pátek 5. dubna 2013

Bilance za březen

1. spotřebováno
Dermacol Aroma Ritual sprchový gel růžový zázvor - tyto sprchové gely od Dermacolu mám opravdu moc ráda, mohli jste si o tom přečíst už tady, kdy jsem vás upozorňovala na akci v DM. Bohužel zrovna variantu růžový zázvor už se mi nedaří sehnat, takže předpokládám, že už se nevyrábí. Věčná škoda, protože ta vůně byla velmi příjemná a rozhodně bych si ho koupila znova.

Fa sprchový gel bílá broskev - sprcháče od Fa neurazí ani nenadchnou, často se dají koupit v akci za 30Kč, což je skvělá cena na věc, která se mnou zůstane tři týdny, takže proč ne, určitě koupím znovu.

Avon Senses sprchový gel beach party - i u Avonu ráda nakupuju sprchové gely, hlavně tyto Senses v obřím půllitrovém balení. Ztratila jsem kontakt na svou Avon Lady, takže už nic neobjednávám, ale nevadí, pár jich ještě v zásobě mám.

Adidas antiperspirant Action 3 Intensive - jeho jinou verzi jsem pomlouvala, protože mi v horku nestačila, což u této posoudit nemůžu, když máme už půl roku prosinec. Špatný sice nebyl, ale zůstanu pro příště u oblíbené Rexony a Garnieru.

Avon Skin So Soft tělové mléko - moje láska, která trvá už roky. Miluji tu vůni! Hlavně v zimě, pokaždé ho musím mít. Je to snad jediné tělové mléko, které mě donutí se mazat, protože jinak jsem na to hrozný lempl. Hydratovat by mohlo i víc, ale vzhledem k tomu, že se díky němu mažu skoro každý den, stačí to.

Rimmel Stay Matte pudr - také oblíbenec a několikáté balení, jen ty zbytky po okrajích už mě nebaví, takže jsem ho vystřídala kolegou od NYC. Nové balení už ale mám, takže má mé ano i do budoucna.

Labello vodní meloun - mám Labella ráda, hydratační zázraky to sice nejsou, ale na běžné denní mazání mi bohatě stačí. Voňavým limitkám nikdy neodolám, jen škoda, že se k nám většina nedostane, kupuji je v Německu. Meloun už se sice neprodává, ale nevadí, koupím si zase další variantu.

Essence krém na ruce pomeranč a čokoláda - no... tyhle krémy jsou podle mě průměrné, kupuji je spíš kvůli vůním než kvůli hydrataci. A co se vůně týče, byl tohle fail, nemám ráda vůni čokolády v kosmetice. Jenže jsem ho objednávala z babybaby eshopu a vůně se tam nedala vybrat... Takže spotřebovala jsem, ale už nechci, stejně je to stará limitka.

Avon Outspoken - jsem strašně dlouho chtěla a když jsem si ji konečně koupila, moc mi neseděla a tak jsem ji vyplácala jako "pracovní" vůni. Ke konci jí dost blba pumpička, ani jsem ji úplně nedodělala, pár mililitrů tam zbylo, ale už jsem na to neměla nervy. Znovu si ji určitě nekoupím.

Max Factor Face Finity makeup - jsem testovala pouze v domácích podmínkách, protože byl na mě strašně tmavý. Zanechal ve mně v celku pozitivní dojem, byl takový mastnější, hezky pleť sjednotil a dobře držel. Klidně bych si ho koupila v plném balení, ale obávám se, že i ten nejsvětlejší by na mě byl tmavý, jako většina drogerkových makeupů.


2. vyhozeno
NYX Glliter Eyeliner - po delší době jsem se probrala stojánkem, kde mám glitrové linky, protože jsem je úplně přestala používat. Většina z nich je zatím v dobrém stavu a čeká, až se jim dám zase šanci, ale tyto bohužel vyschly. Docela mě to mrzí, protože to byla fakt pěkná barva, na druhou stranu ty třpytky byly obří a docela špatně se odličovaly, nacházela jsem je ještě druhý den všude možně po celém obličeji, takže znovu už nee (teda částečně možná ještě někdy ano, mám ještě žluté).

Coastal Scents gel eyeliner - mám je dané stranou už delší dobu, že se je pokusím oživit, ale co si budeme povídat, nevypadá to, že bych se k tomu v blízké době odhodlala, takže letí do koše. Co k nim říct? Pěkná a na gelovky originální barva, ale rychlost vysychání blesková, spolu s MAC linkami mi vydržely nejkratší dobu.


3. nákupy
Nákupy jsou ve velkém stylu jako vždy, já to snad ani jinak neumím. Ale opravdu už to omezím, protože musím dát za pravdu mamce, která mi pořád říká, že už ani nevím, co doma mám. Nevím, no, protože kdybych to věděla, nemůžu si koupit 2x stejnou tvářenku a nepřihazuju několik týdnů na aukce BB krému, který už mám doma...
Mega objednávka (vlastně 2 objednávky) Natura Siberica z hairbeauty.cz.


mix všeho možného - laky China Glaze z hairbeauty.cz, Catrice a Essence z Rossmanna, Ladybox, objednávky z dermacol.cz a cherryculture.com, laky od Andulky z blogsale, sprcháč a maska Yves Rocher, krém Mary Kay z Aukra


Jarmark marnosti box


Nějaký závěr? Na to si já moc nepotrpím, jsem líná to počítat. Ale opravdu bych chtěla omezit ty nákupy, momentálně mám na cestě nějaké laky a pár kousků z asijské kosmetiky a nenapadá mě nic dalšího, co bych mohla chtít, tak snad mi to chvíli vydrží. A taky bych byla ráda, aby se konečně oteplilo a já mohla začít zkoušet tu miliardu vzorků krémů, co se mi tu nejen díky beauty boxům nahromadila. Dokud je zima, tak si na to netroufám, protože moje pleť je nevyzpytatelná a já bych nerada řešila šupinky, když se to celou zimu obešlo bez nich. Tak se necháme překvapit, co další měsíc přinese a odnese, pokud vás to ještě baví...

18 komentářů:

  1. hustýýýý :D moc se mi líbí ten nákup NS, už jsem dělala 3 nákupy a stále nemám ty produkty, který máš na fotce Ty! takže mám co dohánět :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vzoreček makeupu jsem měla taky a mě naprosto vyhovoval, ale naopak byl zas na mě moc světlý:D
    A Dermacol sprchové gely jsou naprosto úžasné, měla jsem pistáciový a teď jsem zrovna načala pomerančovo-čokoládový:) Prostě radost se sprchovat:)
    Téda a udělala si mega nákup!:)

    OdpovědětVymazat
  3. wow to jsou opravdu obří nákupy :D , z těch všech věcí nemám nic , vlastně ne ten krém na ruce od Dermacolu jsem si objednala předevčírem a už by měl přijít :D a taky bych jednou chtěla zkusit ty sprcháče od Dermacolu :)

    lucysworlds.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Taky si myslím, že ten zázvorový sprcháč už nedělají. Ty ostatní z řady taky miluju, zejména pistáciový :).

    OdpovědětVymazat
  5. mám tyhle tvoje nakupovací články moc ráda :) vždycky si říkám, že jsem fakt nuzák a nekoupím si ani třetinu toho, co ty :) těším se na články o NS! Začíná mě totiž hodně zajímat :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krása ten nákup:) Docela by mě zajímala recenze na ten nový krém od Dermacolu, Lift and Matt,zrovna dneska mi dorazil magazín DM a je tam na něj obří reklama. Tak nějak váhám, žádný krém jsem od téhle značky nikdy neměla, tak nevím jestli to riskovat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem si jistá, jestli zrovna ten krém nebyl unáhlený nákup. Ale mám od něj i vzorečky, tak asi nejdřív vyzkouším ty, ať ho zbytečně nenačínám.

      Vymazat
  7. Me by teda zajímalo, kam to prosím te porad dáváš.
    U me by byl problém spis než to, ze nevím, co mám, ale to, KAM jsem to doprcic dala:-))

    OdpovědětVymazat
  8. To je MEGA nákup!!!
    Nejvíce by mě zajímala recenze na NYX paletky, protože se sama rozmýšlím mezi "Love in Florence", "Love in Paris" a "I Dream of Nevis" (protože z tvé recenze jsem usoudila, že paletku musím nezbytně mít)
    Každopádně se budu těšit na nové příspěvky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zatím mám vyzkoušené jen dvě Love in Rio a jsem dost zklamaná z odstínů i konzistence stínů, ze starších paletek jsem zvyklá na něco úplně jiného. Takže zatím bych doporučovala spíš Nevis.

      Vymazat
  9. :D tak teda tie nákupy ma pobavili...ukážem to priateľovi, nech ma nekritizuje, že toho veľa kupujem:D...ale vôbec nič v zlom...mať vyšší príjem vyzerá to u mňa podobne;)
    alliknowaboutcosmetics.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. jasně že nás tyhle články baví! teda aspoň mě. ;-) z tvých nákupů mě nejvíc zaujala fotka s Natura Siberica. taky se chystám udělat objednávku, strašně mě tahle kosmetika láká. :-)
    do mě mamka taky pořád hučí, ať už nic nekupuju. a kolik bych už místo kosmetiky mohla mít našetřeno, a tak dále a tak dále... v kosmetice zatím přehled mám, a nic jsem si nevědomky 2x nekoupila. v čem už ovšem přehled absolutně nemám, jsou laky na nehty. :-)))
    a docela by mě zajímalo tvoje srovnání pudrů Stay Matte a pudru NYC. já Stay Matte miluju a už několik let prakticky jiný pudr nepoužívám. vím, že NYC chválily SOFASTARS, ale přímé srovnání by bylo určitě lepší ;-)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak to je pastva pro oci! Moc se tesim na recenze NS. Zatim mam jenom to detox mydlo (nevyzkousene), ale zajimal by me i ten zbytek...docela jsem jeste uvazovala nad tou kaviarovou radou, tak uvidime=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nerada recenze uspěchávám, ale pokusím se s tou NS pospíšit :-)

      Vymazat
  12. wow tak ty si tie nakupy uzivas to teda hej:D inak tu naturu sibericu som dnes videla na 4 blogoch a chcem tooo

    OdpovědětVymazat
  13. Po tom sprcháči od Dermacolu jsem se hned iniciativně koukla přímo na jejich stránkách a fakt ho tam nemaj.. Škoda. :(

    Syrion Divine Blog

    OdpovědětVymazat