středa 10. dubna 2013

Maybelline "Color Whispers"

Každý den přibývají nové a nové články o Color Whispers a mně připadá naprosto zbytečné opakovat to, co už bylo 10x napsáno, takže dneska jen stručně v bodech a spíš se podívejte na fotky odstínů, které jsem si vybrala já. 

* balzámkortěnky jsou můj absolutně nejoblíbenější produkt, rtěnky i lesky jsou až daleko za nimi, takže odolat nákupu jsem nemohla ačkoli...
* ...jsem opravdu zklamaná absencí nápisu, proto jsem si nemohla odpustit uvozovky v nadpisu článku. Jasně, je to vlastně hloupost, ale přijde mi, že bez nápisu není produkt kompletní jak by měl být.
* výběr odstínů není tak široký jako v USA a ten, který jsem chtěla nejvíc, u nás samozřejmě dostupný není, nicméně i tak si myslím, že odstínů je dost a jsou pěkné. Kromě tří, které jsem si koupila, se mi líbil ještě jeden růžový, ale vyhodnotila jsem ho jako příliš podobný Rose of Attraction, takže jsem ho tam nechala. Krásný byl také Mad for Magenta, který jsem kupovala kolegyni, na mě ale bohužel příliš výrazný.
* konzistencí produktu jsem trochu zklamaná. Za víceméně bezproblémový se dá považovat ten růžový, další dva mi ale dost zalézají do vrásek a ve větší vrstvě má barva tendenci se shlukovat. Ne že bych je kvůli tomu nepoužívala, v reálu to není tolik vidět jako na detailních fotkách - které za mnoho nestojí, protože díky velmi lesklému povrchu měl foťák problém s doostřením.
* hydratace veškerá žádná, na rtech je sice produkt příjemně mastný, ale po zmizení mám rty vysušené a volají po opravdovém hojivém balzámu na rty.
* výdrž je v mém případě podobná jako u většiny blogerek, tak hodinku až dvě dle míry pití, jídlo ji zabije spolehlivě. Oceňuji, že mizí rovnoměrně a nezanechává na rtech stain, který nemám ráda.
* i přestože jsem od těchto balzámků čekala víc, nákupu nelituji a věřím, že letošní jaro/léto budou patřit mezi mé nejpoužívanější patlátka na rty.







720 Mocha Muse


430 Coral Ambition


 160 Rose of Attraction


19 komentářů:

  1. Máš krásné rty, a ideální barvu, já mám sama dost pigmentované a není na nich nic vidět. Jinak všechny body souhlasí. Taky mě vysouší. Od pátku jsem po "Whisper" nesáhla... asi to tka zůstane

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi všechny barvy, ale přesto pořád váhám jestli si to mám kupovat:(
    A souhlasím se slečnou An, máš krásné rty:)

    OdpovědětVymazat
  3. 720 som si kupila aj ja a celkovo som spokojna, mne vyhovuju :) Aj ked vydrz teda nic moc, ale s tym som tak trochu pocitala.. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Rose of Attraction vypadá barevně moc pěkně, ale já na tyhle mazadla tolik nejsem, takže v klidu oželím.

    OdpovědětVymazat
  5. Mě taky zklamalo hodně to balení a nabídka odstínů, protože jsem se těšila a taky ten odstín, který jsem chtěla není k mání. Nicméně rtěnko balzámky miluju. Mám 210, a dneska jsem si prubla 530 rudou, ta je velmi pigmentovaná (asi si ji koupím :) a 220 lust for blush - ta je ale téměř neviditelná :)

    OdpovědětVymazat
  6. a na tobě ty balzámy vypadají fakt pěkně! jen já si musela vybrat nejvíc shit odstín ze všech :))

    OdpovědětVymazat
  7. ja som si uchmatla 2, pozerala som aj na tento koralovy, co mas ty, no nakoniec som ho tam nechala, ale na tebe vyzeraju skvele vsetky 3!:)

    OdpovědětVymazat
  8. já jsem si nakonec vzdala pouze Bare to be bold, ale přemýšlím, že si zajdu ještě pro nějaký, protože já jsem z nich zatím nadšená:) i když má samozřejmě své mouchy.. třeba mě také mrzí ten nápis, hned by byl obal zajímavější..

    OdpovědětVymazat
  9. ten mocha muse je fakt krasny,ale teda tvoj clanok ma na kup nenalakal,skor naopak

    OdpovědětVymazat
  10. Dneska jsem si koupila 160 a jsem spokojená :) Dlouho jsem nad koupí uvažovala. Taky jsem ji ještě minulý týden, když byla akce v Ross. rtěnka plus řasenka, nepotřebovala. No, dneska jsem ji "nutně" potřebovala :))

    OdpovědětVymazat
  11. Krásné odstíny sis vybrala :)!

    OdpovědětVymazat
  12. Na tobě ty barvy všechny vypadají tak dobře! Ale přesto asi na základě recenzí odolám :)

    OdpovědětVymazat
  13. teda na tvojich perach vyzera všetky odtiene tak krásne..:) dneska som si chcela nejaky odtien kupit len som ho nakoniec nezobrala a teraz neviem či to mam lutovat alebo skočit prenho :)

    OdpovědětVymazat
  14. Koukám, že tyhle barvící balzámy začínají být docela hit, dělají to už skoro všechny značky drogerkový kosmetiky. Já mám NYC a Miss Sporty, ale tenhle Color Whispers ještě ne.

    Syrion Divine blog

    OdpovědětVymazat
  15. Já mám zatím jen jeden, ten korálový, ale ten mě nevysušuje a přijd emi hydratační. Revlon lip butters mě přijdou sušší.

    OdpovědětVymazat
  16. mám několik odstínů, jsou super, v pondělí jdu pro coral ambition :)

    OdpovědětVymazat
  17. Také souhlasím s tím, že máš krásné rty. Jako většina co tu komentovala mám rtěnko balzámy ráda, ale zrovna na tenhle jsem se moc těšila až si ho koupím, no, ale u nás ve městě jí nemají. Tak si budu muset počkat až pojedeme do většího města.

    OdpovědětVymazat
  18. Také souhlasím s tím, že máš krásné rty. Jako většina co tu komentovala mám rtěnko balzámy ráda, ale zrovna na tenhle jsem se moc těšila až si ho koupím, no, ale u nás ve městě jí nemají. Tak si budu muset počkat až pojedeme do většího města.

    OdpovědětVymazat