středa 5. prosince 2012

Catrice Soulful + Nfu Oh 51

Lak snad ještě ze stále aktuální kolekce SpectaculART. Kolekce obsahuje 4 klasické laky a jeden glitrový - ten se mi nepodařilo sehnat, tak vlastním pouze tento jeden, ostatní mi přišly neoriginální a velmi snadno nahraditelné. Lak je ve skutečnosti mnohem hezčí než na fotkách, foťák nedokázal barvu zachytit úplně věrně a současné počasí tomu moc nepřidalo. Je tmavší, výraznější, víc dofialova. Moc se mi líbí, ale mrzelo mě, že shimmer z lahvičky se na nehtu ukázal jen s bleskem, na denním světle byl okem nepostřehnutelný. A protože jsem měla náladu na něco třpytivého, přidala jsem na něj vrstvu Nfu Oh 51. Ještě musím zmínit lakování Soulful, nebyla to žádná pohádka, lak je docela hustý a nanášel se nerovnoměrně, chtělo by to třetí vrstvu, ale nedala jsem ji, protože mi přišlo, že i dvě udělaly na nehtech už dost velký nános. Taky měl tendenci dělat bublinky, ale to jsem mu zatrhla nadlakem.





Catrice Soulful a Nfu Oh 51



¨

15 komentářů:

  1. Krásný. Více se mi líbí samotný:)

    OdpovědětVymazat
  2. Strašně se mi líbí ta barvička a jak se hodně leskne :)

    www.jana-dvorakova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Moc se mi líbí obě dvě varianty :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypada nadherne!!!:)
    LL*

    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. ten bez lesku je nej :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/

    OdpovědětVymazat
  6. Oba dva jsou moc hezké, ale víc se mi líbí ten se třpytkami:)

    OdpovědětVymazat
  7. ten soulful mam, a je krasny... akurat som o nom chcela robit post :D

    OdpovědětVymazat
  8. Mňamky, takové pěkné odstíny :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Obě varianty vypadají naprosto skvěle a ačkoliv normálně jsem na co nejobyčejnější mani, teď bych asi sama radši tu kombinaci s Nfu Oh. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Bezvadnej odstín, líbí se mi jak samotnej, tak s Nfu Oh :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ked mne tie Catrice laky vobec nedrzia, max. tak pol dna, do prveho umytia spinaveho riadu alebo sprchy :( Ale tento vyzera skvelo a trblietky mu len dodali smrnc!

    OdpovědětVymazat
  12. tenhle lak jako jediný z celé kolekce zaujal i mě, takže ho mám doma. přemýšlela jsem i nad ním, ale nakonec jsem si ho vzala právě kvůli tomu shimmeru a ty mi teď řikáš, že není na nehtu moc vidět? hmmmmmmm... ještě horší lakování, to ho zřejmě odsune někam dozadu :-( chjooo! mě teď přijdou skoro všechny laky v limitkách jak Catrice tak Essence dost neoriginální, furt ty samé barvy dokola... :-(((

    OdpovědětVymazat