pondělí 26. listopadu 2012

MUA Glamour Days

Velmi ráda podléhám různým kosmetickým mániím, ale doufala jsem, že už jsem dospěla a skupování velkého množství levné kosmetiky mám za sebou. Proto se mi docela dlouho dařilo MUA ignorovat, věděla jsem jen, že existuje. Jenže pak se posty s touhle kosmetikou začaly objevovat na českých blozích, recenze byly vesměs pochvalné a ve mně začala hlodat myšlenka, že bych to mohla také vyzkoušet. Pak přišly Kristýnka s Pavlou a společná objednávka byla otázkou několika dní. Svého předsevzetí "vyzkouším od všeho jeden kus" jsem se brzy vzdala, protože ty odstíny vypadaly tak lákavě a je to přece levné... Celý můj nákup jste mohli vidět na fotce na FB a dnes přináším první recenzi na jednu z paletek.

 Balení je naprosto obyčejné, levně vypadající, nic co bych nečekala nebo by mi nějakým způsobem vadilo. Co mě ale štve poměrně dost je skutečnost, že se paletka strašně špatně otvírá. Vůbec to nejde a každé její otevření vyžaduje vynaložení značné síly a poškození buď laku nebo rovnou celého nehtu. 

Stínů je v paletce 12, z toho 3 jsou matné a ostatní metalické, některé obsahují třpytky a ty mají bohužel tendenci padat pod oči, takže je rozhodně lepší líčit nejdříve oči a teprve poté zbytek obličeje. Všechny odstíny jsou dobře pigmentované, jemné a snadno se nabírají na štětec. Se stínováním je nutné si trošku pohrát, zapracování jednotlivých barev do sebe ještě jde, ale rozmazání doztracena mi u některých odstínů dělalo problémy.

Složení barev obecně se mi líbí, je hodně pestré, takže nabízí spoustu možných kombinací. Z jednotlivých barev už tak nadšená nejsem, hned tři odstíny bych s radostí vyměnila za jiné - matnou velbloudí, modrou a růžovou. Naopak nadšená jsem ze světlounké zlaté v levém horním rohu, to je můj absolutní favorit. Pěkná je také tmavá hnědá - coby jedinou tmavou barvu ji často používám do vnějšího koutku. Pro účely recenze jsem nafotila několik líčení, kde jsem používala pouze stíny z této paletky, s ničím dalším jsem je nekombinovala, tak se můžete podívat, jaké varianty jsem vyzkoušela.

Pro mě je tahle paletka typickým představitelem kategorie "nenadchne ani neurazí". Pár věcí jsem jí sice vytkla, na druhou stranu za tu cenu jsou to fajn stíny na rychlé líčení do práce a docela se těším, až vyzkouším těch dalších pět ;-)

Paletku koupíte zde, cena je 4 libry, poštovné do ČR 5 liber - pokud nákup nehoří, vyplatí se počkat na nějakou akci, mnohé bývají velmi výhodné, viz. nedávno ukončená sleva 35% na vše plus poštovné zdarma.
















28 komentářů:

  1. na tu už mám zálusk dlouho :) vypadá skvěle !

    OdpovědětVymazat
  2. Hmm, taky stále odolávám, ale dlouho už to asi nevydržím :) Tuhle jsem ještě v akci neviděla a zdá se mi povedená :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc pěkná kombinace barev a na očích vypadají hezky, nic násilného :)

    OdpovědětVymazat
  4. hahahahaaaa... tvůj úvod mě fakt pobavil. si totiž pamatuji tu fotku na facebooku s nákupem. jinak já samozřejmě jednu paletku doma mám a ta tvoje se mi asi líbí víc než ta moje.

    a musím se pochválit, protože jsem odolala té 35 slevě a nekoupila jsem nic. možná si počkám na tu 50, i když se bojím, že to bude stejné šílenství jako teď a já si toho všimnu, až když jim spadne stránka a všechno bude vyprodáno.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já nakoupila, ale celková cena mého nákupu byla 7,5 liber, takže jsem to nepřehnala jako napoprvé (a zapomněla jsem na tu tvářenku, nad kterou jsem slintala u tebe... no neva, počká do příště).

      Vymazat
  5. paletka vypada opravdu hezky. Nejvic se mi libi to modre liceni (pred pred posledni) :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :-) Mé oblíbené je první, třetí a i když to na fotce nevynikne, poslední bylo v reálu taky moc pěkné.

      Vymazat
  6. Ja som tu zlavu 35% vyuzila, uz sa tesim na undressed :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tuhle paletku mám taky a poslední dva týdny se s ničím jiným nelíčím :) Nepoužívám samozřejmě všechny barvy, ty matné mi moc nesedí ani jedna, ale za 3 libry nebo kolik tehdy stála (kupovala jsem ji ještě před 35 % akcí) bych si jich vzala i 5 :D

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem teď využila 35 % slevu a měla jsem výčitky, že jsem si toho objednala moc, ale uklidila jsi mě! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Pořád přemýšlím, jestli do MuA jít, ale asi to bude vedle Naked, stínů od Macu, Inglotu jen další krám do baráku. :(

    OdpovědětVymazat
  10. Tý jo, no já udělalala nákup po slevě za 23 liber, mazec, ale hodlám Tím hodně podarovat své okolí, kámošky atd, takže snad se kosmetika bude líbit.

    OdpovědětVymazat
  11. já té nedávné akci neodolala. chtěla jsem vlastně vyzkoušet jen ten "kuličkový" lak na nehty, ale jen u něj samozřejmě nezůstalo. ted se jen modlím, aby balíček vůbec někdy dorazil :) btw. já ty obaly paletek buď úplně nedocvakávám nebo je otevírám pinzetou, abych ušetřila lak na nehtech :)

    OdpovědětVymazat
  12. Taky mám vyzkoušenou MUA paletku (u mě na blogu). Bohužel nesplnila mé očekávání. Ale za ty peníze udělá dobrou službu :)

    OdpovědětVymazat
  13. jo tak přesně na tuhle paletku čekám až mi přijde :). Jsem hrozná, objednala jsem jednou hromadu věcí, se vším jsem byla spokojená, tak jsem ještě dvakrát objednala v akci :D

    OdpovědětVymazat
  14. Asi neodolám! :)

    vesspurplediary.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Ja uz mam zalusk na dve paletky MUA ale z ceskeho eshopu:))
    Ale pokud by byla zase nejaka akce napriklad postovne zdarma, nechala bych si to libit!:)
    LL*

    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Tak třetí obrázek odspoda je dokonalý, nic krásnějšího ke svým očím podle mě na běžné nošení nenajdeš (obzvlášť na zimu :)) to mě moc zaujalo :)
    Já na svou objednávku z nedávné akce teprve čekám, docela se těším, jestli budu alespoň trochu spokojená :))

    OdpovědětVymazat
  17. Já mám paletku MUA Undressed a jsem nadmíru spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  18. Mně se ta ukázková líčení moc líbí :) Pro běžné líčení, proč ne.

    OdpovědětVymazat
  19. Keby poštovné nebolo také drahé tak si objednávam hneď Undressed, bohužiaľ sa musím rozlúčiť a hľadať náhradu :)

    OdpovědětVymazat
  20. Já jsem také přemýšlela, že bych si na Vánoce objednala, pak jsem si ale říkala, že bůh ví, jestli bych ty stíny využila, když se maluji skoro pořád jen tužkami :). Tobě se líčení moc povedlo :)!

    OdpovědětVymazat
  21. já jsem akci 35% využila a objednala jsem pro ježíška, aby mi měl co dát pod stromeček. docela se ale začínám bát, aby to vůbec dorazilo. :-/ tuhle paletku jsem si taky objednala. na všech fotkách co jsem našla vypadaly stíny trochu jinak, tak sem zvědavá co s nimi vymyslím, pokud mi tedy přijdou... z líčení se mi nejvíc líbí 1, 4, 5 a 8

    OdpovědětVymazat
  22. Ahoj holky, neobjednávala jste si některá BB cream? Přišel mi totiž poloprázdný tak jsem se chtěla zeptat jestli na tom některá nejste stejně :)

    OdpovědětVymazat
  23. Já mám od MUA paletku undressed ale po tvé recenzi uvažuji i o koupi této :) vypadá moc hezky a strašně se mi líbí, jak si nalíčila oči ;)

    OdpovědětVymazat