čtvrtek 29. srpna 2013

Benefit They´re Real!

Benefit They´re Real patří ke známým a velmi oblíbeným řasenkám. To bych nebyla já, abych neměla potřebu také ji vyzkoušet na vlastní kůži... tedy řasy. A dnes konečně přináším své dojmy.

Řasenka má plastový kartáček, které v lásce zrovna nemám, ale v tomto případě mi docela vyhovoval, zejména ty štětiny na jeho konci, dobře se s nimi líčily spodní řasy a vnitřní koutek. Ačkoli mám ráda hodně výrazné řasy, efekt, který řasenka vytvořila se mi líbil pouze v jedné vrstvě - řasy byly prodloužené a jen lehce nabarvené, neměly sice žádný objem, ale vypadalo to pěkně a pro milovnice přirozených řas naprostý ideál. Jenže já chtěla víc a to už byl problém - ve druhé vrstvě řasenka dodá objem a to až takový, že místy řasy slepuje, protože je hodně mokrá. Nejhorší je, že se mi nedaří s ní vykouzlit pěkný a pravidelný oblouček řas, mám pocit, že si každá řasa trčí jiným směrem a vypadá to podivně. Dalo by se tedy hovořit o efektu umělých řas, jaký slibuje, ale ne příliš vydařeném, když je každá řasa jinak dlouhá a mají tendenci se poskládat přes sebe. Také mi řasy pod tíhou dvou vrstev klesají dolů a to je mám normálně celkem pěkně natočené i bez použití kleštiček. Na dotek byly řasy tvrdé a nepříjemné, navzdory tomu se ale řasenka bez problémů odličovala (micelárkou Bioderma).

Pochválit můžu obal a také velmi dlouhou výdrž - nabízela jsem ji několik měsíců na prodej na Omlazení a pořád ji nikdo nechtěl a když se konečně zájemkyně snad po půl roce našla, vyzkoušela jsem, zda je řasenka ještě vůbec hodna prodeje a malovala perfektně, viz fotky, které jsem pořídila, neboť ty původní nemůžu najít. Na oku mi také vydržela celý den, nedrolila se. Záporem je zcela jistě cena, která v Sephoře šplhá až k 700 korunám a to je pro mě za řasenku až příliš, tím spíš, když jsem spokojenější s Maybellinkami za zlomek ceny. Mám tedy další přírůstek do skupiny věcí, které většina lidí velebí do nebes, a mně prostě nesedly.







1 vrstva


2 vrstvy


6 komentářů:

  1. já ji mám teď v miniatuře a jsem spokojená, pokud to počasí a čas a nálada dovolí, také zrecenzuji. Ale uvažuji o koupi plného balení, škoda, že jsem nevěděla o té tvé :)

    OdpovědětVymazat
  2. no recenziu som dočítala a teda máme dosť opačný názor :) Mne sadla ako uliata a bola som s ňou veľmi veľmi spokojná. To zlepovanie sa dá celkom pekne s ňou ukočírovať, čím bola viac a viac používaná, tým krajšie riasy boli, mala som ich mäkké, veľké až obrovské:). Občas sa mi ale stalo, že sa mi vedela pod okom trošku rozmazať, ale to sa mi stalo asi 3 krát, keď to preženiem.

    Stále ale zvažujem či kúpiť, lebo cena mi príde na môj vkus vyššia ako by mala byť :).

    Tak isto, keby viem, že ju predávaš :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ted jsou v akci. Nejen ze v Sephorach byvaji slevy 20%, tak ted je v akci krabicka, kde je navic i mini. Ja jsem s ni velice spokojena. Rady zvyrazni hodne a neslepuje, staci lehce rozcesat. Pro me number one, uz mam nekolikatou. Vetsinou kupovane v akci s 30-40% slevou, to se pak vyplati :). A ten kartacek je spesl a ma i spesl navod, viz treba zde. http://mitsuuko.blogspot.cz/2013/07/a-je-to-pryc-spotrebovano-za-cerven.html

    Ja kdyz jedu tim jezeckem nahoru, tak to fakt rasy zvedne, natoci a zvyrazni.

    OdpovědětVymazat
  4. Mne taky velice vyhovovala, mela jsem po ni krasne rasy a drzela cely den jak pribita.

    OdpovědětVymazat
  5. Já nějak na ty drahé řasenky nejsem, nějaké jsem zkoušela v miniaturách, ale nikdy mě to nepřinutilo dát za ně ty peníze.

    OdpovědětVymazat
  6. ja by som do nej asi nesla, viem si urobit pekne mihalnice aj s Essence spiralou a toto mi pride zbytocne drahe :)


    Inak ak ta zaujima ako vyzeraju v skutocnosti AVON ruze a lesky recenzia tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/08/avon-ruze-lesky-ake-su.html

    OdpovědětVymazat