čtvrtek 13. prosince 2012

Yves Rocher Ultra Mat

Druhý krém, který jsem od YR vyzkoušela, patří do řady Sebo Specific, která je určená pro problematickou pleť. Vybrala jsem si tento matující denní krém, protože na léto mám takové krémy ráda, ačkoli matný efekt většinou nevydrží příliš dlouho - a co je nejhorší, konkrétně tento krém matující schopnost úplně postrádá.

Jedná se o světle zelený krém podivné zelené vůně, cítím z něj něco jako čerstvě posekanou trávu a v pozadí je cosi divného, jako by byl krém už od začátku zkažený. Za celou dobu používání jsem si na tu vůni nezvykla, byla mi nepříjemná a jsem ráda, že se mi ho už povedlo dopotřebovat, protože příští léto se s tou "vůní" rozhodně znovu setkat nechci. 

Jak už jsem zmínila, účinky krému mi přijdou naprosto nedostačující - tomu, co dělá, se dá říct tak maximálně mírné utlumení lesku, ale rozhodně ne zmatnění. Pleť nebyla vůbec matná ani ihned po nanesení, takže soudit něco o výdrži nemá vůbec smysl. Jinak to byl ale poměrně příjemný denní krém, který pleť připravil na nanesení makeupu a dostatečně hydratoval. Až na tu vůni... Znovu si ho rozhodně nekoupím a citlivým nosíkům doporučuji před nákupem očichat.







11 komentářů:

  1. Tento krém jsem měla 2x, a jeho vůni jsem ze začátku taky nesnášela, ale po čase jsem si ji zamilovala :) Jak říkáš, krém trochu hydratuje, ale ten zmatňující účinek není moc dostačující. Ovšem já jsem byla spokojená, po makeup byl super

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem ho také chvíli měla, ale bohužel jsem ho nechala jednou na sluníčku a zkazil se mi. zmatňoval opravdu jen lehounce, ale to by mi ani tolik nevadilo. mě hrozně vysušoval a během dne mi dělal žmolky.

    OdpovědětVymazat
  3. taky jsem krém měla :) a moc mi neseděl, putoval dál.. ta vůně, nic moc, hodně silná a matující efekt nulový
    www.kosmetickykufrik.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  5. nastastie som ho neskusala, ale po tom zivom opise, tak ani neurobim:))

    OdpovědětVymazat
  6. podle fotek bych si řekla, že vypadá dobře. Ale díky tvojí recenzi si ho nepořídím. A to je taky důvod, proč tak miluji články na téma recenze. Člověk si může o výrobcích přečíst na více místech srovnat si pro a proti a poté kupovat :)
    www.jana-dvorakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Ja som prestala týmto zmatňjúcim krémom veriť po tom, ako mi žiadny neúčinkoval a každý mi robil vyrážky. Naopak, nedám si z ruky svoje dva oleje, po ktorých mám po vsiaknutí matnú pleť celý deň

    OdpovědětVymazat
  8. Uff, tak ještě, že jsem si ho nekoupila. Dost jsem o něm uvažovala. Teď už do něj nepůjdu!
    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to by mě zajímalo, jak vonní..někdy ho schválně očuchám, až půjdu kolem prodejny:)

    OdpovědětVymazat
  10. ja som si ho nekupila prave kvoli tej voni

    OdpovědětVymazat
  11. Vždycky, když navštívím Yves Rocher, chtěla bych všechno... Ale koukám, že to zase není taková výhra (za tu cenu)... Je něco, co je opravdu dobré z YR?

    OdpovědětVymazat