neděle 21. dubna 2013

Holika & Holika Petit BB Clearing + Watery

O Petit BB krému už jsem jednou psala a to o variantě Essential. Nic se od té doby nezměnilo a tento BB krém stále patří mezi mé top 3, dokonce je zatím jediný, od kterého jsem si koupila druhé balení. Nicméně to platí pouze a jenom o verzi Essential, nikoli na tyto dvě a hned se dozvíte proč.

Problém je v odstínu. Ani jeden z těchto BB krémů totiž není tak pěkně světlý a béžovožlutý jako Essential. Oba jsou tmavší a oba mají růžový podtón. Clearing je dejme tomu béžovorůžový, ale Watery je už hodně dorůžova. Nesedí mi, necítím se v nich dobře a až na pár vyzkoušení je nepoužívám. 

Jinak jsou vlastnostmi velmi podobné verzi Essential, takže pokud vás zajímají podrobnosti, klikněte si na odkaz v první větě. Jediný rozdíl jsem našla u Clearing verze, která je na pleti o něco méně lesklá než další dvě, nicméně po zapudrování rozdíl není.

Dnešní článek je tedy spíš než recenzí pouze fotoporovnáním, i přesto ale doufám, že pro někoho bude užitečný.




Clearing, Watery


Clearing, Watery, Essential


Missha Matte BB cream, Clearing, Watery, Essential


11 komentářů:

  1. Na mě to je bohužel moc tmavé :/

    OdpovědětVymazat
  2. Tak já nevím no, mám cleaning a ještě jeden fialovej a sedí mi, i když mám teda pocit, že na mě oba mění barvu a světlaj. A to mám pleť bílou jak gejšin make-up.

    OdpovědětVymazat
  3. já měla ten modrej a pro mě to byl propadák roku, zhmotněné zoufalství v tubě, tmavé to bylo, krylo to snad až moc, nevypadalo to na mně vůbec dobře a nedrželo mi to ani trošek na xichtě...

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se to zdá odstínově docela dobré, aspoň nejsou šedivé. Ale já se obecně s BB vůbec nekamarádím...

    OdpovědětVymazat
  5. No, mám Clearing, jsem bledá, ale barva mi moc vyhovuje. Vyhovuje mi, jak se krásně zapracuje do pleti, ale... po 2 hodinách se leksnu jako zrcadlo. Zapudrování nepomůže. Prostě mi případá, jakoby se do pleti nejprve vpil, ale pak z ní začal vylézat ven a leskne se na mě, jako vodní hladina... chjo.

    OdpovědětVymazat
  6. Uvažovala jsem o to, že si koupím Watery...jestli je tedy do růžova, tak ho možná koupím..díky za recenzi :).

    OdpovědětVymazat
  7. Ja mam bledu plet a mam Clearing a sedi mi. Ale je pravda, ze ja mam podton najpravdepodobnejsie do ruzova, takze asi preto... :/ Ale teda u mna spokojnost :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, pokud ten modrý clearing nepoužíváš odkoupila bych ho od tebe na vyzkoušení. Dej vědět. Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Miky, ráda se ho zbavím, napiš mi prosím na mail a domluvíme se na podrobnostech.

      Vymazat
  9. Ahoj, psala jsem ti na mail ohledně toho Clearing...Doufám že ho ještě máš :D

    OdpovědětVymazat