úterý 19. února 2013

Benefit Dallas

Pamatujete na moje bohaté nákupy z posledních dní Marianne? Pořídila jsem si při této příležitosti dvě nové tvářenky a obě byly trefou do černého! Velmi jsem si je oblíbila a proto je nejvyšší čas si představit první z nich.

Benefit je svými tvářenkami proslulý, nejznámější a nejchtěnější je asi Hervana. Ta mě vůbec nebere - znáte to, je růžová a tu já na tvářích nenosím. Svého času mě lákala Bella Bamba, která je taky růžová a ještě k tomu lesklá jako blázen, ale pak jsem si ji jednou nechala vyzkoušet na tváři a bylo mi jasné, že bych ji nenosila. A teprve pak jsem si všimla nenápadného Dallasu a zaměřila svoje touhy na něj.

I Dallas by se v podstatě dal popsat jako růžový - starorůžový s kapkou hnědé, švestkové, béžové a cihlové. Netradiční kombinace barev dává vzniknout poměrně unikátnímu odstínu, troufám si říct, že žádný podobný doma nemám. Na rozdíl od studené barbínkovské růžové je tohle odstín, ve kterém se cítím dobře. Není úplně matná, obsahuje lehounký shimmer, takže s ní vynechávám rozjasňovač na lícní kosti, abych nebyla až příliš lesklá. Rozhodně to nevnímám jako negativum, šetří to čas :-)

Balení je papírové, takže rozhodně náchylnější k poničení než plast, proto s touto tvářenkou nikam necestuji a používám ji pouze pokud se líčím doma. Motiv na obalu se mi moc nelíbí, ač tematický, uměla bych si představit mnohem lepší. Ale tak balením se nelíčím, důležitější je obsah a pro ten mám slova nejvyššího obdivu (kdo ví, jakou pohádku při psaní tohoto postu sleduju? :-)). Tvářenka je velmi dobře pigmentovaná, stačí do ní jen jednou jemně ťupnout štětcem a můžu ji nanášet. Štětec používám jiný než ten přiložený - ten mě trochu děsí, neumím si představit, že bych s ním dokázala tvářenku nanést tam kam chci a ne přes polovinu obličeje. Díky své měkkosti viditelně ubývá, ale její obsah je 9g, takže mi určitě i tak dlouho vydrží.

Ještě k balení - ve víčku je zrcátko, ale pro mě je příliš malé a nepoužitelné. Pochválit bych chtěla ještě parfemaci, je velmi jemná a nevtíravá, líbí se mi.

Musím říct, že jsem opravdu velmi spokojená a investovaných peněz rozhodně nelituji, ačkoli cena nebyla zrovna lidová. 

Má některá z vás Dallas?







12 komentářů:

  1. Uplne sa tebou zhodujem, az na to, ze mne sa zda, ze benefit tvarenky su docela pevne zlisovane... Mimochodom krasny odtien :)

    OdpovědětVymazat
  2. Čekala jsem ten odstín podle obrázku mnohem víc do hněda než oranžova, takže jsem docela překvapená :))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle mě vůbec nebere, ale zajímala by mě ta pohádka:-D

    OdpovědětVymazat
  4. Zatim nemam, mam jine Benefiti tvarenky, ale Dallas bude tou dalsi :).

    OdpovědětVymazat
  5. Šíleně smutná princezna. :)

    OdpovědětVymazat
  6. moc se mi dallas líbí, mám místo něj bella bambu, která je taky super, ale dallas je můj další favorit na wishlistu :D

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem taky propadla kouzlu krabickovzch tvarenek, momentalne mam 4 (Sugarbomb jsem poslala dal) a Dallas mam porad v planu. Libi se mi na ni, ze je to neco mezi bronzerem a tvarenkou, ocenuji tu ruzovou slozku. Mam ale podobne odstiny, Nars Madly (ktera se mi zda dost podobna...mozna min ruzova) a Mac Warm soul, takze k nakupu jsem se zatim neodhodlala...ale co neni, brzo bude=)

    OdpovědětVymazat
  8. Taky mám Dallas, zatím ho moc nenosím, čekám na jaro, neb jsem bledule a budu ho používat spíš jako bronzer. Ale souhlasím s tím, že je nádherný. Jinak moje nejoblíbenější je Coralista a Hervanu bych docela brala.

    OdpovědětVymazat
  9. Moja lícenka je na dne tak asi ďalšou bude táto od Benefitu ... Tiež mi viacej vyhovujú takéto farby do hneda ako ružová.

    OdpovědětVymazat
  10. Je krasna, aj ked ja skor tuzim po coralista :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle odstín se mi moc nelíbí, ale tvářenka bude určitě kvalitní. :-)

    ATG blog

    OdpovědětVymazat
  12. Růžové tvářenky taky zrovna dvakrát nenosím, takže i díky tomu se mi vyhlo davové šílenství kolem Hervany (i když jsem o ní chvíli přemýšlela :D). Ale Dallas vypadá jako něco, díky čemuž moje peněženka opět zapláče... :D

    OdpovědětVymazat