úterý 2. dubna 2013

Rimmel Apocalips - 300 Out of This World

Novinku Apocalips od Rimmelu vám už asi nemusím představovat. Ačkoli se v tiskové zprávě, kterou jsme k tomuto produktu obdržely, psalo "k uveřejnění od 1.4. 2013", což jsem já osobně pochopila jako datum, kdy bych nejdříve měla post publikovat, na mnoha blozích už jsme si o nich mohli přečíst před několika dny. Přejdu tedy rovnou ke svým dojmům po vyzkoušení.

Co mi na celé téhle "novince" vadí nejvíc je, že vlastně vůbec žádnou převratnou novinkou není. Není mi vůbec sympatické dát staré věci nový název a vydávat ji za něco exkluzivního, co nikdo jiný nevyrábí. Příkladem mohou být třeba OPI a jejich jelly laky alias sorbety. A tohle je totéž, není to vůbec žádný lak na rty, ale obyčejná tekutá rtěnka.

Zadruhé mám problém s odstínem, který mi v Rimmelu vybrali. Kdybych já pracovala pro Rimmel (nebo jakoukoli jinou značku) a domlouvala spolupráci s blogerkami ohledně produktu, kde je několik barevných variant, nechám je, aby si samy vybraly jaký odstín se jim nejvíc líbí. Proč? Protože tím zvýším šance, že recenze bude pozitivní, když si každá vybere to, co by si případně sama koupila v drogerii. Eliminovaly by se tím případy, kdy některá ze slečen dostane barvu, která je velmi vzdálená tomu, co je ochotná nosit. Bohužel nemůžu jásat nad výraznou růžovou, když nosím rtěnky pouze ve světlých odstínech. Kdyby byl rtěnkolesk aspoň krémový, řeknu, že je to pěkná barva, i když pro mě nenositelná. Jenže on má navíc ještě stříbrný shimmer, který z něj dělá perfektní odstín pro věkovou kategorii 60+. Moje babička přesně takovou rtěnku měla a moc jí slušela, ale na mladších ročnících bude tento odstín podle mého názoru působit příliš lacině.

Konečně přestanu prskat jed a přejdu k tomu pozitivnějšímu - lesk má moc pěkné a originální balení, mně se  velmi líbí. Má také skvělý aplikátor, do kterého jsem se zamilovala - díky prohlubni uprostřed krásně přilne ke rtům a při použití je vysloveně hladí. Parfemace je zvláštní ovocno-chemická, nijak zvlášť mi nevadí. Výdrž je stejná jako u jakéhokoli barevného lesku, nějaké to napití přežije, ale jídlo nevydrží. Ze rtů se ztrácí rovnoměrně a nezanechává stain, což já hodnotím kladně. Na rtech je příjemný, krémový, řekla bych, že vysušovat nebude, ale ze dvou vyzkoušení se to těžko soudí. Nelepí ani se nerozpíjí mimo konturu rtů.

Produkt si již brzy budete moci koupit v našich drogeriích za 139Kč a vybrat si můžete z osmi odstínů: 100, 101, 102, 300, 303, 401, 600 a 701. Odstín, který se mi líbí nejvíc, se k nám bohužel nedostal, takže se na ně asi zajdu podívat, ale s největší pravděpodobností si žádný nekoupím, tato zkušenost mi stačila.







Za poskytnutí produktu děkuji týmu Rimmel London.

25 komentářů:

  1. Hmm..ale na fotce ti sluší, ale je jasný, že ve skutečnosti nne:-( Škoda, že to nějak víc nepromysleli.. Napsal jsi to ale perfektně;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. P.S. Omlouvám se, že píšu jak hotentot, holt mám pondělí...

      Vymazat
    2. Tak to ja mam asi pondělí celotydenne;-)

      Hele mne taky přijde, ze na puse ti sedí, vypada to hezky, ale je mi jasny, ze v celkovém obrazku to muže byt jiné, a hlavne je dulezite, jak ty sama se v tom citis...
      Který ten odstín se ti líbil...?

      Vymazat
    3. Tak zrovna vy dvě mě znáte a víte, že já jsem na výrazný oči a nenápadnou pusu, takže tohle v reálu prostě nejde...
      Pavli, líbí se mi 500 Luna.

      Vymazat
  2. Mně se teda hrozně líbí, ale já výrazný rtěnky miluju obecně i na den a jsem sněhurkovský typ, kterému podobný úlety sluší. (A nejsem v kategorii 60 +, naopak na tu mi to přijde vulgární, diblíkovský a absolutně vytahující z pleti všechny nedostatky, který ještě mladá pleť zachraňuje jistou svěžestí.)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neberu ti tvůj názor, ale nesouhlasím s ním, neumím si představit mladou slečnu, které by tenhle odstín slušel. Stříbrné odlesky na mě vždycky budou působit jako "půjčila jsem si tu rtěnku od babičky".

      Vymazat
    2. No chápu, že já vím, co vidím v zrcadle a ty ne, takže nemá smysl se přít, jestli jsem zrovna ta výjimka.
      Za mě tohle jo i když bych měla problém spíš s tou barvou, než s těmi odlesky, žvýkačkově růžovou nemusím a připadám si v ní infantilně i když vím, že mi sluší. (A ženu ve věku okolo šedesáti si v ní představit fakt zaručeně neumím, aniž by vypadala jak zastydlý diblík. Na kategorii "moje babička" mám problém i s výrazností barvy, bude dělat dojem "přísná úča" a vytahovat vrásky. Jemnější barva klidně, protože ta zdůrazní konturu rtů, kterou dámy v tomhle věku už tak zřetelnou nemají.)
      Osobně aktuálně používám tmavě červený lesk s podobnými odlesky a jsem spokojená. Ono to dělá výrazně jiskřivě studený efekt. Což unese tak nějak málokdo, ale myslím si, že zimní typy s přehledem. Samozřejmě si k tomu nelze vyrobit kouřově nalíčený oči.
      A taky jsem tu fotku brala jako demonstraci rtěnky, o tom, jestli rtěnka zrovna tobě osobně sluší, se nepřu. Nejspíš opravdu ne, protože to snad ty sama nejlíp musíš vědět (záleží i na tvaru rtů, ty máš, přijde mi, docela plné, takže s třpytem budou působit trochu "natekle"). :-)

      Vymazat
  3. ten odstín se mi líbí na ruce, ale na puse, jak to hází ty výrazné stříbrné odlesky... tedy jakože nic moc.

    hlavněže tedy vůbec nechápu, proč a jak to rimmelky pro rimmelky vybíraly ty odstíny. taky mi přijde logický se zeptat alespoň orientačně, jestli to vidíš rudě nebo růžově nebo neutrálně... no tak nic no. to moc nevychytali.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, právě. Je přece jasné, že každá máme nějaké barevné preference, a tak nechápu proč je napadlo rozeslat odstíny tak, jak jim to přišlo pod ruku.

      Vymazat
  4. Mě se ten odstín líbí, ale je fakt, že tohle taky nechápu ( co se týče spolupráce - proč se nezeptají na odstín a to nejen u lesků, rtěnek, o to horší je to třeba na testování make-upu).. Na tenhle lak na rty se chystám, ikdyž v jiném odstínu :))

    OdpovědětVymazat
  5. skôr lákajú "laky" od značiek YSL alebo Artdeco ako Loreal-ovské tuhšie lesky. Lenže veľmi dobre viem, že aj to budú skôr hustejšie lesky a nebudem ich nosiť, stále sa ešte presviedčam, že to fakt nepotrebujem:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak vyzkoušej tento, kdybys ho přece jen nenosila, vyhozených 140Kč tě bude mrzet méně, než částka, kterou bys dala za YSL :-)

      Vymazat
  6. ještě jsem je v drogérce neviděla, já bych chtěla Celestial, tak doufám, že to není ten, který u nás nebude :D

    OdpovědětVymazat
  7. Na fotce ale vypadá krásně :).

    OdpovědětVymazat
  8. Takto sa mi farba páči, ale tiež si neviem predstaviť, že by som ju nosila.

    OdpovědětVymazat
  9. Na fotce vypadá nádherně..ta barva je přímo krásná a na rtech.. to je teprve něco!:)

    OdpovědětVymazat
  10. mě k tobě tahle barva moc nejde. vůbec si tě v ní nedokážu představit celkově. takhle jen ten výřez rtů dost zkresluje. a ty šíleně silné odlesky na mě působí strašně lacině. :-( tenhle odstín se mi fakt nelíbí. nicméně ty ostatní do drogérie omrknout půjdu, až se u nás začnou prodávat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, souhlasím s každým tvým slovem :-)

      Vymazat
  11. no, myslím, že mě vybrali ještě mnohem horší odstín :) jakože totálně mimo mé pole působnosti :) ale nic se stříbrným odleskem se mi na rtech taky nelíbí, takže tvé rozhořčení naprosto chápu. Ale jinak jsem spokojená a objednala jsem si odstín Celestial, který se mi líbí asi nejvíc ze všech a snad ho unosím víc, než tu šílenou růžovou, co mi poslali :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celestial je na mě pořád dost výrazný, já jsem spíš na tu oranžovou, takže se mi líbí Luna.

      Vymazat
  12. kraaasne pery ti spravil :) teda aspon na fotke....

    OdpovědětVymazat
  13. Jé, tak na tvých rtech vypadá naprosto dokonale! Kdybych si měla vybrat tak sáhnu po odstínu, který tu máš ty ;) moc se mi líbí

    OdpovědětVymazat
  14. to je skvělá barva! byla bych moc ráda kdybys navštívila muj blog,jsem začátečník..

    OdpovědětVymazat
  15. máš stejně blbej odstín jako já .. musím říct, že na tý fotce vypadá super, růžovej s jemným leskem, ale protože v reálu vím, že je fialovej s perletí, musím souhlasit, že je prostě hroznej

    OdpovědětVymazat