pondělí 30. prosince 2013

Max Factor 2000 Calorie (stará verze)

Poslední post v letošním roce jsem se rozhodla věnovat řasence, kterou jsem po většinu roku používala a milovala. Ano, čtete správně, normálně se sice snažím dodržovat tříměsíční intervaly a řasenku pak vystřídat, ale u téhle to prostě nešlo! Fotky v akci, které najdete dole, jsou pořízené po půl roce, kdy byla otevřená - dokázaly byste ji vyhodit, když vám i po takové době dělá tak nádherné řasy? Já ne, protože jsem z těch svých chudinek dost zoufalá a navíc mě žádná jiná řasenka v roce 2013 nenadchla.

Řasenku jsem koupila v době, kdy se tenhle starý obal (a složení?) rušil a byl nahrazen novým. Nikdy předtím jsem ji neměla a neptejte se mě proč jsem ji ignorovala - blogy sice nebyly, ale vím minimálně o jedné kamarádce, která ji používala a vychvalovala do nebes. Kdo ví, proč jsem se nenechala inspirovat dřív a nekoupila ji. Možná na mě byla drahá, teď se sice běžně dá koupit za 150Kč, ale tuším že to tak vždycky nebylo. Takže jsem využila až tu poslední možnost k jejímu nákupu a teď považuji za svůj největší kosmetický omyl, že jsem jí nedala šanci dřív! Mohly jsme být spolu tak šťastné a mít mnohaletý, pevný vztah! Místo toho pláču, že už ji neseženu a bojím se koupit tu novou, protože ta zdaleka tak chválená není.

Asi nemá smysl se o ní moc rozepisovat, tak jen stručně, proč mě tak nadchla - prodlužuje, dodává objem, vůbec neslepuje, vypadá skvěle i v jedné vrstvě. Má úplně obyčejný kartáček, který mi vyhovuje ze všech nejvíc, dobře se mi s ním pracuje a nikdy jsem si neopatlala oko. Musím si jako následující řasenku načít zase Collosal Volume od Maybelline a připomenout si jaká byla, protože teď mám dojem, že Max Factorka je tou nejlepší řasenkou, jakou jsem kdy měla. Fňuk.





1 vrstva


2 vrstvy


13 komentářů:

  1. Ta je úžasná! Pěkný efekt. Jen je otázka, jaká je ta nová verze, já ještě nezkoušela ani jednu, ale mám to v plánu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vůbec nevím, jestli má smysl si tu novou kupovat, protože jsem nečetla ani jeden názor, že nová by byla lepší, nebo aspoň stejně dobrá, jako stará.

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pozor ale na to, že teď už se prodává pouze její inovovaná verze a ta prý není tak dobrá.

      Vymazat
  3. dělá opravdu krásné řasy! škoda, že se už tato verze neprodává..

    OdpovědětVymazat
  4. krasne riasy ti vytvorila :) a bez zlepenia to sa ceni..

    Viva la Vida Dorota

    OdpovědětVymazat
  5. No tak táto tvoja je fakt 100 a 1 v porovnaní s novou, starú som kedysi skúšala od tety, ale to som sa ešte moc nemaľovala, takže nedokážem posúdiť, no mám novú, ktorá ale smrdí a štípe v očiach alkoholom, a je fakt obyčajná, o ničom... troška zafarbí, ale nenatoči, nezahustí... to už klasická Rimmelka za 90 korún je lepšia...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokonce štípe v očích?? No, tak to se jí tedy vyhnu obloukem, díky za upozornění.

      Vymazat
  6. Ja mam tu novou a bohuzel zadny objem nedela a dost se mi obtiskava na horni vicko a s odlicovanim to take neni zrovna dvakrat slavne....

    OdpovědětVymazat
  7. No ale hlavně ta nová má tři verze, myslím že na objem, délku a asi natočení? Prostě to rozsekali na tři samostatné řasenky, odlišili barevnými popisky a všechno se to jmenuje 2000 Calorie. Taky se mi je nechce zkoušet, tahle byla prostě skvělá.... Čímž ti děkuji, protože dosud jsem si připadala spíš jako vyvrhel, když jsem ji chválila, nikdo další, koho znám, ji neuměl dost ocenit (že prý se maže, nenatáčí, nedělá objem, opadává atd. ... kecy v kleci). Škoda jí.
    Verunka

    OdpovědětVymazat