úterý 24. prosince 2013

OPI Alpine Snow + China Glaze Party Hearty

Vrcholem mé vánoční lakovací série měl být nějaký nail art, nebo alespoň razítkování, ale nějak jsem to nezvládla (resp. jsem si na to netroufla). Tak je posledním letošním vánočním lakem tenhle kýč od China Glaze. V roce 2010, kdy tenhle lak vyšel, jsem ho všude možně pomlouvala, jak je ošklivý - nemám totiž příliš v lásce kombinaci červené a zelené. Pak se mi to ale nějak rozleželo v hlavě a řekla jsem si, že je přece jen typicky vánoční a bylo by fajn ho mít. Jenže už bylo pozdě, na ebay se vyskytovalo jen pár kousků za velmi vysoké ceny. Nakonec jsem ho sehnala na Modeláži a musela jsem si kvůli němu koupit i dva další, protože ho nabízeli pouze jako součást tria. To mi nevadilo, hlavně že jsem ho měla!

Letos jsem si ho tedy konečně nalakovala a... nadšení se nekonalo. S barevnou kombinací už jsem smířená, ale asi jsem měla zvolit jiný podklad, protože mi vadilo, že jeho základ není úplně čirý, je lehce nažloutlý a udělal mi z bílého laku takový špinavý. Jenže jak říkám, kombinace červené a zelené je pro mě už tak dost, takže jsem ho potřebovala dát na něco maximálně neutrálního, třeba na zlaté bych ho nesnesla vůbec. No, nevadí, zkusila jsem si ho a stačilo, hned po svátcích poletí za novou majitelkou. Věřím, že pro ty, kterým se barevně líbí, to bude super lak, na fotkách vidíte jen jednu vrstvu (přes dvě OPI Alpine Snow), která naprosto stačí, je tam třpytek přesně akorát a jsou i rozumně rozmístěné. 







Bílé Vánoce letos nemáme, tak posílám trochu sněhu aspoň takhle. Užijte si krásný a pohodový Štědrý den a přeji vám, ať večer pod stromečkem najdete minimálně jedno splněné přání :-)



12 komentářů:

  1. i mně by asi vadilo, že není úplně čirý.. ale je tedy echt vánoční, tak bych to jednou za rok asi snesla:)
    i tobě přeji krásné a pohodové Vánoce ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Sněží :D Sníh nemám ráda, takže mi ty bílé Vánoce moc nechybí :))Na obrázku ho zkousnu :)) Mně se s tím bílým lakem moc líbí, ale viděla jsem ho kdysi i u Sonidla na zeleném a nebylo to vůbec špatný :))
    Krásné Vánoce přeju :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, já sníh taky nemusím. Ráda nosím i v zimě kecky :-D Když na zelené by zase nevynikly ty zelené třpytky...
      Krásné svátky i tobě!

      Vymazat
  3. mě se ta kombinace taky celkem líbí, ale stejně jako tobě by mi vadilo, že základ není úplně čirý.
    tobě Peti taky přeju krásné vánoce, spoustu krásných lakových dárečků (i jiných) a vše nejlepší do nového roku! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, Jituško, také ti přeju do nového roku všechno hezké :-)

      Vymazat
  4. Mňa teda zaujal, aj keď trblietavé laky až tak veľmi nemusím... ale tento je jednoducho vianočný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ano, vymyšlený je dobře, jen ten základ měli ještě trošku vychytat.

      Vymazat
  5. Peti, já už se na něj těším :) Mě se ta kombinace zeleno-červené líbí a hodně jsem litovala, když jsem ho prodala. Doufám, že mě znovu nepopadne amok a nepošlu jej za nějakou chvíli zase dál :) Ale to už snad neeee. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už je zabalený a připravený na cestu :-) Kdyby ses ho chtěla zbavit, dej vědět, třeba ho odkoupím zpět, ať zůstane mezi námi blázny :-D

      Vymazat
  6. Moc krásná Vánoční kombinace :-)

    OdpovědětVymazat