neděle 12. srpna 2012

Giveaway o BB Cream Skin79

Dala jsem sama sobě ultimátum - dokud nedopíšu aspoň polovinu rozepsaných příspěvků (je jich přesně 24), nebudu psát příspěvky nové. Strašně se mi do toho nechce, za víc než týden jsem ještě nezačala a ani to nevypadá, že se k tomu v nejbližší době donutím, takže moje blogová pauza bude trvat spíš pár týdnů než dnů. To jen tak na vysvětlenou, proč tu nové příspěvky nejsou a zatím nebudou.

Aby se tu alespoň něco dělo, zveřejním konečně giveaway, kterou jsem vám už dávno slíbila a dokonce jsem vás nechala výhru pomocí hlasování vybrat. Takže je tu, soutěž o růžovou verzi jednoho z nejznámějších BB krémů. 

Pravidla budou tentokrát velmi jednoduchá, nemusíte nic sledovat ani lajkovat.
1. Napište mi na sebe kontakt.
2. Přesvědčte mě, že zrovna vy máte vyhrát, protože tentokrát si výherce vyberu sama, nikoli random. Fantazii se meze nekladou, je zcela na vás, jak to pojmete.

Soutěž je mezinárodní a skončí 31.8. 2012 ve 22:00.



111 komentářů:

  1. Tento BB krém bych chtěla vyhrát, protože jsem nedávno zkoušela vzorečky a tak mě nadchnul, že toužím po plném balení. Já mám opravdu hodně světlou pleť a všechny makeupy, tónovací krémy nebo BB Garnier pro mě byly naprosté tabu. BB Hot Pink je první výrobek v mém životě, který není na mé pleti tmavý, má přesně takovou super světlou barvu jako má moje pleť, takže ke komu jinému by měl putovat než ke mně. :-)
    thestan@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Tak proč bych ho měla vyhrát já? Protože bych nutně potřebovala vypadat svěže a zdravě, což pomocí make-upu nejde zrovna moc přirozeně, no a proč bych potřebovala konečně vypadat svěže a zdravě nebo lépe řečeno proč tak poslední dobou vůbec nevypadám :)? S přítelem jsme několik týdnů pečlivě vybírali byt v Praze a když jsme ho konečně vybrali, čtyři dny v kuse jsme tam gruntovali uklízeli a stěhovali, čtyři hodiny v kuse vysávali vodním vysavačem hnusný koberec abychom po týdnu zjistili, že tam nemůžeme být, protože přítel trpí alergickou reakcí na ten hnusný zatuchlý koberec! Bohužel do prvního zbývaly pouze dva dny takže jsme měli dva dny na to podat výpověd a najit si nový byt a přestehovat se!! No naštěští jsme ho našli, ale byl bez nábytku pouze s rozkládacím gaučem a skříní, ale nedalo se nic dělat nebyl čas na shánění lepšího. Takže jsme ho vzali s stěhovali se do nového a zas uklízeli a gruntovali a nakupovali atd atd. Bohužel zatím nejsou penízky na pěknou postel takže se tísníme na gauči a proto vypadám tak jak vypadám :) a taky kvůli neustálému stěhovacímu stresu. :) takže si myslím, že si konečně zasloužím vypadat zdravěji když nová postel je v nedohlednu a můj make-up to nedokáže, uf :). Tereza, terekad@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Terko, doufám, že vyhraješ, Tvůj komentář je pecka! :D

      Vymazat
  3. V živote som BB krém nemala..ani ten od Garnieru, ktorý je na dosah, no po prečítaných recenziách som si povedala nie..tento BB krém som už videla na jednej internet.stránke pár mesiacov dozadu a stále som si ho neobjednala! Pritom je moja pleť bledá, navyše má aj nedostatky, ktoré mi jednoducho makeupom zakryť nejdu a tento sľubuje všetko..perfektné krytie a zároveň má rozžiariť pleť a hydratuje! och, za takýto zázrak by moja pleť bola skutočne veľmi vďačná a ja by som po toľkých mesiacoch chcenia bola straaaaaaaaaaaašne rada :)

    OdpovědětVymazat
  4. Však my si na další články rády počkáme ;-)

    Jelikož jsem se do BB krémů naprosto zbláznila, z výhry bych měla samozřejmě ohromnou radost. Na tenhle růžový BB jsem četla jednak mnoho kladných recenzí, ale i těch záporných. Za sebe můžu říct, že mi moc vyhovuje a hlavně mi sedí odstín. Teď na léto je to pro mě ideál (na zimu bude tmavý, protože jsem hrozná bledule). No a protože mám BB krémů spotřebu vcelku velkou a můj Hot Pink mi už dochází, výhra by přišla právě vhod :-)

    klarka321@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Nebudu psát srdceryvné dlouhé komentáře o tom, jak je všechno špatně a tohle je mé jediné růžové světlo na konci tunelu, protože tak to prostě není. :) Ale tenhle krém bych si moc přála vyhrát, protože by se skvěle vyjímal v mém novém košíčku, kam jsem uskladnila make-upy/BB krémy/tónováky. Protože to balení je dokonale krásné a ještě dokonaleji jednoduché... Růžový váleček! Může někdo vymyslet něco dokonalejšího než je obyčejný válec? Nemůže! Plus tento BB se skvěle hodí k barvě mého obličeje. To přece musí být osud. ;) Shrnuto - nevím, proč bych ho "měla" vyhrát. Jde jen o to, že když si to budu hodně přát, třeba se to podaří.

    karamba.lou@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ja by som chcela tento BB cream vyskúšať, lebo som ešte žiaden BB cream nemala ani nevyskúšala. Veľmi by sa mi hodil teraz na leto, kedy je make-up na moju pleť príliš ťažký a upcháva mi zbytočne póry. Na túto značku a konkrétne aj na tento produkt som počula zatiaľ len samé chvály, tak by mi urobilo neskutočnú radosť, keby som vyhrala túto giveaway ja :-)

    jana.rig@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. No tak nic, to nevyhraju:-D Ale pravda, růžový je to pěkně, parádně ti výhra ladí s blogem:-D A teď šup šup lenochu psát články, co mám jinak v práci u ranního kafe číst?!

    OdpovědětVymazat
  8. Ahoj, prostě bych chtěla zkusit, jestli ty asijské jsou opravdu tolik jiné než ty naše drogerkové :)

    Anna

    agostyna@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. jééj, z toho si nic nedělej, já mám zrovna ve stavu konceptu 37 kusů. a polovina z nich je tam déle než půl roku. a ještě si tam pěkně dlouho pobudou, dobrou recenzi není přece dobré uspěchat, že ano.

    jinak asi já nevyhraji, ale to nic... přežiju to. vlastně doufám, že nevyhraji, já bych tu výhru asi moc neocenila.

    OdpovědětVymazat
  10. Ahoj, proč bych ho měla vyhrát? Protože si ho chci už dlouho koupit a stále váhám, nebo se mi nechce utrácet, nebo si říkám že ho nepotřebuju, ale víš jak to je, prostě ho potřebuju.. Protože ho prostě chci! :D

    Shimka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Já ho mám již doma, proto spíše popřeji štěstí ostatním... každopádně lidi, TA TUBA!! :D Každej, kdo ho zkusil v plném balení mi musí dát za pravdu, že to mačkání je na tom asi ta nejlepší věc! Je to skoro jako hračka, úplně si s ním připadám jak pětiletý děcko :D

    OdpovědětVymazat
  12. Ahoj, ružová je pekná ! :D Ale nie, tak chcela by som ho vyhrať asi pre tento dovod, lebo mala som BB krém od Garnier čo je uplny prepadák(no nie pre všetkých)..a tak som ho odovzdala ako darček..a kedže nechcem použivať makeup, tak chcem aspon an rozjasnenei a trochu zakrytie pleti dodať aspon BB krém, rada by som vyhrala tento BB krém keďže vyzerá uplne super ! A verím tomu že je určite lepší ako ten od Garnier, tak a teraz až do 30.8 si budem držať palce !!

    Pathusqa-87@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  13. beautybybellatrix@gmail.com

    pretoze som chudobna studentka co ma navyse blog o kozmetike:D mala som vzorku a vyhovoval mi, takze by som ho urcite vyuzila.

    pretoze mam tazke zivotne obdobie a tak si zasluzim aspon nejake potesenie

    pretoze sledujem tvoj blog snad sto rokov. presne od clanku o brazilskom keratine

    OdpovědětVymazat
  14. No stručně a jednoduše :D ... chtěla bych vyhrát, protože jsem vyzkoušela zatím jen ten BB o Garnieru a většina holek tvrdí, že to s BB nemá nic společného, takže bych chtěla vyzkoušet opravdový BB cream. A také bych chtěla alespoň vyhrát, když už se mi tohle léto vůbec nic nedaří. Pak bych měla alespoň krásnou pleť :D

    romca.prachfeldova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  16. AHOJ chcela by som vyhrať pretože žiadny BB cream som ešte nemala. Chcela by som si nejkaý zaobstarať a tento by mi mohol padnúť akurát vhod. Ešte nikdy sa mi nepodarilo vyhrať v nejakej giveaway. Takže to je asi všetko.
    :)
    majus147@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  17. Zdravím..:)):D
    Dokážu si představit ty kvanta komentářů, které ti budou popisovat jak tento BB cream potřebují...takže sem si říkala, že je zbytečné psát o tom jak chci být s jeho pomocí krásnější a že na léto jsou make-upy příliš těžké a že jsem ještě žádný asijský bb krém nezkoušela atd. atd....ikdyž to všechno je samozřejmě taky pravda. Prostě a jednoduše...myslím, že bych měla vyhrát, protože bych ráda vyzkoušela něco nového a protože mám ráda tvůj blog...a taky proto, že jsem ještě nikdy žádnou giveaway nevyhrála a docela mě to frustruje :D no prostě stejné důvody, jako mají všichni ostatní:D:D Hmm takže výhra je teď úplně jasná:D:)
    No a teď sem musím ten komentář dávat znova, protože jsem zapomněla připsat email:D:D dpepino@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Nikdy jsem neměla perfektní pleť, už od puberty jsem trpěla na pupínky, ucpané póry a lesklou t-zónu. K tomu jsem byla tlustá, měla jsem křivé zuby a snila o pěstěném vzhledu, za který bych se nemusela stydět. Samozřejmě jsem z toho vyrostla, někdy v 17ti jsem se o sebe začala pořádně starat, zhubla jsem, sundala rovnátka, akné se zlepšilo (i když to pořád nebylo dokonalé) a našla jsem sebedůvěru. Bez kosmetiky by to ale nešlo, ta jako kouzelným proutkem všechno dotáhne k dokonalosti. Nedávno jsem vysadila HA a moje pleť se rapidně zhoršila, mám ji horší, než v pubertě. Jediné, co mi dokáže dodat ten krásný pěstěný vzhled jsou BB krémy Skin79. Můj vyvolený je Intense classic balm, který už je na cestě ke mně. S Hot pink jsem tu čest neměla, věřím ale, že to je další malý zázrak od této luxusní značky, který mě nezklame. Jak by mohl? Je růžový! :)

    OdpovědětVymazat
  19. Tenhle růžovoučký BB cream se mi líbí už od prvního pohledu, má nádherné balení a jestli opravdu plní to co slibuje tak si ho stejně jednou pořídím :) Chtěla jsem ho na léto, protože nemám zrovna perfektní pleť a chodit v horkých dnech s make upem na obličeji je vážně fuj. Ráda bych ho zkusila :)

    L-LV@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Chtěla bych ho vyhrát, protože podle Garnier znamená BB - bleskově bezchybná :) Podle internetových recenzí patří tento bb cream od skin 79 mezi nejlepší a každá holka by někdy chtěla být bezchybná :) Toto je asi jediná možnost, jak bych mohla tento BB cream vyzkoušet, proto bych si ho přála vyhrát.

    OdpovědětVymazat
  21. Přála bych si vyhrát protožee jsem ještě žádný BB krém nezkusila, na platby přes paypal jsem blboun a ani na to nemám peníze - bojím se, že mi krém uplně nesedná no a odjakživa potřebuji rozjasnit a sjednotit pleť. :)
    iw.jad@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  22. tak to bude asi hodně těžké, ale chtěla bych vyhrát samozřejmě i já.. a možná právě proto, že jsem stále neměla možnost vyzkoušet jiné značky pleťové kosmetiky, než ty, které jsou běžně dostupné v drogeriích. "BB cream" jsem zkoušela pouze od Garnieru, který se s opravdovým bíbí (prý) nedá ani srovnat, tak bych se ráda o tom přesvědčila:)
    lucisa.n@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. Překvapilo mě, že píšu do komentáře už dneska, ještě v den vyhlášení, protože než si většinou uvědomím že nějaká giveaway probíhá, tak už je po ní :D ten BB cream bych si přála, protože po Garnieru se zrovna pocit bleskově bezchybné pleti nedostavil ;)mohla bych tu jako ironii psát do aleluja, že si ho přeju ze všeho na světě, a že pro už nic jiného nic neznamená.. takže to radši okamžitě utnu.:D i když se prý fantazii meze nekladou, tohle by NIKDO slyšet(vidět) nechtěl :D
    jo, a beta.kvasnickova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Je to tezky o neco zadonit :) myslim, ze asi spousta holek na tom bude stejne...vetsinou nemaji cas. I ja se radim do tehle skupiny. Tzn: tolik casu nejsem na netu, aby jsem precetla vsechny recenze..asi by jsem se zblaznila. A aby jsem si objednala z netu neco..co mi vyrobci vynachvali do nebes(a ja pak byla zklamana)tak by jsem to tedy radeji vyhrala a vyzkousela sama.. pak budu treba vychvalovat ja..pokud by tu mou tvaticku hyckal :)

    lucie.psenkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  25. Strašně moc bych chtěl nějaký takový vyzkoušet. I z toho důvodu že ten od Garnieru není tam úžasný a já bych potřebovala nějaký lepší!:)
    A to si myslím že tento je.Paypal ještě nemám a ani nevím jestli bych to vůbec zvládla objednat.
    Myslím že tento BB je úšasný a že už jeho lahvička zodpovída za vším!:)
    veverkanovakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  26. O tomto BB Creamu jsem přemýšlela už několikrát:) Ale ještě nikdy jsem ho nevyzkoušela... :( Moc se mi nechce ho objednávat přes internet :/ Takže je jasné, že výhra by mě udělala velkou radost :) S těmi články to mám tak nějak podobně, jen jich mám rozepsaných trošku míň než ty. Ale taky se mi do toho dopisování moc nechce. U něčeho mě zbývají třeba jenom fotky, ale pořád se k tomu prostě nemůžu dokopat :D Jinak bych ti ještě moc chtěla pochválit blog :) Články píšeš moc kvalitně (ikdyž nejsem odborník, tak věřím, že tě to potěší)

    moncablog@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  27. Já neumím nijak přesvědčovat, proč zrovna já, nikdy mi to nešlo. Ale tak zkusím sepsat důvody. (chtěla jsem sepsat básničku ale nejde mi to =( )
    Měla jsem BB od Garnieru - katastrofa oba dva typy, první jsem měla naštěstí jen ve vzorečku, druhý byl dárek. Mám mastnou pleť a ani jeden mi nevyhovuje. A tak bych moc moc ráda měla ten originál BB, protože si myslím, že se to s těmi od Garnieru ani nedá srovnávat. Věřím že je to úplně o něčem jiném a že by to na mou pleť snad mohlo být konečně dobré. Ani make-upy mi nevyhovují, a to jsem jich zkusila už dost, ale po čase mi začnou ucpávat póry a dělat neplechu. No ale jelikož jsem chudá studentka, tak bych si originál BB asi sama nikdy nekoupila, je to na mě prostě dost peněz a se zahraničními weby se prostě nekamarádím =D Takže tak, nejspíš jsem tě o mě jako o výherci nepřesvědčila, ale tak za pokus nic nedám, žejo =)

    Ale chtěla bych ho moc! =)
    roni1251990@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  28. Proč bych to měla vyhrát já ? Protože jsem nikde nic dlouho nevyhrála. Moje největší výhra se uskutečnila před asi 13 lety, když jsem se zúčastnila soutěže s Nestlé. Odpovídala jsem na otázku , kolik má dospělý člověk zubů. Světe div se, za 14 dní mě vybrali a poslali mega nášup cereálií- obrovskou krabici plnou Nesquiku a Chocapiku. Měla jsem neskutečnou radost – znáte to dětské nadšení, když otevírá krabici , vyhazuje takové ty papíry a chce se za každou cenu dostat k obsahu ? Tam začala moje láska ke snídáním typu – lupínky a mléko : )Z lupínků se stala moje závislost , a potom, co jsem spotřebovala celou výhru, si nic jiného k snídani nedělám. A tak by to mohlo být i s BB creamem. Když ho vyhraju, budu mít velikou radost. Vlastně větší než když si o sama koupím. A že už o tom dost dlouho uvažuju. Asi jsem dost divná bloggerka, ale nemám doma ani jeden. Dokonce nemám na kosmetické poličce nic od Ziaja……………Řekla jsem si, že dokud se na mě štěstí neusměje , tak si BB nekoupím . Čekám na ruku osudu a ta si snad tentokrát vybere mě – abych měla zase radost , jako když jsem otevřela mega krabici od Nestlé : ) A možná se z něj taky stane má závislost ……………
    eli.fischerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. b.sz@seznam.cz

    proč bych měla vyhrát? BB cream od skin79 gold label , který jsem díky kamarádce, která mi sehnala tester vyzkoušela, splňoval vše co sliboval. Když jsem se rozhodla si objednat bb skin79, zažila jsem nepříjemný zážitek, zaplatila jsem přes internet a nic mi nepřišlo. Od té doby nic přes internet nekupuju. Nikdy se giveaway neúčastním, dnes jsem se rozhodla to zkusit, výhrou je bb od skin79, po kterém od doby kdy jsem vyzkoušela tester toužím. Za zkoušku vyhrát nic nedám.

    OdpovědětVymazat
  30. Proč já?A proč ne!
    peta.3@email.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Chtěla bych vyhrát, protože se mi teď přes léto hodně zhoršila pleť nějak nemůžu najít kompromis, co se make-upu týče. Při použití toho běžného vypadám jako maska a obličej se mi loupe. Když zkusím něco lehčího, nezakryju žádné pupínky a s korektorem mi to také tak nějak nevychází. Zatím jsem nezkoušela žádný BB cream ani ten 'známější' od Garnier takže třeba mě právě tato věc může zachránit :-)
    michaela.cahlova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  32. Proč?:)

    Protože ho chci už dlouhou dobu zkusit.
    Protože má pleť je tak bledá, že Garnier BB pro světlou pleť bych výsměch.
    Protože trpím na pupínky, ale nechci je zatěžovat spousty hutnými těžkými makeupy.
    Protože miluju růžovou ;)
    Protože jsem nevyhrála nikdy v životě.
    Protože mám divnej šedivej nádech pleti, takzě myslim že by mi sednul.
    Protože má bělící účinek a světe div se, já mám sněhurky ráda.
    Protože mám ráda asijské věci (např. jídlo, mňam!)
    To by bylo asi vše, přeji ostatním hodně štěstí.
    zuzkace@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Prečo chcem vyhrať? no asi preto, že ten BB cream chcem a ešte som nikdy nič nevyhrala, ale to bude asi aj tým, že ja sa do súťaží nikdy nezapájam (lebo viem, že nemám šancu vyhrať), popravde je toto môj prvý pokus zapojiť sa do nejakej giveaway. Teraz som sa zapojila preto, lebo je to niečo, čo by som naozaj chcela a preto, že táto giveaway je pre každého, žiadne extra podmienky, ktoré treba splniť.
    No a otázka prečo chcem vyhrať zodpovedaná a otázka prečo by som si zaslúžila vyhrať práve ja? Popravde pre nič, tak ako všetci ostatní, čiže písať sem dôvody typu: nikdy by som si ho nemohla dovoliť, lebo ťa pravidelne sledujem atď., nie to ti sem písať nebudem, to sem asi píše väčšina, ja si možno zaslúžim vyhrať preto, že som ti vymyslela básničku, keď aj nevyhrám, možno ťa to aspoň poteší a trošku sa pousmeješ :D
    Takže, poďme na to:
    BB cream je super vec,
    má ho každá kočka hneď.
    My sme kočky ako lusk,
    preto chceme tento kus.
    Neváhaj a pošli ho,
    ja ťa pozvem na pivo.

    eria14@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj,
    proč zrovna já? Protože v červnu jsem dělala jedny státnice, v září dělám další a už jsem z toho učení dočista mrtvá. Ježíšek by mě mohl rozveselit, a když by to vyšlo, měla bych se navíc čím namalovat k těm státnicím. :))

    Anička (anna.plasova (zavinac) gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  35. Proč bych měla tenhle BB cream vyhrát právě já? Ani neměla, víš proč? BB cream mi je k ničemu, mám porcelánovou pleť, která je průhledná jako papír, takže je na něm vidět každá pitomá žilka, piha a pupínek. Takže BB cream mojí pleť nezachrání, já potřebuju pořádný krytí v podobě toho nejhutnějšího makeupu. Ale víš co? Když ho vyhraju, tak ho dám mojí mamince, která je skromná, drahé kosmetice neholduje a už dlouho hledá vhodný makeup, který by jí prozářil pleť, hydratoval a nezalézal do vrásek! Jenže takový v drogérce, což je také jediné místo, kde nakupuje, podle mě nesežene. Na mou duši na psí uši na kočičí svědomí má 31.8. kulaté narozeniny a já shodou okolností ještě nemám koupený dárek. :-)
    Kamča :* (kamila.selby@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  36. Jednoduchý důvod: NIKDY jsem nic nevyhrála :)
    chooneez@email.cz

    OdpovědětVymazat
  37. Hm, hmmm...Dejme tomu, že si už přes půl roku říkám, že si tenhle BB koupím, ale vždycky, když ho chci hodit do ,,košíku", zavřu stránku a dělám, že nic. Nevím, jestli někdo trpí obdobnou úchylkou, stokrát se na něco dívat a ochmatávat a pak se sebrat a utéct, i přes to, že sama se sebou jsem se poradila, že to tedy potřebuju. Obávám se, že jsem tímto vyléváním duševní nerovnováhy kápla na mnohem větší problém a toto výše psané je jen špička ledovce. Obávám se, že to je vlastně celý můj přístup k životu. No nic, takže neznáte mě, nikdy jste o mě neslyšeli, a až potkáte v obchodě divnou osobu, co půl hodiny oňufňává stejný produkt, mluví sama ze sebou, tak poodstupte, protože vzápětí nejspíše zakroutí hlavou, a bude hledat ústupovou cestu ven!
    salvomontalbano@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. veronika.bejdova163@gmail.com

    mala by som vyhrať ja, pretože ma zatiaľ žiaden BB nepresvedčil, že je to must-have pre mňa (no dobre, vyskúšala som len 2 :D) a aj ja chcem patriť medzi tie šťastné, čo si bez neho nevedia predstaviť život :P

    OdpovědětVymazat
  39. stylebyveronika(at)gmail.com
    A proč zrovna já? Třeba proto, že mimo Garnieru, po kterém se moje pleť bleskově bezchybně necítila, jsem jiný BB zatím nezkusila. Stále koukám na tento a na jeden od Missha, ale nemůžu se rozhodnout který vzít. A většinou to končí tak, stránku zavřu a odložím to na příště.
    A i když nevyhraju, tak snad mě to už donutí si nějaký konečně objednat. ;) Měj fajn den!

    OdpovědětVymazat
  40. zuzanalabudova1@gmail.com

    A Ja, lebo Ja ho vazne potrebujem. Bobbi Brown bol darcek, Garnier je slaby na moje jazvicky po akne, make-upy mi tvoria len dalsie vyrazky, z ktorych sa mi tvoria dalsie jazvy, cize tu je zacarovany kruh! :/
    No a ak nic, tak si ho objednam. Ruzovu neznasam, ale ten obal kvoli kvalitnemu obsahu snad prezijem :D

    OdpovědětVymazat
  41. Nikdy v životě sem nepoužívala make-upy až někdy v lednu jsem začla s BB od Garnieru. Docela jsem si to oblíbila a přišla jsem že s make-upepm () vypadám fakt líp, ale BB od Garnieru je prostě takovej, vůbec nevydrží, takže scháním něco lepšího. Jenže nejsem ten typ co si objednává něco ze zahraničí nebo abych utrácela několik stovek za make-up, takže kdybych vyhrála tak bych měla radost.:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. misacek133@seznam.cz, zapomněla sem dodat e-mail kdyby náhodou :D

      Vymazat
  42. tak jo, proč já? Ještě jsem neměla odvahu si BB krém objednat, i když po nich pokukuju už proklatě dlouho, Skin79 mě jako značka láká asi nejvíc a zrovna tenhle BBkrém má naprosto dokonalý obal...a samozřejmě bych byla šťastná jako blecha, že jsem taky jednou něco vyhrála :)

    mhxx@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. Páni. Já jen koukám, jaký výrobek sis pro nás připravila :)
    Asi nebudu psát, že by se mi hodil do mé sbírky - hodil no :), ale musím říci, že se mi moc líbí a užila bych ho dosytosti. Asi tady nebudu soutěžit s ostatními, ale byla bych ráda, kdyby se na mě usmálo štěstí.
    Děkuji ti za super givaway! I když bych nevyhrála, je fajn, že když soutěž už, tak už stojí zato :D
    Měj se fajn, Dáša :)

    OdpovědětVymazat
  44. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  45. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  46. Ne jsem to ale lempl, tohle je třetí pokus :D Jednou bez emailu a poté se špatnou doménou :D Omlouvám se, asi mám ještě nějaké další "prázdno".

    Protože random by se na mě štěstím neusmál, tak to zkusím takhle :) Asi jako tvé blogové prázdno mě zasáhlo mé kosmetické prázdno. Koukám tady na košík s novými výrobky, které čekají, až je vyzkouším a mě se z toho pohledu chce akorát plakat. Na co jsem pane bože myslela, když jsem je kupovala? Jsem snad zamilovaná? To asi ne. Mám tu fůru silikonových šamponů (ano já vím, že to s těma silikonama asi nebude takový "terno") a už dlouho si říkám, že svým vlasům odlehčim. A tak podobně a čím si to své kosmetické prázdno kompenzuju? Nákaupovíním kosmetiky! Světe div se :D Tak si říkám- kašlu na všechny ty šampony, kondicionéry, tělová mléka, jdu vyzkoušet novou Naked, bloumat internetem nad novou dekorativkou a třeba vyzkouším i BB. :)
    sibarborka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Já BB nechci. Chci, abys psala nové příspěvky ;)

    OdpovědětVymazat
  48. Škoda, že teď nepíšeš články.
    Chtěla bych bb kvůli těm perfektním odstínům. Bojím se nakupovat přes internet, takže zatím nemám možnost ho nijak vyzkoušet a tohle by byla perfektní možnost konečně tenhle zázrak vyzkoušet. Vypadat perfektně po jedné vrstvě Krému? Pohádka

    jana.hrbacova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  49. prečo práve ja?
    pretože si chcem na vlastnej koži vyskúšať, či sú tieto ázijské BB creamy naozaj také úžasné ako sa to o nich píše... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj nebudu tu vypisovat žádnou pohádku a napíšu to stručně: Tenhle BB chci už minimálně půl roku ale pořád se nemůžu dostat ke koupi....jsem studentka s malým kapesným...plus mi mamka nechce dobít účet na paypal takže si ho nemůžu objednat ani kdybych ty peníze na něj měla :D
    Výhra by mě dost potěšila ale jelikož jsem v tomhle smolařka tak gratuluji výherci (což zřejmě bude někdo kdo bude mít mnohem originálnější komentář :D) Takže asi tak..za zkoušku nic nedám a doufám že začneš psát zase články v hojném počtu :-)
    e.hrebikova@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  51. Ahoj,

    sbírám u sebe na blogu giveaway.cz české i zahraniční giveaways, tak jsem přidala i tu tvoji, ať se o ní dozví více lidí.

    A protože dělám takové dobré skutky, tak se teda nadrzo hlásím i do soutěže :-), protože kosmetiky, i přes opačný názor mojí drahé polovičky, není nikdy dost.

    Mail:
    giveawaycz@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  52. Ahoj :-)
    mezi tolika komentáři se můj malý příspěvek ztratí, ale přesto to zkusím.
    Ehm, ehm.
    Všude kolem Bíbí,
    a mě, že co to chybí?
    Krásný obal, pěkná flaša,
    že by makeup, nová klasa?
    Slečna má velmi pěkný blog,
    a mě by krémík přišel vhod.
    Štastnou ruku v losování,
    to mě v naděj nezabrání. :-)

    mail: witchjana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  53. Ahoj :)
    Nevím kde začít s jak ty říkáš "přesvědčováním",tak jenom chci zkusit štěstí (které nemám :D).
    Ráda se zúčastnuji různých giveaway a vždycky mám štěstí nevyhrát :D Moc se mi líbí jaké ceny dáváte do těchto soutěží a já jednou chci taky uspořádat giveaway a potěšit tak své čtenáře - tak jak to chceš udělat ty :)
    Aaaa jsem se plně zamotala,prostě se mi tahle výhra líbí a nebránila bych se,mít jí doma:)
    Měj se hezky,Kiminka (lady.kiminka@seznam.cz) :)

    OdpovědětVymazat
  54. no myslim, ze budes mat dost tazke rozhodovanie, mne sa paci prispevok Katky, ale aj Miny nail polish:)(aj ked ta ho vraj nechce).
    nedavno som mala moznost vyskusat bb cream a milo ma prekavapil, nechapala som, preco ho vsetci tak ospevuju:), ale teraz uz chapem. Na tento som pocula dost pozitivnych ohlasov+paci sa mi balenie:).
    A drzim palce, aby sa ti tie rozpisane prispevky konecne podarilo dopisat, viem, ze niekedy je to tazke premoct sa, ale je to ako ked sme v skole pisali referaty a pod. najprv sa do toho cloveku nechcelo a ked to spravil, povedal si, ze to ani nebolelo:D..
    aroundmylife@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  55. Ahojky,
    rada by som ťa pozvala na make-up giveaway!
    http://she-is-the-1.blogspot.ch/2012/07/giveaway-ii.html

    OdpovědětVymazat
  56. Jé o tomto BB creamu jsem toho slyšela mraky, a pak Beng, vidím že na něj má někdo givaway.
    již dlouho jsem ho chtěla zkusit. Mě osobně se ještě nikdy nepodařilo vyhrát a to už se do všemožných soutěží přihlašuju asi roky. Byla bych neuvěřitelně šťastná kdybych vyhrála, a skákala bych asi dva (nebo tři) metry do vzduchu. Bude to pro tebe asi dost těžké vybrat. No předem se jěště ujišťuji že se namám no co těšit, protože vím že holt (nejspíš) nikdy nevyhraju. Tak ahoj
    E-mail: natalka.francova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  57. Nikdy som nepoužívala makeup, pretože mi žiaden nesadol na moju bledú pleť. Všetky, ktoré som vyskúšala sa mi zdali príliš tmavé, pretože som jednoducho až príliš bledá. A táto výhra by to mohla zmeniť.
    matka89@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  58. Tak přispěju i já svou torchou do mlýna. :-)

    Myslím si, že bych si zasloužila BB Cream vyhrát protože

    1. jsem si konečně po více než roce založila účet na Google, abych mohla sledovat své oblíbené blogy, mezi které patří i tvůj, který byl mimojiné první beauty-blog, který jsem začala číst

    2. jsem právě po úrazu oka /poškozená rohovka/ byla to asi nejbolestivější záležitost v životě a tohe byl můj první kosmetický článek, který jsem si přečetla :-)

    3. jsem utratila velký obnos peněz za kosmetické "nezbytnosti" právě díky tvému blogu :-D

    4 protože je ten obal opravdu "adorable" :-)

    Janča (jamun@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  59. Moja myseľ neznesie akýkoľvek make-up na tvári. Je mi nepríjemné ho nosiť, lebo mám pocit že ho každý vidí a že ešte viac priťahuje pozornosť na moju nie celkom dokonalú pleť. BB by bola pre mňa nová skúsenosť, ktorá by mi môj "psychický" problém pomohla prekonať a zdvihnúť si tak sebavedomie.
    Abi (ms.abigaill@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  60. 1) roryside@gmail.com
    2) Ráda bych vyhrála, protože po pravdě jsem ještě žádný BB Cream nezkoušela. Ten drogérkový vlastně BB Cream ani není, proto jsem si ho ani nekupovala. Chtěla jsem nějaký "opravdový", jenomže ten nebyl v mých možnostech, proto by mě výhra moc potěšila :).

    OdpovědětVymazat
  61. 1: kaja.kubinova@seznam.cz
    2: kdysi jsem tento BB cream zkoušela a narozdíl od všech make-upů mi jednak šel k pleti a já tak nevypadala ani hnědější, ani bělejší, než normálně, což je samo o sobě dost výkon, když to tak vezmu, navíc na něj moje pleť neměla žádnou alergickou reakci (což je taky dost výkon), jenže teď už ho dost dlouho nemůžu nikde sehnat a tudíž začínám mít mindráky už jen z toho, že mám vyjít na ulici bez čehokoli na obličeji, protože jak jsem už řekla, ještě jsem ani v sebevybavenější drogerii na sebe nenašla odpovídající make-up, buď jsou moc tmavý, moc světlý, moc růžový... byla jsem přímo nadšená už jen z toho, že narozdíl od ostatní kosmetiky, kterou vlastním (snad až na tekuté linky Gabriella Salvette), BB cream strašně hezky voněl, alespoň mi to tak připadalo. A konečně bych chtěla vyhrát proto, že tohle je jednak moje první giveaway (vždycky jsem to nějak prošvihla) a já, ačkoli se účastním soutěží o všechno možné, jsem ještě nic nevyhrála, takže by tohle mohla být má šance, jak prolomit tuhle "soutěžní smůlu" :D

    OdpovědětVymazat
  62. Vienetka ma zas giveaway,
    komentaru bude habadej.
    Blog sleduji tisice,
    a lidi je vic a vice!
    Je to tim, ze blog je bozi,
    a clanky se rychle mnozi.
    Libi se mi tu a ne ze ne,
    tak snad se i stesti usmeje.
    A ja ted rychle soutezim,
    neb chci vyhrat bb cream!

    jana.ei@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Ahojky, když nad tím uvažuji ještě jsem nic nevyhrála, ale kdyby tohle přece jen vyšlo bylo by to fajn, nejen proto, že já a výhry nejdou dohromady :D ale proto, že konečně vyzkouším BB Cream, hlavně tedy kvalitní ne, žádný garnier, který jsem si zkusila od ségry. Tak asi proto, bych chtěla vyhrát :-) abych vyzkoušela něco k čemu se jen tak nedostanu :(

    Z.Kubenkova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj Viennettko:)))
    1. xiumiu@seznam.cz
    2. Proč zrovna já? Protože bych chtěla objevit kouzlo těchto BB creamů - věřím, že tam to kouzlo je - které si bohužel nemůžu dovolit jelikož šetřím na studia:/ a taky tedy proto, že jedu na univerzitu do Anglie, kde už nechci vypadat jako šmudla (make-up na mě vypadá ještě hůř než žádný make-up) a kde už bych teda chtěla nějak vypadat a BB cream beru jako takovou poslední naději. A taky je to vlastně moje první giveaway, soutěž atd., takže bych byla moc moc ráda, kdyby to byla zrovna tvá, protože tvé články strašně ráda čtu:))
    měj se krásně:)) Mia

    OdpovědětVymazat
  65. 1.PavlinkaSlatinska@seznam.cz
    2.Ráda bych vyhrála BB cream protože je toho kolem mě fůra,chtěla bych oběvit jeho kouzlo a jak je dokonalý.Myslím si že bych si alespoň výhru zasloužila tento týden byl opravdu moc namáhavý.Doufám že se na mě usměje štěstí a BB cream vyhraju
    protože BB kream by my změnil život k lepšímu.

    OdpovědětVymazat
  66. 1) hanaholman@email.cz
    2) BB Cream bych si moc přála protože je to asi jediná vec která by mi mohla na muj 24h denne 366 dní v roce červenou plet pomoci, Make upy používat nemužu pač me akne pak proživa velmi štastne obdobi zlateho veku a dekuje mi za jeho použiti nejspiš každy novy pupinek :P :P A potřebovala bych neco čim to zakryt a vypadat jako princezna, ne delam si srandu, ale ta červena me neskutečne vytači, ale dost už stežovani :P Neco po čem budu vypadat jako človiček, proto bych jej rada :3 :P taky abych nedesila všechny chlapce okolo :P :P

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj, pořádný BB cream by pro mě byla skvělá věc. Nemám ráda na léto makeupy, protože když se člověk zpotí, makeupy začnou flekatět, drolit se atd. Jdou moc vidět, a to se příteli nelíbí. Zkoušela jsem BB cream od Garnier, ale vůbec mi neseděl. Chtěla bych vyzkoušet něco kvalitního :)
    Snad se na mě taky jednou konečně usměje štěstí a podaří se mi to !! :) Peťa

    zaleska.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Ahoj, tak nevím, proč bych měla vyhrát zrovna já...Ale můžu to zkusit. Nejsem vlastníkem žádného BB creamu. Od Garnier jsem si ho kupovat nechtěla, každý říkal, že stojí za prd. A dražší BB cream si bohužel dovolit nemůžu. Byla bych hrozně ráda, kdybych tuto soutěž vyhrála, ale můj svět se kvůli tomu nezhroutí. :-D
    reskova.petra@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Tak vyhrát bych chtěla, protože mě strašně baví vyhrávat :D :D někdo má závislost na čokoládě nebo cigaretách já jsem závislá na soutěžích :D I když sem kromě knížky snad nic nevyhrála, neodrazuje mě to a pořád doufám :D Takže právě BB přípravky by byly jedna z mála mých výher..

    monikahruba@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  70. BB,bb,bb!Samá reklama na BB cream a i já ho už chci a vcelku potřebuju.Můj obličej je zdevastovanej a potřebuje rekonstrukci.Myslím,že by k tomu přispěl právě BB cream.I moje iniciály jsou BB.Nikdy jsem nic ještě nevyhrála.A toužím ho mít.Jsem závislá na kosmetice všeho druhu.A tak by se mi i tento krém hodil do mé rodinky :)Nemůžu si dovolit moc drahé makeupy ani tvářenky,stíny apod.Takže by mě samotná výhra potěšila a naladila na dobrou vlnu. :)

    baratovabarbora@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Tenhle BB cream jsem si výhlídla už dávno. Bohužel rodinná situace není moc slavná, tak na něj nemám penízky. Teda měla jsem...Objednávala jsem si od jiné značky z internetu, ale bohužel to byl šmejd.Naletěla jsem. A moc mě to mrzý, protože podle popisu je BB cream jako stvořený pro mě. Moc nepoužívám makeup. Oprava- já to s ním ani neumím. A jelikož jsem člověk nedochvilný a brzo nastoupím na střední, potřebuju na sebe ráno něco naplácat, zakrýt tmavé kruhy pod očima (následky mého ustavičného ponocování. Moc děkuji blogerům, že mě tu u sebe do noci držíte...)aby se mě ostatní nelekli. Však to znáte...Po mé blbé zkušenosti bych ho chtěla skutečně vyzkoušet, ten zázračný BB cream, o kterém všichni mluví.

    deijisasu@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  72. Takže já protože žádný nemám :-)))
    barabasovajana@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  73. hasprc@seznam.cz
    ráda bych vyhrála, protože sem zatím použila snad 7 BB creamů a zatím mi žádnej nevyhovoval..na tento se dívám už delší dobu a ještě sem se nerouzhoupala ho koupit :D jednou bych ráda vyšla z baráku bez xichtu, kterej vypadá jak maska, tak doufám, že mi to dopřeješ, nebo si ho budu muset koupit sama a zase strašit lidi v sousedství ;))
    tvoja věrná čtenářka! xx

    OdpovědětVymazat
  74. Já bych si přála vyhrát..protože jsem ještě nikdy nic nevyhrála:( Nebudu tu mít sice komentář na 50 rádků, ale zato originální!
    Který ze soutěžících ti tu napíše vtip?:D
    >>"Co děláš?" - Kopu hrob pro mojí zlatou rybišku." "A proč tak velký?" - "Je v tvojem kocourovi!"<<
    Mimo jiné jsem špatně hmatla do regalu a koupila si BBcream od garnieru...tmavý a ještě se z něho osipu:D Tolik smůly najednou:D Takže bych si moc přála vyzkoušet tento:)
    venda.blachutova@seznam.cz
    Good luck

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj na tvůj blog jsem zavítala dneska poprvé :)
    A máš to tu hodně růžové! :D Ale hezký to tu je:)
    S BB cream ještě zkušenost žádnou nemám, hodně jsem o tom slyšela, ale nevyzkoušela. Ani nevím proč ti sem píšu, když už tu je předemnou dalších 90 blogerek, které by to stejně rády vyzkoušely. Ale říkám si, proč to nezkusit, třeba se na mě obrátí štěstí a ty si přečtěš zrovna můj komentář, ale moc šancí asi nemám:)
    Přeju krásný prázdniny, musíme užívat dokud je ještě čas:)
    http://kaczenka-fashion.blogspot.cz/
    kacenka604@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  76. Teda nevím, jestli bych ho měla vyhrát zrovna já, nicméně to nic nemění na faktu, že za posledních víc jak pět let je BB první "mánie", které jsem okamžitě nepodlehla. Dřív jsem prostě všechno musela okamžitě mít nebo aspoń zkusit a teď ne, že bych nechtěla, ale prostě jsem ještě žádný nezkusila (garnier nepočítám). Vůbec to nechápu, nechápu, co se se mnou děje :-) A ani s tím nemůžu k doktorovi, tak trochu prudím aspoň tady :-)

    OdpovědětVymazat
  77. Dnes som prišla na tento blog po prvýkrát,takže pochybujem,že vyberieš mňa,ale o tomto ružovom BB kréme mi raz povedala kamoška a ja som ho hľadala po meste, v ktorom bývam a nenašla som ho.Rada by som to vyskúšala,ale aj keby som ho našla v obchode,aj tak by som si ho asi nemohla dovoliť. Takže len vyskúšam šťastie :)
    Mail:ivasilisinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  78. vyhrát bych ho měla v rámci lidských práv BB krémů, svůj zlatý totiž zatím trýzním osamělostí :D

    OdpovědětVymazat
  79. Určitě každý vymyslí nějaký dobrý důvod :) můj je úplně jednoduchý ;) Mám problém docela s pletí a proto BB krémy jsou pro mě všechno. Zatím jsem zkoušela vzorečky různých krémů a pořád se nemůžu rozhodnout jaký si mám koupit v plné velikosti. Na tento krém jsem četla spoustu recenzí,ale vzorek jsem ještě neměla,protože jsem ho nikde ani neviděla :/ Když jsem ho hledala na internetu a koukla jsem se na ceny tak i kdybych ho někde viděla,stejně bych si ho asi nevzala kvůli ceně :/ Je tu spoustu jiných lepších článků,ale za zkoušku nic nedám :) e-mail: tery.kote@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  80. Áhoj :) No tento bb cream bych chtela moc vyskoušet ještě žádnej tražší bb cream nemám.. Mám jenom od garnier..:) Chtěla bych ho moc vyskoušet jenže mamka mi to zákazala protože je moc drahy..:/ Tak skouším tuto giveaway :) Tak se mi třeba doufejme poštěstí :)

    OdpovědětVymazat
  81. AHOJ :)
    Mala by som vyhrať z jednoduchého dôvodu. Používam ho, dochádza mi a je celkom drahý takže ušetriť ( alebo skôr kúpiť si inú kozmetiku by nebolo zlé :))

    Iv :)

    ivana.s.rocknroll@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  82. Ahoj, už tejden přemejšlim, co originálního napíšu, abych vyhrála... a prostě ne, čim víc se snažim, tim hůř mi jde něco vymyslet. Tak prostě a jednodušše:
    měla bych to vyhrát JÁÁÁÁÁÁ, jen jááá, protože to CHCIIIII a jsem HAMOOOOUN a nejlepší :D

    Hm, asi nic, co... :D ale kdyby čirou náhodou něco, tak: respectka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  83. Tento BB cream by som chcela vyhrať preto, lebo som ešte nemala šancu ho vyskúšať.Väčšina mojich známych hovorí že je vážne dobrý.V našich drogériach ho skroro vôbec nedostať a asi pred dvoma týždňami so si ho chcela kúpiť, no pred nosom mi ho ako posledný zhabalo nejaké dievča :D No takže chcela by som ho vyhrať :D

    OdpovědětVymazat
  84. Ja len jednoducho.Chcem ho!Naco pisat litanie,ked nato stacia dve slova. :)
    marcelavrabcova@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  85. O tomhle "Bíbí" sním už nějakou dobu, a to hned z několika důvodů:
    za a) jsem člověk s neuvěřitelně debilním odstínem pleti, jakýkoli make up prodejný u nás je prostě tmavý.
    Jo, jedině MAC, haha, ale kde mám na to brát peníze, že?:D
    za b) mám hooodně výrazných pih, takže s makeupem pod kterým úplně zmizí to prostě nejsem já
    za c) jo, tak nějak mi sedí dermacolovskej makeup cover, ale pokud nechci chodit mezi lidma s maskou na obličeji jako zombie, musím ho používat max. jako korektor

    = POTŘEBUJU BB

    fromlastto1st@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj Viennett!!
    Opět jsi mě přesvědčila že máš nejlepší blog skrz články atd...
    Tato giveaway je velmi povedená!!Jinak s těmi rozepsanými články jsme na tom podobně:-D
    Můj důvod proč by jsem chtěla vyhrát nejsem já nýbrž má mamka, v září má narozeniny a chtě bych jí podarovat a taky napravit chybu kterou jsem udělala když jsem jí k svátku koupila BB cream od Garnieru po kterém se celá osipala chudinka...:-( A tato giweavaj se naskytla jako modré z nebe:-D Mamka nepoužíva make-up ale BB cream a toning cream a tento je určitě to "pravý vořechový". A ještě jedna věc s mamkou by jsme chtěly vidět jak vypadá pravý bb cream který kolem bb jenom neprošel. SKIN79 ÁÁÁCHHH.....<3 Důvodem nejsem já ale moje milovaná mamka která by jsi výhru zasloužila.. děkuju stepanka.malakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  87. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  88. olina.choke@gmail.com

    Rada by som uviedla dychvyrážajúci dôvod :D, ale mám len podivný: neznesiem na pleti makeup častejšie ako 1-2x do mesiaca. Z tohto BB krému som mala vzorky a skutočne ma milo prekvapil. Zjednotí tón pleti a večer ma neprivádza do zúfalstva pri odličovaní.
    V každom prípade ho želám komukoľvek, na koho sa usmeje šťastie v giveaway :D
    Prajem pekný deň a zvyšok prázdnin.

    OdpovědětVymazat
  89. protože pokud mi ho pošleš, ten hřejivý pocit u srdce bude určitě ten největší! =)
    terezabulvova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  90. len.horakova@gmail.com

    Mmm, víš, že ani nevím, proč by sis mě měla vybrat? BB mánii jsem zatím nepodlehla, ani mě to nijak zvkášť neláká. Ale je tu jedno velké ALE! Jsem sběratel kosmetiky a když už je nabídka, je možno z mé strany čekat poptávku. :D
    Tak teď hezky poptávám a smutně koukám. :)

    OdpovědětVymazat
  91. 1. s-wea@email.cz
    2. Dlouho jsem přemýšlela, jak to napsat, ale bojím se, že slovy bych to jen těžko vyjádřila, co by pro mě znamenalo vyhrát tento BB krém, a tak jsem nakreslila (výstižný) obrázek :D. http://nd03.jxs.cz/589/270/144c4d46c0_88206583_o2.jpg

    OdpovědětVymazat
  92. 1. konici000@seznam.cz
    2. ráda bych vyhrála bb crem moc moc ho chci vým že to zní rozmazleně ale já ho opravdu chci

    OdpovědětVymazat
  93. 1.
    r.choc@me.com

    2.
    Tvůj blog sleduji již déle,
    Jak podívat se do Neapole,
    Krása, barvy, luxus, rady
    Všechny najdeme tady.
    Obdiv nehtům tvým,
    Jež odolaly lakům stým,
    Giveaway mi překvapila,
    Skoro jsem se sesypala :D
    To je můj sen,
    Rozsvítila jsi mi den
    Třesou se mi ruce,
    I když píšu lehce,
    Budu tě opěvovat,
    Tvé dobro opětovat,
    Budu tě svatořečit,
    O tom tě můžu ubezpečit,
    O BB jsem dlouho uvažovala,
    O koupi jen povídala,
    Miluju tento krém,
    Jak malinový džem,
    Lahvička jak perleť růžová,
    Mé oči k ní přiková,
    Prosím splň můj sen,
    O to tě žádám jen,
    Věrná tvému blogu zůstanu,
    Přirovnám se k dvořanu.

    OdpovědětVymazat
  94. lucifrid@lucifrid.com

    na skin79 se chystam uz dlouho, hrozne ho chci, ale porad se nedokazu rozhoupat :( ale asi bych ho prala Romane nade mnou, ta si to zaslouzi :)

    OdpovědětVymazat
  95. Já nevím zda tento komentář vyhraje ,ale chci to zkusit.Chtěla bych okusit výhru tohoto BB creamu a proč?Když přišel BB cream od Garnieru k nám ironicky jsem se ušklíbla a řekla jsem si tohle mě má nadchnout?!(ano byl tam můj typický úšklebek):DZajdu na youtube a tam směsice videí Ziaja a BB cream ach jo a je tu ta pomyslná vlna.Nenechám se strhnout myslela jsem si,jenže pak přišel Estee Lauder ,Misha a samozřejmě skin79.To že jsem tomu ještě nepropadla byl jen chabý pokus oddálit zamilovanost k BB ano je v tom trochu nadsázky ale proč ne ?Nejsem dobrý pisatel a i když jindy by se na mne zcela jistě sesypala kritika za ty mé trapné výroky jak moje mamka říká kudrlinky.Tak v tomhle komentáři jsem králem já a nikdo jiný.!Tenhle komentář je zřejmě prudce odlišný od těch ostatních a já jsem jiná a proto i kdybych nevyhrála což s mým nízkým sebevědomím nepředpokládám alespoň jsem poodhalila tu strašlivou virtuální anonymitu.Mějte se tak aby jste pozitivně naladili sebe i své okolí.:-)andulindy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  96. Proč bych ho měla vyhrát? Asi bych ho neměla vyhrát já, protože na mě se nikdy štěstí neusměje, ale proč to nezkusit. Jakožto chudý student nemám čas ani peníze nakupovat... A vždy tenhle BB cream jsem si přála..Zítra mám svátek,ale to mi k výhře nepomůže...
    Rebecca.fuhller11@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  97. 1. ewa.prochazkova@gmail.com
    2. Již čtvrtý den mě bolí osmička - zub. BB Cream mi od bolesti asi nepomůže, oteklou tvář asi nezakryje ale pokud by pomohl, věděli bychom že má i skvělé placebo účinky. :D

    OdpovědětVymazat
  98. 1.konici000@seznam.cz

    2.hrozně moc si přeju bb cream vyhrát chci konečně vypadat svěže a krásně celý týden byl namáhavý a bolestivý doufám že alespoň jednou se na mě usměje štěstí

    OdpovědětVymazat
  99. 1. tapeta2007@seznam.cz

    2. Prosím, můžeš pomoci ukončit jednu platonickou lásku a já s tím pravým BB krémem navážu velmi, ale velmi osobní vztah.

    OdpovědětVymazat
  100. Ahoj,
    sestra stále básní o nějakém bb creamu. Já tomu ale zase tak moc nerozumím, tak nevím, jestli je to zrovna tento. Jelikož bych chtěl udělat sestře radost k jejím brzkým narozeninám tak jsem se po nich díval na internet a na tuto soutěž, jsem narazil náhodou. Tak zkouším své štěstí tady. Vím, že bych jím tímto dárkem udělal radost.
    ladikreska@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  101. už dlho tento bb obzerám na nete ale váham kúpiť ho..nikdy som ešte nič v žiadnej giveaway nevyhrala neviem čím to je :D proste ma to obchádza ... tak viem, že tak či tak to nevyhrám tak ti aspoň poprajem pekný víkend :)
    Barborqaaa1@azet.sk

    OdpovědětVymazat
  102. Snad všechny BB, které jsem měla mě zklamaly. Pokud bych vyhrála tento, snad by mě zaujal víc, hlavně mám velkou naději v zahraniční značky :))

    bararhv@gmail.com

    OdpovědětVymazat