVymazat
  8. líčení nemá chybu a nehty jsou také úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  9. Líčení i nehty jsou super..krásně to ladí ;)

    OdpovědětVymazat