neděle 25. srpna 2013

Holika Holika Jewel Light Waterproof Eyeliner - 11 Light Brown Amver, 16 Black Plum

A je tu třetí díl o tužkách Holika Holika - opět vás odkážu na první článek, který je hlavní recenzí a zmiňuji se o všech jejich vlastnostech, v druhém jsem vás pak upozorňovala, že jsem na tužku měla alergickou reakci při použití na waterline. Dnes tedy ukázka dalších dvou odstínů plus odlišnost, kterou jsem našla.

Light Brown Amver je skvělý odstín, metalická hnědá se zlatými třpytkami. Bála jsem se, že bude příliš světlá a teplá, ale tmavá je akorát a odstín jde navzdory zlatým třpytkám spíš na studenou stranu, takže jsem spokojená. Black Plum patří mezi nové odstíny a stejně jako minule recenzovaný Mystic Blue je bez třpytek.  Čekala jsem opět trochu jiný odstín, tmavší fialovou, nebo třeba rovnou černou s fialovými odlesky, ale je to vcelku obyčejná švestková. Právě u ní jsem našla tu avizovanou odlišnost - drží mnohem hůř než všechny ostatní. Testem voděodolnosti neprošla zrovna nejlépe, zatímco z hnědé tužky se uvolnilo jen pár třpytek, fialová se dost rozmazala a ztratila na intenzitě. Na oku drží, sama od sebe se nemaže, ale nesmím si do očí sáhnout - vůči doteku odolná není, nezaschne tak dokonale jako jiné odstíny. Obecně se tyto tužky pyšní skvělou výdrží, proto je škoda, že se jim tuto vlastnost nepovedlo zachovat u všech odstínů.





po namočení a přetření několika tahy papírovým kapesníkem


11 Light Brown Amver


16 Black Plum


9 komentářů:

  1. nalákala jsi mě tak, že už jsou tyto tužky na mém wishlistu:) vypadají fakt krásně.. tak snad je jednou budu taky vlastnit :)

    OdpovědětVymazat
  2. vypadají krásně, musím na ně také někde kouknout

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. kdybych neměla tužek 2prd***, tak bych si některou pořídila... ale bohužel toho vlastním až moc!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Meduňko, to není omluva, dokud máš místo, nakupuj! :-D

      Vymazat
  4. Vypadají krásně, asi se konečně nechám zlákat

    OdpovědětVymazat
  5. Teda Black Plum tvým očím sluší naprosto parádně!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, hodně se teď snažím nosit fialovou a modrou :-)

      Vymazat
  6. Tu 11tku jsem si koupila asi před měsícem a strašně se mi líbí. Přemýšlela jsem i nad nějakou fialovou a tahle se mi celkem zamlouvá, takže jsi mě nejspíš inspirovala :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fialovou zkus spíš 04, ta drží dobře a mně se i líbí víc barevně :-)

      Vymazat