středa 6. února 2013

Color Club Halo-Graphic

Po dlouhé době jsem při lakování chytla slunce. Ne takovou tu obvyklou zimní zdechlinku, ale skutečně zářící slunce jako na jaře, takže jsem toho musela využít a vytáhla jsem jeden z nejhezčích lakových úlovků poslední doby - lak z kolekce Halo Hues od Color Club. Odstín Halo-Graphic je růžový, ale to přes záplavu holografických částeček stejně není po většinu času vidět :-) Musím souhlasit s tím, co už jsem u několika blogerek četla a to, že toto je skutečně nejvíce holografický lak, jaký jsem viděla. Časem udělám určitě nějaké srovnání, zatím mě napadá jen že snad některé OPI z Designer Series by se mu mohly přiblížit. Je opravdu neskutečně nádherný a velmi mě bavilo ho nosit. Lakuje se dokonale, kryl už v jedné vrstvě, já jsem ale dala jako vždy dvě, aby barva i holo efekt byly výraznější a celistvější. Schnul okamžitě! Nedala jsem na něj nadlak, abych nezničila holografický efekt, takže ačkoli jsem použila Nfu Oh Aqua Base jako podlak, jsou vidět hrbolaté nehty, ale to je snadno odpustitelná maličkost. Užijte si fotky ;-)









19 komentářů:

  1. střašně moc se mi to líbi, ale nevím, jestli bych se v tom cítila, já jsem hrozný konzervativec...až se stydim za sebe nekdy!

    OdpovědětVymazat
  2. Sakriš, asi budu muset rozšířit sbírku i o Halo-graphic :D

    OdpovědětVymazat
  3. Ty laky jsou opravdu skvosty, brala bych je všechny, zatím mám jen Blue heaven. A to lakování fakt jedna báseň.

    OdpovědětVymazat
  4. Wooow! To je nádhera! Takovou dobu už toužím po holografickém laku, ale stále jej nemám...:( Tento je opravdu překrásný..a ty barvičky!! :)) Brala bych všechny barvy!
    Nicol
    http://nicolbeautyblogmaniac.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Odpovědi
    1. http://mojesminky.cz/103-holograficke-laky :-)

      Vymazat
    2. Doufám, že na mě zbyde, až je naskladní :)

      Vymazat
  6. Ty jo ten je úžasnej !!

    www.diarybylucinda.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. toto je pohladenie pre moje oci :D

    OdpovědětVymazat
  8. Páááááni, tak to je nádhera :)))

    OdpovědětVymazat
  9. úžasný lak, už se těším, až si ho nalakuju, čekám na jarní sluníčko:)

    OdpovědětVymazat
  10. Tenhle lak je moje must have :) Teď jsem si pořídila holo třpytkatý od Essence a moc mi tento skvost připomíná, tak aspoň něco :D

    OdpovědětVymazat
  11. Ten opravdu stoji a to Peti, krasa! Asi taky neodolam i kdy me se ty holo moc libi u vsech ostatnich a pak me zklamou na me samotne :( Ale mit je musim samozrejme :D :D

    OdpovědětVymazat