neděle 2. června 2013

Etude House Strawberry Star Candy

Pokračujeme v asijské dekorativce a dnes několik málo slov a zmrzlinových lacích Etude House. V nabídce je řada Ice Cream Nails, která obsahuje 8 barev a všechny laky jsou krémové. V limitované edici Sweet Recipe pak vyšly další 4 odstíny, které obsahují glitry. Mě osobně zaujaly dva - růžový Strawberry Star Candy a žlutý Lemon Sherbet. Rozhodla jsem se, že na zkoušku koupím zatím jen jeden a vyhrál to růžový - volba byla dobrá, protože tento odstín společně s modrým šel nejvíc na dračku, v současné době už na ebay není vůbec k dostání a ty poslední, co tam byly, se prodávaly za cenu 8 dolarů, přičemž já jsem před několika týdny platila polovinu.

Tento lak mi připomíná indie laky, které se mi sice líbí, ale téměř je nekupuji. Není tedy pouze glitrový, ale v barevné bázi plave pár glitrů různých barev a tvarů. Nejvíce jsou vidět růžové čtverečky, fialové a modré hexagonky a pak menší kulaté třpytky v růžovém a perleťovém odstínu. Zcela nečekaně (no, kdybych si pořádně prohlédla oficiální fotku, nemuselo to pro mě být nečekané překvapení...) jsem v laku objevila i hvězdíčky... Na tyhle kýče moc nejsem a ty zbylé třpytky mi přijdou jako naprosto dostačující, nic dalšího by tam být nemuselo. Naštěstí jich není moc, na 10 nehtů lakovaných ve třech vrstvách připadly hvězdy dvě - jednu jsem schovala, protože byla v první vrstvě, tak dvě následující ji překryly a druhou se mi podařilo odstranit.

Dostatečného krytí dosáhnete už ve dvou vrstvách, ale já musím mít vždy o jednu navíc. Lakoval se moc dobře, nemám k němu absolutně žádné výhrady. Lak dobře drží, k focení jsem se dostala až čtvrtý den, protože vidět v posledních dnech slunce se rovná tak trochu zázraku... Takže už mám trošku odrost, nicméně lak neztratil nic ze svého lesku, neloupe se, ani konečky nejsou ošoupané. Odlakovávala jsem šestý den, kdy se mi na dvou nehtech malinko odloupl. Alobal jsem nepoužila, takže odlakování bylo trochu o nervy, ale šlo to.








27 komentářů:

  1. Ten lak se mi líbí moc! I když je asi pravda, že je takový až moc sladký a cukrový a je potřeba na něj mít náladu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. na ten jsem si dělala zálusk a už na mě nezbyl :( hrozně se mi líbí tyhle laky,krémové a v nich třpytečky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Niki, mrkni na můj FB, dala jsem tam odkazy na velmi podobné laky.

      Vymazat
  3. tyjo, tenhle lak jsem měla objednanej, ale nepřišel mi :( škoda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že ani trb napoprvé nepřišel, asi je nějakej zakletej!

      Vymazat
    2. jj. taky se mi napoprvé ztratil. a mně se přitom balíčky vůbec neztrácí, tohle byla druhá ztráta za snad pět let nakupování na netu.

      Vymazat
  4. Lak jako takový mě nijak zvlášť neoslovuje, ale to zmrzlinové balení je kouzelné :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Já půjdu proti proudu, nelíbí se mi obal, je to na mě až moc "sladké", kdyby mi tak bylo 13, tak bych byla nadšená:D ale zase se mi tak moc líbí ten obsah, já bych tam chtěla i ty hvězdičky, máš pravdu, hraničí to s kýčem, ale i tak je to něco pro mě:) Každopádně závidím, že lak po 4 dnech na tvých nehtech vypadá takhle, já ať si nalakuji cokoliv, sebe dražší lak, tak mi vydrží tak do umytí nádobí:/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdybych chodila do práce, tak mi taky nevydrží, ale zrovna jsem byla doma a ležela v knížkách, tak nebylo jak si ho poničit :-)

      Vymazat
  6. V tomto prípade vyhráva obal nad obsahom, na nechtoch sa mi až tak nepáči, ale to balenie!

    OdpovědětVymazat
  7. jo tenhle se mi taky líbí. měla jsem ještě ten oranžový a ten byl tedy vyloženě hnusný (si myslím), tak jsem ho věnovala. jen tedy jsem z toho svého hvězdičku ještě nevylovila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oranžový se mi taky nelíbí, ale žlutý už jsem si koupila, aby se mi nevyprodal. Hvězdičky tam fakt jsou a jestli je tam nemáš, klidně si ho s tebou vyměním! :-)

      Vymazat
    2. hm... ale v lahvičce ty hvězdičky vidět jsou. takže jsi jen lepší v lovení!

      Vymazat
  8. Mě tahle kolekce Etude House dostala :) ikdyž laky na nehty nemusím, mám chuť tenhle objednat společně s linkami na oči v bonbónku :)

    OdpovědětVymazat
  9. tenhle společně s modrým se mi líbí nejvíc. samozřejmě jsem jako vždy zaspala, nekoupila je hned a teď mám smolíka... :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem hledala a zůstaly už jenom samé hnusné:(

      Vymazat
    2. Holky, na FB jsem dala odkaz na 2 aukce s velmi podobnými laky od jiných značek, tak mrkněte :-)

      Vymazat
  10. obal je krásný, lak mi přijde takový dětský, jako neříkám, že je špatný, jen prostě není to nic po čem bych šla :)

    OdpovědětVymazat
  11. uaaaaaaa, to je ako smoothie. mne sa páči aj na nechtoch, nádhera :)

    OdpovědětVymazat
  12. mne pripomina kropenate vajicko :) very cute

    mimochodom, na co alobal? tuto metodu nepoznam :-O

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je odkaz http://viennettka.blogspot.cz/2010/12/odlakovani-trpytek-alobalova-metoda.html
      Asi ten post přefotím, takhle žluté nehty jsem neměla už aspoň rok!

      Vymazat
  13. Ja som poprosila sefa (Korejca) nech mi kupi modry, ale uz neboli.. ale kupil mi zeleny obycajny z tejto limitky a takyto ale modry z povodnej kolekcie Etude House :)

    OdpovědětVymazat
  14. To je tááák roztomilý! :D Do tohohle počasí ideál.

    OdpovědětVymazat
  15. Hned mě zaujaly ty rozkošně kýčovité zmrzlinové obaly těch laků :-D a tak jsem byla zvědavá, jak vypadají na nehtech. I když tyhle laky moc nevyhledávám musím říct, že ta růžová je opravdu skvělá volba vypadá hezky, nepřeslazeně a ty třpytky to hezky oživují - výdrž teda klobouk dolů...:)

    OdpovědětVymazat