sobota 6. října 2012

Barry M Pinkie Gold Sparkle

Protože jsem přes léto moc nepřispívala, budu se teď ještě nějaký čas vracet ke kosmetice, kterou jsem v tomto období používala. Také jsem vám v nedávném příspěvku o skladování rtěnek nabízela, že přednostně napíšu o těch, které vás zajímají, a Kristýnka se ptala právě po rtěnkách Barry M. Takže dnes zabiju dvě mouchy jednou ranou.
To jsem takhle jednou dělala objednávku na šminkách a rozhodla jsem se, že konečně vyzkouším nějakou Barry M rtěnku. Z dřívějška jsem měla vybrané dva odstíny, ale ani jeden neměli zrovna na skladě. Neměla jsem moc chuť ztrácet čas hledáním nějakých swatchů, tak jsem náhradníka vybrala velmi rychle - přečetla jsem si pouze názvy a tak byl tento odstín jasná volba, jak něco láká na zlatý třpyt, musím to mít.
Musím říct, že jsem se svým výběrem velmi spokojená. Odstín je úžasný, jemný, vhodný na každodenní nošení. Zlatý je spíš jen odlesk, rtěnka neobsahuje žádné třpytky, nebo teda nic, čemu já třpytky říkám, protože ty třpytivé částečky jsou úplně miniaturní. Tím pádem nic nekazí příjemnou krémovou konzistenci. Lesk je decentní, nepůsobí nijak vulgárně ani lacině. Rtěnka nevysušuje a nezalézá do vrásek.
Balení nemám co vytknout ani ho nemůžu za nic pochválit - obyčejné, matné černé, víčko se dobře otvírá i drží zavřené. S pigmentací už je to horší, ale je to světlý odstín a navrstvit se dá, takže pokud přetřu rty vícekrát, dosáhnu i syté barvy. Menší pigmentaci tedy nepovažuju za negativum, nevadí mi, vlastně ji u rtěnek vyhledávám, lady s výrazně rudými rty ze mně nikdy nebude. 
Výdrž není bůhví jak vysoká, dejme tomu hodinu až dvě, ale díky světlému odstínu působí dojmem, že se vytrácí ze rtů rovnoměrně, takže nezůstává nevzhledný okraj ala konturka, což se může stát u barev výraznějších. Jediné, co mě mrzí je, že rtěnka nijak nevoní ani nechutná. Respektive malinko cítit je, takový ten "smrádek" starších rtěnek, připomíná mi to prastarou rtěnku od Reginy, kterou používala moje babička. Není to nic výrazného a na rtech už to víceméně nevnímám, nicméně příjemnou parfemaci bych rozhodně ocenila víc.
Celkově za mě spokojenost, určitě si koupím i ten druhý původně vybraný odstín, jeden už se mi ulovit podařilo a o tom zase někdy jindy ;-)






asi 5 vrstev, 1 vrstva



13 komentářů:

  1. moc hezky odstin :)
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/10/giveaway-iv.html

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec by mě nenapadlo, koupit si takový odstín, ale na rtech vypadá úžasně!

    OdpovědětVymazat
  3. podobný mám od "značky" paris, ale je desne suchý a nemám ho rada, hoci farba je príjemná a vybrala som si ho práve kvôli nej a na bežné nosenie

    OdpovědětVymazat
  4. Ty jo, právě jsem v rozhodovacím procesu, jestli Barry M koupit nebo nekoupit a po tomhle článku se spíš kloním k nekoupit.. Chtěla bych nějaký výraznější odstín, než máš ty a výdrž jedna hodina mě fakt neláká (ani ten smrádek :D).

    OdpovědětVymazat
  5. Taky je mám doma a jsou to hodně dobré rtěnky!

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem teda z rtěnky nadšená, mně by neslušela, ale na tobě vypadá božsky!
    Jsem v podstatě přesvědčená, že si nějaké objednám, jen čekám na správnou komstalaci hvězd, teď se musím krotit, jsem na poště pro nějaký balíček týden co týden. :D

    OdpovědětVymazat
  7. konkrétně tento odstín mě neláká, není to nic pro mě. ale nějaké jiné odstíny vybrané mám, tak taky musím konečně jeden objednat na zkoušku. rtěnky od Barry M teď na mě vyskakují z blogů často,tak jsem na ně sama strašně zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Hezký odstín, jen se obávám, že mně by asi neslušel :). Rtěnky musím mít dost studené.

    OdpovědětVymazat
  9. Mě se rtěnka moc líbí, vážně krásný odstín! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Odstín rtěnky je nádherný, jen mě mrzí, že zrovna můj červený odstín téže rtěnky má tak suchou konzistenci:-(, co jsem četla ostatní recenze tak každý zmiňuje příjemnou krémovou konzistenci.

    OdpovědětVymazat
  11. Odstín je nádhernej... ale hlavně máš úplně dokonalý rty :)
    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat