sobota 14. prosince 2013

OPI Visions of Sugarplum

Mrzí mě, že při focení tohohle laku nesvítilo slunce. Třpytivé laky jsou v jeho svitu nejkrásnější a rozhodně si zaslouží ukázat to! Počasí mi ale nepřálo, tak se budeme muset smířit s nudnějšími fotkami. I na nich je ale patrné, že v tmavě fialové tekutině je spoustu růžového shimmeru. Lak je krásný a jsem ráda, že ho nakonec mám, protože to je jeden z těch, které nejsou úplně běžně dostupné - je z vánoční kolekce pro rok 2009, která se vyrábí speciálně pro síť drogerií Ulta. Běžný smrtelník z ČR se tedy k němu nemá jak dostat a já jsem vážně ráda, že jsem ho jednou potkala na ebay. Na druhou stranu musím uznat, že od roku 2009 jsem si pořídila spoustu fialových laků a rozhodně bych ve sbírce našla jemu podobný.
Lakoval se dobře, jen byl lehce vodovější, a tak jsem pro perfektní krytí dala raději 3 vrstvy. Výdrž nebyla nejlepší, už druhý den se mi ošoupaly konečky a na tak tmavém laku to bylo i dost vidět, takže jsem to vydržela jen 3 dny a šel dolů.







14 komentářů:

  1. je přenádherný! tohle je přesně barva, po které bych sáhla jako první.. tmavě fialová se zajímavým shimmerem, to je přesně ono :))

    OdpovědětVymazat
  2. Wooow, to je krasavec. I bez sluníčka ho máš nádherně nafocený. Docela mi na tý pátý fotce připomíná můj Essence Alice had a vision..again, z limitky Twilight. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Romanko :-) Essence mi přijde teplejší, víc dorůžova tou základní barvou.

      Vymazat
  3. ten je prenadhernyyy :) trochu mi pripomina nevermore (ale Google swatche su ine ako je lak skutocne :D takze netreba ani pozerat))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OK, nepozerám! :-) Já mám asi hodně podobný od Flormaru.

      Vymazat
  4. já teda nevím no... přestože mám fialové laky ráda, tak tento se mi moc nezamlouvá a nechává mě zcela chladnou :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si říkala, že se mnou nic nedělá, než jsem si rozklikla tu předposlední fotku... Kráááásný je :)

      Vymazat
  5. ten chci :-)
    Krásný, parádní. a pro různé limitky apod mám slabost.

    To, jak se třpytí a jakou má krásnou švestkovou barvu mi připomíná letní večery u dědečka na zahradě :-) Pod švestkou :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Oooo, ten je! Ale na ebay ho mají okolo 430,-, to by se mi asi za lak dávat nechtělo...

    OdpovědětVymazat
  7. Ach bože, to jsem neměla vidět! <3 <3 <3 Teď budu mít bezesné noci. Nádhera, už dlouho mě žádný fialový tolik nechytil za srdce :) Který ten Flormar je mu podobný? Nebo který jiný od jiné značky? :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat