čtvrtek 20. prosince 2012

Essence Once Upon a Time

Dostala jsem náladu na typicky vánoční barvu - třpytivou červenou. Výběr laku mi trval dost dlouho, kdybych chtěla vrstvit, tak by to bylo snadné, ale já jsem zrovna jeden glitrový lak sundala, takže jsem chtěla něco, co odlakuji bez nutnosti alobalu. A pak jsem v posledním šuplíku Helmeru objevila tohoto krasavce! Once Upon a Time je z limitky, která už je stará dva roky a v ČR se vůbec neprodávala. Já laky z této kolekce mám díky nejmilejší Veve a jejímu báječnému manželovi! Muž, který se vydá nakupovat laky na nehty je něco, co se nevidí každý den, natož když je jde kupovat pro úplně cizí holku! Verunka má ve svém milém poklad a věřím, že si toho náležitě cení :-) Já jim oběma velmi děkuji, protože i po tak dlouhé době se z těch laků raduji, ta kolekce byla dle mého názoru jednou z nejpovedenějších. A mimochodem ten lak je naprosto v pořádku, jako bych si ho koupila včera, má perfektní konzistenci a lakoval se moc dobře, kryje už v jedné vrstvě, ale dvě jsou mnohem lepší. Fotky dost lžou, ve skutečnosti je výrazně tmavší, až téměř rudý. Drží moc dobře, odlakovávala jsem ho pátý den téměř netknutý. Malinko mi zabarvil nehty, ale není to nic tragického. Jak na tu červenou moc nejsem, tak tenhle odstín se rozhodně zařadil mezi mé top!

Ještě bych vám mohla povyprávět, jak umím být šikovná a jak jsem o část obsahu lahvičky přišla... Lakuji si nehty, sedím na posteli a lahvičku mám na poličce hned vedle. Najednou mě volá mamka, ať jdu OKAMŽITĚ za ní. Tak dám štěteček do lahvičky, ale lahvičku nezašroubuji... A jak se zvedám, županem lahvičku shodím a ta spadne přímo do kosmetické taštičky, která vyčuhuje z nejnižšího patra té poličky... Já samozřejmě zapomenu, že mám mokré nehty a vrhnu se do zachraňování, takže co nestihl opatlat lak, dodělám já... vylovím štěteček, ale s tekoucí lahvičkou mi musí pomoci mamka, takže jsme zapatlané obě, nejvíc to odnesla taštička, pak BB krém, MAC stíny, Essence pudr a štětce - naštěstí jen rukojeti. Vypadalo to děsivě, ale až na taštičku jsem vše zachránila. A poučila jsem se, příště si půjdu sednout normálně ke stolu, on i ten výsledek bude vypadat lépe, než když to šmrdlám na koleni... 

Stalo se vám někdy při lakování něco podobného? :-)








17 komentářů:

  1. Moc hezká barva!:) Taková krásně vánoční!:) A nic podobného se mi nikdy nestalo, ale hlavně, že si všechny věci zachránila:)

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem na sebe jednou vylila tmavě fialový lak S-he. seděla jsem sice u stolu, ale ne normálně na židly, ale tak jaksi divně z boku na posteli. a ten lak jsem měla samozřejmě na kraji stolu. a taky na mě myslím tehdy zavolala mamka no a jak jsem se otočila, lak mi už vesele vytíkal po nohách... ale ty tepláky nosím dodnes :-D
    já červené laky můžu, takže i tento se mi samozřejmě hodně líbí ;-) připomíná mi Ali's Big Break, Ruby Pumps, Catrice - Lovely Sinner a Color Club Ruby Slippers

    OdpovědětVymazat
  3. Takhle presne si predstavuju vanocni cervenou :)
    Kdyz jsem byla dite, byli jsme na navsteve v rodine se starsi slecnou... a ona mela v pokojicku na policce mega neonovy oranzovy lak. Pritahoval me jako magnet... Tajne jsem si nalakovala malicek a v rychlosti lak chtela vratit...a co se nestalo, nezasroubovany lak mi spadl do klina na mou svatecni mamou usitou satovou sukni... No byl to strasnej pruser, pozdvizeni a ostuda! Mozna proto nemam ani ted po letech k lakum na nehty zadny extra vrely vztah, nezacali jsme dobre. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Lak je naprosto úžasný! Škoda, že foták sežral barvu, jestli je ještě tmavší než na obrázku, tak je ještě krásnější :) LL*

    Oficiálně první Giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. krásny!.. z červených trblietavých sa mi v tomto období každoročne podlamujú kolená :))

    OdpovědětVymazat
  6. Něco podobnýho se mi stalo taky. Lakovala jsem loni u přítele, seděla jsem na posteli opřená o čelo, hned vedle je stůl, tak tam jsem měla lahvičku a už nevím jak, ale spadla mi do postele a ještě teď je na matrici růžová skvrna. Tenkrát jsem lakovala Nyc MoMa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenkrát jsem kvůli tomu brečela dost :D, protože jsem se bála, co na ten flek na matraci řekne přítelova mamča. Nakonec to vzala v pohodě, jen říkala, že už před časem chtěla koupit ten obal na matraci.

      Vymazat
  7. Lak je nádherný, štědrovečerní, škoda že už se nedá sehnat...

    OdpovědětVymazat
  8. Je nádherný, Veve má skvělého muže :). Já skoro pořád rozlívám odlakovač :D.

    OdpovědětVymazat
  9. Myslím, že u nás k dostaniu bola, alebo si to s niečím mýlim, ale žiadna farba ma nezaujala natoľko, aby som si ju kúpila. Tento vyzerá celkom fajn, ale asi by som si ho nekúpila, nenadchol ma až tak veľmi.
    amethyst-fatale.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  10. vypadá moc hezky, rudé rty jsou v poslední době mé oblíbené :)
    www.jana-dvorakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Ten lak vypadá úžasně! Taky bych si nějakou podobnou barvu mohla pořídit...

    OdpovědětVymazat
  12. Máme veľmi podobný výber, ja mám niečo veľmi podobné na nechtoch od Sally Hansen (kúpeny v USA, u nás sa tá farba bohužiaľ nepredáva).

    OdpovědětVymazat
  13. Jo, stalo. Letos v létě jsem si lakovala nehty na rukou vleže na posteli. Pak mi zazvonil někde v peřinách mobil, tak jsem po něm hmátla, ale jak se prolomila matrace, tak se lahvička pochopitelně převrhla (víčko jsem držela v ruce). Flek na posteli i na povlečení, velkej jak Amerika. Byla to tuším Essie Jamaica Me Crazy, takže celkem sytá barvička :)
    O existenci téhle kolekce Essence jsem neměla ani tucha, takže díky za uvedení do obrazu, ač už si nic z ní neužiju. Ten láček má dokonalou barvu!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný lák!! červená barva = Vánoce ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Ďakujeme, Peťka za milé vetičky! Ja už by som si snáď ani nepamätala, že tie laky bol vlastne naozaj kupovať Michal :-)))
    A tento lak patrí aj k mojim najobľúbenejším - keď mám chuť na červenú, vždy si naň spomeniem a veľakrát vyhral aj nad ChG - Ruby Pumps :-)

    OdpovědětVymazat