pondělí 25. února 2013

Chanel Malta

Víte, já mám v hlavě takový pomyslný seznam věcí, které by zkušená beauty blogerka rozhodně měla mít nebo aspoň měla vyzkoušet. TLC pudr - mám. Guerlain meteority - sice nepoužívám, ale mám. Cokoli od MACu - mám půl prodejny. Chanel rtěnku - ještě donedávna jsem neměla! Ideálně by to tedy podle mě měla být Rouge Coco, ale budu se muset prozatím spokojit s kouskem Aqualumiére z jarní kolekce roku 2009. A právě vzhledem k tomu, že tahle krasavice není zrovna nejnovější, byla ve velké slevě a vyšla mě na pouhých 340Kč!

Obal není ničím zajímavý, je klasický, černý, rtěnka se dá bez problémů a námahy otevřít a to pouze když chci já, jinak drží pevně zavřená. Samotné rtěnce nemám co vytknout, přijde mi poměrně kvalitní. Na rtech je příjemná, vůbec nevysušuje, naopak zanechává rty vláčné a hydratované, takže nemám potřebu sahat po balzámu ihned poté, co rtěnka ze rtů zmizí. Jídlo nepřežije, ale pokud pouze piji, vydrží na rtech v pěkném stavu zhruba dvě hodiny.

Popis odstínu je pro mě trochu oříšek, v prodejně při umělém světle mi přišla dost dohněda, na denním světle se v balení tváří jako růžovo-nude, ale na mých rtech jde dooranžova. To mi vyhovuje, pěkně mi ladí s oblíbenými oranžovými odstíny tvářenek. Obsahuje drobné zlaté třpytečky, které na rtech zůstávají déle než samotná rtěnka a občas je najdu i třeba na bradě, takže si musím dávat např. při smrkání pozor a neroznášet třpytky po celém obličeji.

Musím říct, že jsem se rtěnkou spokojená a nosím ji teď velmi často, nicméně si nemyslím, že by stála za těch původních 900Kč, protože kromě toho, že je to Chanelka, na ní není nic výjimečného.

A co vy a vaše zkušenosti s rtěnkami Chanel?










13 komentářů:

  1. Nejsem zkušená beuty blogerka, nemám žádnou Chanel rtěnku!:,-(

    OdpovědětVymazat
  2. Z Chanel mám Rouge Coco č. 77 a Rouge Coco shine č.56. S oběma jsem moc spokojená. Jsou přesně takové jak píšeš, Shine je víc balzámová. Rouge Coco víc krémová, ale taky déle vydrží. Mám je ráda pro tu spolehlivost a péči, kterou rtům dávají, Mezi drogeriovými rtěnkami jsem obdobné nenašla. Neříkám, že se v drogerii nenajdou dobré kousky, ale stejné ne.
    Moc se mi líbí ten odstín. Je krásně něžný:)

    OdpovědětVymazat
  3. Chanel rtěnka je jedna z věcí, kterou bych jednou chtěla vlastnit:)
    A že těch věcí je!:D

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám od Chanel Rouge Coco odstín 57 a je to nejlepší rtěnka, co jsem kdy měla! Krémová, hydratační, takže ani není potřeba pod ní nanášet balzám. Určitě plánuju další odstíny

    OdpovědětVymazat
  5. Žádnou Chanelku nemám a ani o ni nestojím. Tenhle odstín a finish se mi ani nelíbí.

    alltinygems.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Mam dvě Rouge Allure, odstíny Coquette a Confidentielle, obe jsou prijemne, maji hezkou barvu, nevysusuji, ale jsou takove neslane nemastne...takze souhlasim, ze plna cena je trochu nadsazena. Ale do tretive planuju Rouge Coco v odstinu Mademoiselle, vcera jsem ho zkousela a ta Coco rada se mi libi vic konzistenci a odstin je ikonicky, takze asi jeste do jedne zainvestuji.

    OdpovědětVymazat
  7. Já si tu svou koupila taky v nějaké akci, a rozhodně bych za ní plnou cenu nedala. Na to, jak si jí všeobecně dost holky chválí, tak mě přijde taky taková nijaká. Nic výjimečného, upřímně na mě třeba Guerlain rtěnka udělala větší dojem :)

    OdpovědětVymazat
  8. tuhle bych unosila i já:) ale za tu cenu, to si fakt nechám zajít chuť :D

    OdpovědětVymazat
  9. Stale cakam na osudovu zlavu, plnu cenu nie som ochotna za nu dat :)

    OdpovědětVymazat
  10. Kde, kde, kde? Barva vypadá božsky (ne uvnitř, ale na rtech:) a myslím, že v jiných parametrech je Chanel tak trochu sázka na jistotu...

    OdpovědětVymazat
  11. Chanel rtenky miluji, moje oblíbené jsi viděla tuhle v Praze:-)
    Osobne na ne nedám dopustit, moc rada je používám:-)

    OdpovědětVymazat
  12. krásná rtěnka a tvůj blog se mi moc líbí :) takových štítků jsem snad u nikoho ještě neviděla :) přidala jsem se mezi tvoje čtenářky a ráda bych tě pozvala ke mě na giveaway o matující vyrovnávací krém od lavery :) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  13. Je krasavice, přesně takovéhle typy rtěnek mám ráda :) a Chanelku bych taky ráda zkusila, ale ne za plnou cenu, musím číhat na nějaké slevy.

    OdpovědětVymazat