čtvrtek 2. srpna 2012

Deborah Lippmann Across the Universe

Ty moje staré složky ukrývají ale poklady! Třeba Across the Universe, který jsem měla kdysi dááávno půjčený od Andulky (díky ti!). Pamatuji si, že jsem si ho vybrala jako takový ultra exkluzivní kousek, který měl tu čest mě zdobit, když jsem jela do Prahy za ostatními lakovými maniačkami :-) Jela jsem vlakem a v tom vlaku jsem si ho z nudy fotila, ale žádnou fotku jsem nakonec nepoužila, protože z patnácti nebyla ani jedna ostrá :-D Tyto taky nejsou nic moc, ale tak přimhuřte očko, když nemám možnost ho přefotit.
Je krásný, o tom žádná, ale trošku ztrácí na své unikátnosti, když má Essence Blue Addicted. Pokud se vám líbí, tak si ho rychle kupte, protože výprodej Essence už je v plném proudu a tento odstín se v nové lahvičce už prodávat nebude.
Lakování bych teď už asi zvládla lépe, tím, že je ta základová barva poloprůhledná, tak to v některých místech nevypadá úplně pěkně, když se mi tam nepovedlo uchytit žádné třpytky. Odlakování bylo o nervy i s alobalem, mám pocit, že čím větší třpytky, tím lépe to na nehtech drží.






12 komentářů:

  1. Ten je prostě dokonalej :). Proto mám taky doma 4 lahvičky essence blue addicted :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Páni, 4 lahvičky jsou pěkná zásoba! :-) Já mám jen 2 :-)

      Vymazat
  2. Dřív se mi moc líbil, ale je pravda, že teď s BA už to trochu ztrácí kouzlo.

    OdpovědětVymazat
  3. Nebýt té lahvičky tak jsem přesvědčená o tom, že je to Blue Addicted. Ten už doma mám a asi si do zásoby kupovat nebudu, stačí když udělá parádu jednou za čas :).

    OdpovědětVymazat
  4. mě se naštěstí povedlo ukořistit poslední lahvičku Blue Addicted ve stojanu a dobře jsem udělala :-) kdyby jsi měla nafocenou pouze ruku bez lahvičky, tak taky absolutně nepoznám, jestli to je Deborah nebo Essence

    OdpovědětVymazat
  5. No, ještě že mám blue addicted, ještě, že jsou ty DL laky tak snadnou dupeovanatelný (to je zas slovo, ježiš :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, to jsou. I když čekám, jestli někdo udělá dupe Mermaid Dreams a Sweet Dream a zatím nic, tak si je snad nakonec budu muset koupit :-)

      Vymazat
  6. Jo, je úžasný, ale máš pravdu, že Essence se mu asi lehko vyrovná (na některých swatchích se mi líbí dokonce více...není to rouhání?). Takže už mám 4 lahvičky. A přemýšlím ještě o dalších...
    Kdo by sháněl, tak například v Praze v Rossmannovi na Letenském náměstí jich měli spoustu, zrovna tak na Muzeu a ještě bych si vzpomněla i na další :)
    Jo a dávám pod něj jiný tmavý lak (jakousi Gabriellu Salvete, číslo nevím), stačí mu pak jen jedna vrstva (mluvím stále o Essence).
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty máš taky slušnou zásobu :-) Mně dvě lahvičky bohatě stačí, vzhledem k množství dalších laků :-)

      Vymazat
  7. Já mám také Dupe od Essence a jsem ráda, že jsem si nekoupila DL, já prostě tyhle laky psychicky nezvládám odlakovávat... Vypadá to krásně, ale pro mě je to prostě utrpení :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám to podobně, hrozně se mi třpytivé laky líbí, ráda je kupuju, ale málo nosím, protože to odlakování je otrava i s alobalem... zrovna se na jedno takové už od rána chystám :-)

      Vymazat