středa 18. prosince 2013

OPI Cute Little Vixen

Pokračujeme ve vánoční lakové sérii, tentokrát tu mám kousek z letošní kolekce OPI. Pro mě to tedy moc vánoční barva není, s Vánocemi mám spojenou spíš světlou krémovou červenou, nic vínového, ale chápu, že je třeba něčím kolekci doplnit a tohle není zase až tak marná volba. Nicméně se nějak nemůžu rozhodnout, jestli se mi Cute Little Vixen líbí nebo ne. Občas mi přijde pěkná a jindy úplně tuctová a nudná. Asi jsem čekala hlavně větší množství shimmeru, v lahvičce je ho o dost víc než se dostalo na nehty. Lakuje se ale moc dobře, na fotkách vidíte dvě vrstvy. Má tendence malinko nehty zabarvit, ale není to nic tragického, při troše snažení to šlo dolů obyčejným odlakovačem. Musím pochválit výdrž, olupovat se začal až pátý den.

Už máte vybraný letošní lak ke stromečku? :-)









8 komentářů:

  1. Krásná sytá barva..já budu mít asi nalepovací lak

    OdpovědětVymazat
  2. Taky si nejsem jistá, jestli se mi ten lak nějak výrazně líbí, ale co se mi rozhodně líbí je ta poslední fotka, dokonalá. :)) Ke stromečku zatím nevím, možná ten zlatý Ruby Wing, ten úplně miluju. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je veľmi pekný, aj keď tiež by som ho neoznačila za vianočný... Ja mám pod stromček tiež nalepovací lak s vianočným vzorom (zladený s tatoo linkami a rúžom)... len som sa ešte nerozhodla, či ho zvolím v červenej alebo v zlatej :-)

    Silvestrovský Giveaway od Papi Lapi

    OdpovědětVymazat
  4. lak ke stromečku ještě vybraný nemám, ale nejspíš půjdu zase do červené. :-) mě lak taky nijak extra vánoční nepřijde, ale líbí se mi. nejkrásnější je na poslední fotce! :-*

    OdpovědětVymazat
  5. Já lak ke stromečku vybraný nemám ale možná to bude něco zlatočerveného :) Vixen mě moc neoslovil, připadá mi tak nějak tuctově a souhlas poslední foto je nejlepší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Děkuji za komentáře a zejména pochvalu poslední fotky :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Ten se mi asi nelíbí..i když z jistého úhlu zas jo:-D Ale vánoční neni. Já už pod stromeček vybráno měla- to co jsem nakoupila na Interbeauty, ale nakonec to bude asi Mirčinej zlatej A-england(?).

    OdpovědětVymazat
  8. Lak mě nenadchnul, ale tu poslední fotku žeru:) Kdykoli zahlídnu tvojí fotku na facebooku, tak maličko pookřeju, tohle se fakt povedlo nafotit ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat