úterý 11. června 2013

Nars Sex Appeal

Tuhle tvářenku mám jen díky Dajánce, sama jsem jí nikdy pozornost nevěnovala. Ale když Day napsala, že je to světlá broskvička vhodná pro bledulky a já si uvědomila, že žádnou takovou nemám, začala jsem ji hrozně chtít. Pak jsem si ji koupila, nebo jsem si ji možná nechala někým koupit, protože moc nevěřím tomu, že bych ji viděla v obchodě a utíkala s ní k pokladně. Ona totiž klame tělem, po otevření na vás vykoukne baby růžová, která sice jde trošku dooranžova, ale já osobně bych ji nazvala růžovou, kdybych musela použít jednoslovný popis. No, takže mi asi přišla nebo jsem si ji přivezla (v tomhle případě mám opravdu černo a nejsem si vůbec jistá, jak se ke mně ta tvářenka dostala) z Prahy poté, co mi ji koupila některá z kamarádek. Otevřela jsem ji, viděla růžovou, ohrnula nad ní nos, schovala a z paměti úplně vytěsnila, že ji mám. Nicméně mi v hlavě zůstala informace, že ji chci. Pravděpodobně takhle nějak to bylo, protože jinak si neumím vysvětlit, proč při letošní akci, kdy byly Nars tvářenky za 590Kč, jsem Mínu požádala, aby mi koupila Sex Appeal... (Což udělala a bohužel ztratila účtenku, tak mi ji nemůže vyměnit, takže kdybyste náhodou někdo chtěl nový a nepoužitý kus, ozvěte se na mail.) A pohádka o hloupé blogerce končí tím, že při úklidu našla ten první kus, otevřela, uviděla baby růžovou, ohrnula nad ní nos... ale nakonec ji vyzkoušela, protože mít doma jednu tvářenku v nesedícím odstínu je jedna věc, ale mít takové stejné dvě a navíc dost drahé, to už je na psychiatra.

A tak jsem objevila svou nejoblíbenější tvářenku. Dala jsem si s recenzí načas a dlouho přemýšlela, jestli si tento titul zaslouží. Mám totiž pořád moc ráda MAC Imrpovise, která je také pěkně světlá, ale taky dost lesklá a třeba přes zimu jsem ji vůbec nenosila. Nars je v tomhle ohledu více univerzální, není sice úplně matná, spíš saténová, každopádně vypadá přirozeněji. Je opravdu vhodná pouze pro slečny (a paní samozřejmě, o věku ani stavu to není :-)) s velmi světlou pletí, na tmavších nebude téměř vidět. Navzdory tomu, že je světlá, je skvěle pigmentovaná, vůbec není potřeba vrstvit nějaké nánosy, jedna vrstva bohatě stačí. Výdrž je  také perfektní, večer mám stále hodně co odličovat. Téměř vůbec mi nepráší, ale je to možná tím, že jsem se naučila nabírat pudrové produkty s větší opatrností.

Já jsem si ji opravdu zamilovala a v posledních měsících jsem ji nosila téměř pořád. Občas jsem sice vyzkoušela něco nového, občas se vrátila k oblíbenému starému, ale tohle je prostě favoritka, která si získala své trvalé místo v kosmetické taštičce coby tvářenka na každou příležitost a (téměř) ke každému líčení.

A jaká je ta vaše nej?








18 komentářů:

  1. Je krásná, ale na mě moc světlounká, jinak bych ji brala hned. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta je jedním slovem úžasná! Škoda, že nemám zbytečných 600Kč :((

    OdpovědětVymazat
  3. Ten uvod je naprosto perfektni=) Ja jsem ted znovuobjevila theBalm Sexy Mama a nemuzu se ji nabazit, krasna koralova, ktera jde vic do oranzova nez do ruzova. A Sex Appeal v Sephore schvalne omrknu, nejak si ji nemuzu predstavit v akci=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omrkni, já jsem se pořád neodhodlala zveřejnit svůj obličej, takže tvářenka v akci nebude :-(

      Vymazat
  4. Hm, tak právě teď si ve mně probudila novou tužbu...tu musím mít! Mrzí mne, že jsem tuhle akci zlevněných tvářenek propáslka...:/ Ale tučím, že v Sephoře jsou v červnu nějaké dny s NARSem, tak by mohly také být levnější :) Pro mne je současné favortika Melba od MACu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Je super, co? Na mě byla při dlouhodobém používání moc broskvová. Takže pořád vede MAC Blushbaby a By Terry tvářenka, občas to prostřídám s krémovou LMDB a Beccou tintem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je nejlepší! Zatím teda, ještě mám dost nevyzkoušených kousků :-)

      Vymazat
  6. Moje best je Bourjois odstín Rose de Jaspe, nevím, jestli bych byla ochotná dát za tvářenku takovou pálku a celkově nars mě moc nebere, jedině tedy Albatros, toho bych brala. Poslední dobou dost používám místo tvářenky dlouhotrvající rtěnku Yves Rocher a vypadá to velmi dobře, asi to bude teď delší dobu u mě aktuální :-) a hlavně to prostě drží a drží!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě zas vůbec nebere Albatros, napadá mě asi tak sto mnohem zajímavějších rozjasňovačů :-)

      Vymazat
  7. Nebo kdyby měl někdo novější účtenku od Sex Appealu, tak ji bereme :))

    OdpovědětVymazat
  8. Nars a jejich bronzery a tvářenky ach jo! Musím si konečně také nějaký koupit! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nars.... tak dlouho odkládám, že si od nich něco už potřebuju!!!!! něco koupit
    :-D

    www.beautyinatub.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  10. Moc pěkná. Já se chystám na odstín "Orgasm"

    OdpovědětVymazat
  11. :)))) Výtečně jsem se pobavila! :D Evidentně k tobě chtěla tak moc, že když byla zapomenuta na dně šuplíku, tak poslala náhradnici, aby ses rozpomněla :)
    Barvičkou se mi líbí moc, sice sněhurka nejsem, ale asi bychom se kámošily. Jen mě trochu překvapuje tvrzení, jak dobře celý den drží - o nějaké narsovské tvářence přemýšlím už dlouho, ale vesměs mě odrazují názory toho typu, že dost prášej a nic na tváři nevydrží, 3 hoďky a konec...
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, já nevím, co všichni s tou špatnou výdrží mají, mám od Narsu 4 tvářenky a všechny mi drží dobře.

      Vymazat
  12. tak ta tvarenka vyzera absolutne bozsky hlavne pre bledule
    http://galantosfun.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat