pondělí 17. prosince 2012

Vyhlášení výherce MUA giveaway

Jako vždy vám v první řadě děkuji za hojnou účast, jsem ráda, že tolika z vás přišla výhra atraktivní! A velké poděkování vám patří také za poctivé "klikání", díky vám už jsem v polovině potřebného počtu bodů! :-) Mám z toho samozřejmě radost a kdyby se vám chtělo zase někdy kliknout, až půjdete okolo, rozhodně tím nic nezkazíte, z jedné IP adresy se bod za kliknutí připíše každé 2 dny :-) Ale dost už řečí, důležitá je vítězka! Bohužel může být pouze jedna a random o ní rozhodl takto:



Moc gratuluji a posílám email :-)

Máte nějaký nápad, o co byste chtěly hrát příště? Poraďte! Já vám ráda dělám radost a když budu GA pořádat dost často, třeba u mě jednou vyhraje každá z vás :-)

8 komentářů:

  1. gratuluji vítězce.

    a slibuji, že vždycky, když si vzpomenu (ono to bohužel ale není moc často), tak přijdu a kliknu ti. pak půjdu a kliknu i sobě... a za půl roku to budeme mít obě dvě doma!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! A nechceš si ten odkaz dát taky někam, kde by to bylo víc při ruce? Protože já bych ti taky ráda klikala, už jen z vděčnosti, že jsi mě s tímhle seznámila, ale hledat ten článek, ve kterém o tom píšeš, je čím dál otravnější...

      Vymazat
    2. no vidíš. to je taky pravda. já to napravím, jen co si vzpomenu a budu mít čas.

      Vymazat
  2. sice jsem chtěla vyhrát, ale vítězce gratuluji, nejsem závistivá :))
    www.jana-dvorakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. gratuluji :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc děkuju, krásné překvapení k Vánocům!:-)

    OdpovědětVymazat