pondělí 12. listopadu 2012

MAC stíny A Natural Flirt, Round Midnight (Glamour Daze)

Měl to být sice dárek k Vánocům, ale nevydržela jsem to a musela jsem stíny hned vyzkoušet. Navíc někdy v lednu by byla recenze úplně k ničemu, ačkoli ani teď už nemůžu zaručit, že seženete všechny produkty z této kolekce, já jsem chtěla ještě jeden stín, ale ten už byl bohužel vyprodaný ve všech třech prodejnách a to mi je Mína (děkuji :-*) byla koupit snad jen 2 dny po uvedení kolekce na český trh.

Očividně nejsem jediná blogerka, kterou tahle kolekce zaujala, viděla jsem už několik příspěvků, kde vedou zejména rozjasňovače, které mě nechaly naprosto chladnou, mám Skinfinishů od MACu několik a stejně používám pouze jediný (Refined). Čeho ale nebudu mít nikdy dost a co je má druhá obsese hned po lacích jsou stíny, a tak jsem si pořídila další dva kousky do sbírky.

Světlejší A Natural Flirt byl mojí úplně nejvíc must have věcí z celé kolekce a proto jsem nesmírně šťastná, že ho mám. Radost je o to větší, že naprosto splnil má očekávání a je přesně takový, jaký jsem chtěla, aby byl. Miluji totiž odstín Your Ladyship od MAC, kdo nezná, je to pigment krémové barvy s růžovými odlesky a bohužel také malými zlatými třpytkami, které jsou velmi otravné, protože opadávají pod oko. Proto jsem několik měsíců pátrala po variantě, tedy stejná základová barva, ale bez třpytek a mono stín. Vyfotila jsem i srovnání, ale vzhledem k tomu, že mi u YL nešly zachytit odlesky, vypadá jako mdlá béžová, ve skutečnosti jsou si ale dost podobné a na oku je pak shoda tak na 98%, takže nemůžu být spokojenější.

Round Midnight mi podle prvních swatchů přišel jako hodně zajímavá hnědofialová a netvrdím, že jí není, nicméně nepřijde mi zase tak unikátní jak jsem čekala, dokonce bych řekla, že podobný odstín mám, ale z hlavy jsem nepřišla na to, který odstín se mu podobá a prohrabat všechny stíny se mi nechtělo :-) I tak se mi ale líbí a rozhodně nelituji, že ho mám. Získala jsem s těmito stíny další 2 odstíny pro moje oblíbené líčení, protože stejně tak často jako tmavé oči nosím světlý stín přes celé víčko a tmavší jen do vnějšího koutku a crease, viz foto. A linku k tomu, ale udělala jsem si ji až po focení, protože co kdyby se mi náhodou zrovna nepovedla a zkazila mi celé líčení (a taky že se mi nepovedla!).

Nepotěším ty z vás, které přepočítávají gramy na cenu, tyto stíny mají jen 1,3g (většinou má tato standardní velikost u MACu 1,5g, ale už mám i odstíny, které mají pouze 1,3g). Mě to netrápí, i když vím, že A Natural Flirt budu používat hodně často, protože jsou oba velmi dobře pigmentované a stačí jich trošička. Dobře se s nimi pracuje, vystínovat je je hračka. Já jsem prostě velký fanda MAC a obzvlášť limitek, nelituji investovaných peněz, ačkoli koupit si více než jednu věc se rovná téměř astronomické částce... Takže kritiku ode mě nečekejte, já jsem s nákupem moc spokojená.






A Natural Flirt


Round Midnight



MAC Your Ladyship pigment, MAC A Natural Flirt



sice rozmazané, ale aspoň jsou trošku vidět odlesky


19 komentářů:

  1. oba sú úplne úžasné, mám podobné farby veľmi rada. Akú majú výdrž? Round Midnight je veľmi podobný (aspoň teda takto z fotky) od MAKE UP STORE Xoxoatl a ten je môj the best :)

    OdpovědětVymazat
  2. Odstíny jsou oba krásné, i ten hnědofialový by se mi hodil.

    OdpovědětVymazat
  3. Sice to je asi jedno, bo naslepo kupovat nechci a za chvíli už budou pryč, ale stejně - nepochopila jsem, jakou mají vlastně konzistenci - jsou jiný než klasický nebo jako minerální nebo jak? Asi jsem fakt natvrdlá, protože jsem četla asi milion recenzí a furt to nějak nechápu. Ten tmavý by se mi líbil, ale mám asi dalších 5 v podobném odstínu a obávám se, že bych byla jediná, kdo mezi nimi vidí rozdíl :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Reni, jsou úplně obyčejný pudrový, čekala jsem, že budou třeba mastnější, ale nejsou vůbec.
      Jaký máš podobný tomu tmavýmu? Třeba je mám taky, pořád na to nemůžu přijít :-)

      Vymazat
    2. Podle fotky mi to přijde dost podobný na Mineral (Mac a Ungaro) a na tmavý stín z chanel dua misty-soft. Ale ani jeden se moc netřpytí, ale i earthly riches (nevím, jestli ho píšu správně) mi dělá na oku něco podobnýho. BB Fawn je podobný taky dost. A není takový i ten moth brown?

      Vymazat
    3. Nene, Moth Brown je úplně jiný, spíš šedý než hnědý.

      Vymazat
  4. No takhle když je vidím naswatchované vypadají úžasně - hlavně teda ten světlý!

    mmch pro zájemce: ten světlý jsem z celé Prahy brala poslední já, tudíž máte smůlu :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hampf:-/ Konečně máme někde známosti a stejně je to k ničemu:-D

      Vymazat
  5. wow!!!! tak teda A Natural Flirt je naprostoooo uzasnyyyyyy!!!!!!! tos nas nalakala :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Supeeeer! líbí se mi moooc design a odstíny jsou perfektní! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Krásné stíny - ale na oku mi přijdou strašně nevýrazné :(
    LL*

    luxylady2.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. mě se líbí hlavně Round Midnight, světlejší bych asi nedokázala ocenit... :-( já jsem docela i přemýšlela nad skinfinishem, ale pak sem to zavrhla, protože přece jenom bych měla před vánocema šetřit, ať mám aspoň na dárky pro rodinu. a teď už budou beztak všechny fuč, takže je to jedno tuplem.

    OdpovědětVymazat
  9. MAC je skvělý, vypadá to i na očích super :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  10. Závidím ti je :( já si je chtěla koupit ale bohužel se pro ně do Prahy nedostanu :( Achjo :(
    http://elitiethebeauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky.. Pěkný blog:) Zvu tě k sobě na blog na giveaway o výrobky značky Sephora:)
    http://by-anett-s.blogspot.cz/2012/11/prvni-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  12. Ahojky.. Pěkný blog:) Zvu tě k sobě na můj ZAČÍNAJÍCÍ blog http://bebeautyeverywhere.blogspot.cz/ :))

    OdpovědětVymazat