pondělí 15. dubna 2013

Natura Siberica zimní ochranný krém na ruce

Vypadá to, že Natura Siberica bude mojí novou velkou láskou. Z nákupů za březen víte, že jsem toho od této značky koupila opravdu hodně a spoustu věcí už používám a zatím jsem se vším velmi spokojená. Například tento krém jsem si tak oblíbila, že už ho mám ze tří čtvrtin vypotřebovaný a tu poslední část si vysloveně šetřím, protože nechci aby mi došel!

Co jsem si na něm tak oblíbila? Hlavně vůni. Já to mám s mazáním tak, že obličej si mažu pravidelně 2x denně a pokud je to krém, tak s tím nemám absolutně problém, trochu mě otravují akorát oleje. O něco laxnější přístup mám k mazání rukou - jako snažím se, ale že bych se třeba mazala po každém umytí rukou, to opravdu ne. Mažu se obvykle v práci, ale taky ne vždy to stihnu a doma se mažu většinou až na noc a když už ležím v posteli a uvědomím si, že jsem se nenamazala, ani za nic se nedonutím vstát a napravit to. Takže vlastně krém na denní mazání doma ani nepotřebuji. Aspoň to tak bylo do doby, než přišla Natura Siberica, která mě svou vůní natolik dostala, že jsem se začala mazat přes den a to dost často, jen abych tu vůni zase cítila. 

Já na popisování vůní opravdu nejsem, takže nevím, zda to zvládnu. Ve složení krému se objevuje divoká daurská růže, takže by se nabízelo, že voní po růžích, mně ovšem ne. Alespoň ne jako čistá klasická růže, protože nemám tušení jak voní divoká daurská. Pro mě ten krém voní heřmánkově. Ne úplně prvoplánově, je to s něčím mixnutý heřmánek, který vytváří jemnou, teplou, uklidňující vůni. Psala jsem to do komentáře k recenzi Dajánky, ale ta se mnou nesouhlasí, tudíž ani vy mi věřit nemusíte. Ale já na tom stejně budu trvat a krém pro mě zůstane heřmánkový.

Když už jsem zmínila Dajánku, tak v jednom bodě se shodneme - také ve mně název "zimní krém" evokuje představu něčeho hodně hutného, což tenhle krém není. Po vytlačení z tuby a prvním pokusu o rozmazání začne být velmi kluzký, což mě dost překvapilo. I přesto se ale rozmazává snadno a také se rychle vsákne. Kromě příjemné vůně zanechá i hydratované ruce, potřebu znovu se namazat získám teprve až když se umyju.

Další věc, která se mi na značce Natura Siberica líbí, jsou obaly. Jednoduché, ale nápadité, a s ostatními výrobky pěkně sladěné. Působí na mě luxusně a draze, ačkoli jsou ceny této kosmetiky velmi příznivé - standardní cena krému je 90Kč, já ho kupovala ve slevě za 72Kč.

Ačkoli jsem čekala, že kupuji hutný noční krém, nejsem zklamaná, že jsem ho nedostala. Krém jsem si zamilovala a s velkou pravděpodobností si ho koupím znovu. Rozhodně ho doporučuji, protože hydratuje mnohem lépe než třeba všemi oblíbené krémy z limitek od Essence.









12 komentářů:

  1. Taky mě věci od NS potěšily a krásně voní :-)
    Škoda, že krém na ruce jsme v životě použila asi 3x, protože musí být strašně fajn.

    OdpovědětVymazat
  2. Na tenhle krémík se příští zimu chystám :-). NS jsem totiž objevila až skoro ke konci zimy a zatím všechny výrobky, které mám jsou uživatelsky velmi příjemné a ta cena je taky super..

    OdpovědětVymazat
  3. Já to nebudu číst, protože bych to určitě chtěla :D

    OdpovědětVymazat
  4. Zatím od NS nic nemám, ale chystám se na nákup, hlavně mě lákají tělové oleje ze spa řady a chtěla jsem nějaký krém na ruce, takže díky za tip :)
    somethingnewbyhelen.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. já sem přestanu asi chodit! poslední dobou mě jenom na všechno lákáš a já to pak taky potřebuju :-))) (mimochodem, oranžový lak GS jsem si koupila dneska...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hihi, to je moc dobře, aspoň v těch mega nákupech nebudu sama :-)

      Vymazat
  6. Tak doufám, že se mýlíš, páč růži miluju, ale heřmánek mi smrdí.

    OdpovědětVymazat
  7. http://mimslady.blogspot.sk/2013/04/prva-giveaway-na-uvitanou.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spamování s odkazy na svou GA není dobrý začátek blogování!

      Vymazat