pondělí 19. srpna 2013

Catherine Arley 670

K lakům Catherine Arley mám zatím neujasněný vztah. Na jednu stranu po nich toužím stejně jako po všech ostatních holografických lacích, ale po vyzkoušení dvou kousků ze tří, které mám, musím uznat, že to jsou zatím nejhorší holografy, s jakými jsem se setkala. Holo efekt není příliš výrazný, lak je hodně vodový a nanést alespoň 3 vrstvy je nutnost (já mám na fotkách 4), schne dlouho (protože na něj nemůžu dát nadlak, to by holografický efekt utlumilo a v tomhle případě asi úplně zabilo) a výdrž je mizerná, ošoupané konečky jsou už v den nalakování. Plusem je, že se krásně leskne. Což je sice málo, ale CA má některé odstíny velmi povedené a protože žlutý holograf je zatím mým nesplněným snem, jednou si stejně nejspíš koupím odstín 801 nebo 807.








12 komentářů:

  1. Tenhle mám a miluju ho, je to asi můj nejpoužívanější lak :) Je fakt, že se konečky ošoupou rychle, ale tím jak je světlý to není tak patrné a nevadí mi to. Nadlak používám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nádhera! Krásný lak

    http://onceuponatimeside.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám 4 holografy C. Arley a jsem s nima spokojená. Lakuji u každého 2 vrstvy s top coatem nezdá se mi, že by utlumil ten efekt. To, že jsou méně holografické mi nevadí, lepší jak silný holografy od Color Clubu, který mi přijdou kýčovitý.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pardon za třikrát stejný příspěvek..ach to psani na mobilu :-).

      Vymazat
    2. V pohodě, já to pak smazu ;-)
      Já teda na Color Club nedam dopustit, přijdou mi dokonalé!

      Vymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  6. Takže ani nestojí za nákup?

    OdpovědětVymazat