pátek 14. června 2013

China Glaze Unpredictable

K duochromatickým lakům mám takový zvláštní vztah. Na jednu stranu se mi velmi líbí a pokud se efekt z lahvičky přenese i na nehty, zabavím se na dost dlouhou dobu hýbáním ruky a sledováním měnícího se odstínu. Na straně druhé ale mají právě tyto laky velmi často problém s pruhováním a to mi hodně vadí, protože nejsem dostatečně šikovná abych viditelné tahy štětečkem omezila na minimum. Nicméně mi to nebrání v nákupu těchto laků a testování vlastní trpělivosti.

Kolekci Bohemian Lustre jsem si pořídila téměř celou, vynechala jsem pouze Rare and Radiant protože to je takový ten Chanel Peridot dupe - Chanel sice nemám, ale mám stejný od OPI i Catrice, takže nemám potřebu jejich řady rozšiřovat, tím spíš, že ta barva není úplně můj šálek čaje a dost možná, že si nenechám ani jeden z nich. Ale zpět ke kolekci ChG - absolutním favoritem je Deviantly Daring, překvapuje mě, že jsem ho ještě nezveřejnila, protože ten už jsem nalakovaný určitě měla. Překvapivě hned na druhém pomyslném místě se umístila tahle zelená, ačkoli obvykle do nejoblíbenějších barev nepatří. Fotky se mi moc nevyvedly, což je velká škoda, protože on se umí měnit poměrně výrazně do zlaté a občas zvládne i modrou / teal. Mám dvě vrstvy, metalické laky většinou kryjí dobře a tento není výjimkou. Lakování nic moc, proužků tam mám víc než Adidas, ale v reálu to není vidět tolik jako na detailních fotkách, takže mě to netrápilo a lak se mi nosil dobře. Schnutí je bleskové, nepoužila jsem ani nadlak, nicméně se mi proto velmi rychle oprýskal, takže teď už dávám nadlak klidně i na úplně suchý lak kvůli prodloužení výdrže.






10 komentářů:

  1. Pááááni, tak ten je! Jinak mně se právě to pruhování na těchto lacích líbí :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně?? To slyším poprvé, že by se někomu líbily proužky na laku :-)

      Vymazat
  2. Já mám zase nejradši krémové laky, bez třpytek a shimmeru :) jiné si ani nekupuji, a když dostanu od někoho nějaký třpytivý, tak ho použiju max. 2x.. Nějak se mi na mě nelíbí :) tenhle je hezký, ale já bych si ho nekoupila ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Je nádherný. Hrozně mi připomíná odstín Afro Iridescent od Pupa. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Presne som to išla napísať :-) Len mám dojem, že Pupa trochu menej prúžkuje... ale odtieň je úžasný u oboch.

      Vymazat
    2. Ten bohužel nemám, tak mi musí stačit tahle China :-)

      Vymazat
  4. na čtvrté fotce se mi líbí hodně, jinak asi moc ne, ale já tak nějak nejsem na zelenou barvu

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani já, to už musí být aby mě zaujal nějaký odstín zelené nebo oranžové :-)

      Vymazat
  5. zrovna takový odstín zelené se mi tuze líbí :)

    OdpovědětVymazat