neděle 8. prosince 2013

Golden Rose Jolly Jewels 103

Co by to bylo za vánoční lakovací sérii, kdyby chyběla zlatá? Jako zástupce této barvy jsem si vybrala lak Golden Rose z řady Jolly Jewels s číslem 103. Jsou to droboučké zlaté třpytky v průhledné tekutině plus navíc velké růžové hexagonky. Přijde mi, že na fotkách ty velké třpytky působí tak nějak neurovnaně a humpolácky... Což je sice částečně pravda, při lakování moc poslouchat nechtěly a sedaly si kam si zrovna zamanuly (velmi oblíbená byla hrana nehtu tak, že půlka glitru čouhala ven), nicméně v reálu lak vypadal mnohem lépe a dokonce mi byl i dvakrát pochválen.
Lakování tedy nic moc, musela jsem dát 3 vrstvy aby neprosvítala linie nehtu. Odlakování bylo ještě horší, použila jsem alobal a stejně mi ty velké třpytky na nehtu zůstávaly. A i když jsem se snažila být opatrná, na několika nehtech jsem si poškodila povrch, takže jsem následně musela použít P shine. Často ho tedy určitě nosit nebudu, možná zase za rok... :-)






23 komentářů:

  1. Je nádherný! Už jsem ho v drogerii okukovala, ale tím popisem složitýho odlakovávání jsi mě úplně vyléčila z toho, že bych si ho musela pořídit. :-D Takže děkuju! ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, není zač :-) Ale brzy bude ještě jeden zlatý - hezčí a snáz se odlakovávací, tak vydrž! Akorát teda bohužel i hůř dostupný, ale můžu koupit a dovézt ;-)

      Vymazat
    2. Jé, tak to se budu těšit! :-) Zkouškové se blíží a s vidinou nějaké menší odměny, když se to povede, se mi vždycky učí líp. ;-)

      Vymazat
  2. Tak ten se mi moc líbí. Ani by mi zase tolik nevadilo to odlakování, je to fakt krásnej kousek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě vadí jen to poškození nehtu :-( Příště zkusím do hry zapojit čistý aceton, snad to pomůže.

      Vymazat
  3. Je nádherný!!! Kde jsi ho koupila prosím?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V Ústí nad Labem ve Fóru. GR mívají vždy i na Interbeauty a myslím, že je i nějaký český eshop, ale nemám ho vyzkoušený.

      Vymazat
  4. Mně se moc líbí, ale vydržel mi den, takže u mě nakonec propadáček :/

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. Viď! To mám radost, že nejsem sama :-) A bude ještě jeden zlatý tento měsíc!

      Vymazat
  6. je krásný, stejně jako ostatní Jolly Jewels.. tahle kolekce se prostě povedla:) neustále píšu/říkám, že si nějaký tento lak musím pořídit, ale ještě k tomu nedošlo.. nechápu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky některé nákupy dokážu dlouho odkládat, ačkoli si nemyslím, že bych danou věc chtěla málo :-) Zkus napsat Ježíškovi! :-)

      Vymazat
  7. Odpovědi
    1. Řekla bych, že ani moc ne. P2 má klasickou zlatou základovou barvu, nejsou to jen glitry a těch velkých je tam mnohem méně.

      Vymazat
  8. Tuto řadu zbožnuji, všechny už mám okouknuté a jeden z nich vlastním..musím tedy přiznat, že často ho nenosím právě kvůli zmiňovanému odlakovávání. Tento je ale krásný, jak říkáš- vánoční..:)
    Nicol

    OdpovědětVymazat
  9. Krásné nehty a lak je moc krásný :-)

    OdpovědětVymazat
  10. po tomhle článku jsem chytla hroznou chuť pořídit si zlatý lak :D a jak jsem celý večer lustrovala všechny blogy (a pak nemohla asi 2 hodinu usnout, protože jsem měla pocit, že jsem to prostě ještě nedořešila :D), tak jsem nakonec ustoupila od těch glitrových a skončila jsem s 312 od miss sporty, tak už se těším, až ho nalakuju :)

    OdpovědětVymazat
  11. Je vážně krásný, vyloženě vánoční. Ale popis odlakování mi až moc připomíná můj boj s Tony Moly... brrr, to jsem měla nehty taky dobře odřený. Takže se bez něj určitě obejdu :D

    OdpovědětVymazat