úterý 16. října 2012

Akce - sprchové gely Dermacol

Máte rády sprchové gely od Dermacolu? Já moc! Zázvorový mám podruhé, jasmínový jsem měla nejméně 5x a pistáciový a melounový zkouším poprvé, nicméně pochybuji, že bych byla zklamaná, protože oboje miluji jak na jídlo, tak jako parfemaci v kosmetice. Dnešním super rychlým postem bych vás chtěla upozornit na to, že v DM koupíte tyto sprchové gely momentálně za akční cenu 44Kč (stálá cena 60Kč). Určitě si s nákupem pospěšte, u nás po mém nájezdu zbylo jen pár jasmínových ;-)  


Taky jsem se dívala po makronkové limitce Balea, chtěla bych ten mandlovo třešňový sprchový gel, bohužel u nás byl pouze ten druhý a jen jediný kus. Naprosto stejný případ byla i tělová mléka z této limitky. Četla jsem už na více blozích, že slečny narazily na prázdné regály, tak nevím, zda jsme zaspaly a už je vše vyprodáno nebo jestli dodali na prodejny tak malé množství..? Kdo ví, určitě to půjdu ještě párkrát zkontrolovat :-)

Na FB jsem přidala fotky mých nákupů za poslední cca měsíc a teď dodržuji stop stav na veškeré zahraniční nákupy, tak snad mi to ještě nějaký čas vydrží, když stejně nemám čas se o své úlovky dělit s vámi prostřednictvím recenzí. Stále není v mých možnostech se naplno vrátit a přispívat jako dřív, ale rozhodně se s blogem neloučím a až vyřeším vše, co mě teď okrádá o volný čas, vrhnu se do toho po hlavě!

23 komentářů:

  1. Minulý týden ještě byla Makronková Balea v regálech, hodně jsem váhala jestli vzít, nakonec jsem si řekla, že počkám na recenze, jestli po umytí nesmrdí chemicky... Tento týden už jsem oběhla 3 DM a ve všech prázdno.
    Aroma Ritual od Dermacolu mám taky ráda.

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám čokoládový, který ti tu chybí. Díky za tip, určitě vyzkouším další, pokud na mě v DM zbyde.

    OdpovědětVymazat
  3. Já taky miluju ten čokoládový! mnam

    OdpovědětVymazat
  4. ja mam od nich jeste ten cokoladovy a ten je teda super!

    OdpovědětVymazat
  5. Tedy, ten růžový vůbec neznám! Mně nejvíce voní jasmín :).

    OdpovědětVymazat
  6. U nás blízko domova minulý čtvrtek vymeteno, brala jsem z regálu poslední sprcháč a dneska u práce bylo relativně všeho dost, zbytek jsem dokoupila. Tak nevím, jestli je na tom každá prodejna jinak nebo jestli to průběžně doplňují, protože zatím bylo vždy pravidlem, že u práce zmizlo vše z limitek hned než jsem tam stihla dojít.

    OdpovědětVymazat
  7. Zrovna používám pistáciový, je fajn :). Hned zítra si dojdu ještě pro ten melounový, alespoň malá vzpomínka na léto.

    OdpovědětVymazat
  8. tak to keby som vedela dnes som bola v dorgerke ale pri najbližšej príležitosti tuto chybu napravím a pozriem ten pistáciový:-)

    http://nadkinsvet.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  9. Taky je mám ráda , pro mě je nejlepší belgická čokoláda s pomerančem ! :))

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Mandlovo třešňový sprcháč u nás byl beznadějně vyprodán, ale stihla jsem ulovit aspoň tělové mléko. Sprchový gel od Dermacolu jsem si dnes také koupila, ale ten antistresový s vůní limetky a hroznů. To je tak boží vůně, že si nejspíš nakoupím do zásoby aspoň dalších pět kusů. :D Jinak mám pistáciový, melounový a pak ještě ten s belgickou čokoládou a pomerančem, ten voní taky báječně.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten limetkový jsem taky chtěla zkusit, ale u nás nebyl :-(

      Vymazat
  11. Díky za tip :) Já bych je určitě v drogerii prošla bez povšimnutí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem ráda, že tento miničlánek byl pro někoho užitečný :-)

      Vymazat
  12. Ten pistáciový mám taky, už se na něj těšim :-) Jinak ta makrónková limitka mě těžce zklamala. Čuchala jsem dneska k té višni, kterou jsem si chtěla pořídit, ale je to příšerná chemie... A to jinak sprcháče od Balei mám fakt ráda :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně? Tak to děkuji za informaci, aspoň mě nebude mrzet, že ji nemám, chemii fakt nee :-(

      Vymazat
    2. Tak už ho mám a nijak chemický mi nepřijde, voní hezky :-)

      Vymazat
  13. Určitě je půjdu očuchat, těším se, až se "vrátíš" :).

    OdpovědětVymazat
  14. Na návrat se těším, těším, těším!
    Do DM teď cestu mít nebudu, ale až tam budu, všechno pečlivě očichám (a budu doufat, že to tam na mě počká). :D

    OdpovědětVymazat
  15. Docela koukám, kolik z vás má v oblibě ten čokoládový, který mně vůbec nevoní :-) Já mám ráda sladké nebo svěží vůně a ta čokoláda mi přijde hořká.

    OdpovědětVymazat
  16. Já jsem si před časem koupila ty s vůní Balgická čokoláda a Sicilská pistácie a včéra jsem přikoupila ještě meloun. Jinak ty dva na fotce ten úplně nalevo a ten úplně napravo jsou sklamáním, pro mě mají spíš chemickou "vůni"

    OdpovědětVymazat
  17. Já miluju, jak voní ten pistáciový :D

    OdpovědětVymazat