středa 11. července 2012

Yves Rocher Hydra Végétal Gel Créme

Máte to taky tak, že třeba nějakou značku znáte, máte ji i relativně dostupnou, čtete na její výrobky dobré recenze a stejně vás nikdy nenapadne si od ní něco koupit, protože vás snad jako jediná na světě neláká? Já to takhle měla s YR až do doby, než přišla nabídka na spolupráci. Tak jsem si otevřela jejich stránky, abych se seznámila se sortimentem a zjistila, zda je tam vůbec něco, co by mě lákalo vyzkoušet. Zaujalo mě toho překvapivě dost! Ze spolupráce sice nakonec nic nebylo, ale při Elle shopping víkendu jsem využila kuponek a koupila si první věc a také jsem se registrovala, což znamenalo další slevové kuponky, které jsem přece nemohla nechat nevyužité... :-)

Tak jsem si pořídila tento krém, který mi paní prodavačka představila jako novinku. Je součástí celé hydratační řady, která obsahuje produkty na všechny tři základní kroky péče o pleť, tedy čištění, tonizaci a hydrataci. Prohlédnout si ji můžete zde. Krémy jsou v řadě dva, tento gelový, vhodnější pro normální až mastnou pleť a krém klasický, vhodný pro pleť normální až suchou. Já chtěla co nejvíc hydratace a tak jsem chtěla krém pro suchou pleť, ačkoli mám smíšenou, ale byla jsem přemluvena, a tak mám jeho lehčí verzi. Zrovna jsem byla ve fázi, kdy jsem chtěla přestat s používáním olejů na noc a vrátit se ke krému. Požadavkem byl tedy noční hydratační krém s příjemnou vůní.

Výrobce uvádí, že je tento krém vhodný jak na den, tak i noc. Já ho tedy používám pouze na noc, každý večer po dobu více než dvou měsíců. Že je krém hydratační má už v samotném názvu, takže by bylo trochu divné, kdyby nehydratoval. Naštěstí to dělá, přechod z olejů jsem s ním zvládla v naprosté pohodě, ani jednou jsem ráno po probuzení neměla pocit vysušené pleti a neviděla jsem ani jedinou šupinku. Takže moje obavy, že mi nebude stačit, se nesplnily. Pleť je skutečně dostatečně "zavlažená", naducaná a příjemná na dotek. Vyhovuje mi i vůně, je příjemná a velmi svěží, takže i třetí bod můžu odškrtnout.

Ačkoli s vyšším věkem začínám pokukovat také po dražší a kvalitnější péči o pleť, tento cenově dostupný krém mě velmi mile překvapil a momentálně uspokojuje potřeby mé pleti na 100%. Stálá cena je 370Kč.








11 komentářů:

  1. Tahle řada mě zaujala, když jsem ji viděla někde v časopise, ale asi nákup výrobků stejně neplánuju - co se týče péče o pleť, tak mám teď v hledáčku NUXE.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se chystám na NUXE olej až na zimu, teď potřebuju spíš něco pro mastnou pleť, i když už to teda není taková tragédie jako dřív :-)

      Vymazat
  2. Ja ho mám tiež ! Takisto ho používam len na noc lebo na deň sa mi zdá dosť ťažký.Odkedy ho mám tak sa mi o dosť zlepšila pleť, preto premýšlam aj nad kúpou séra a očného krému z tejto rady.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář, mě vždycky potěší, když má někdo stejný názor jako já :-)

      Vymazat
    2. Takze sa bude podla Vas hodit ako denny krem na zimu na problematicku plet? Lebo ja som pouzivala a pouzivam Vichy Normaderm a v zime mi nestacil. Snazila som sa najst nieco ine, ale neuspesne, vzdy sa mi zhorsila plet. Neviete nieco poradit? Musim sa na tento krem pozriet :)

      Vymazat
  3. přesně na tenhle krém jsem se dívala asi před týdnem, když jsem vybírala věci v té kuponkové akci a usoudila jsem, že krémů mám zásobu, ale jsem ráda, že na něj čtu potivní ohlas :) co kdybych ho někdy náhodou koupila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ho také a používám ho na noc a na zimu bude ideální i na den.
    Jinak já mám YR ráda, chvilku jsem tam pracovala při škole a za tu dobu jsem zjistila, co stojí za to si koupit. Zbožňuju jejich sprchové gely z řady Jarins du Monde, pak tělovou řad s výtažkem z ovsa - vůně mi připomíná čistě vyprané vyvětrané prádlo a toaletk Flower party je jedna z mých nejoblíbenějších vůní. Naopak bych nekupovala vlasovou kosmetiku, stejná kvalita se dá pořídit jinde a levněji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za tvé doporučení! Musím někdy očuchat tu Flower Party :-)

      Vymazat
  5. Zrovna když jsem odklikla nákup pleťovky přijdu na něco u čeho mám pocit, že bych si to měla obhlédnout. Vypadá opravdu zajímavě, hlavně na léto.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, mohla jsem ti dát taky vzorek, to mě nenapadlo...

      Vymazat
  6. Pěkná recenze :) Yves Rocher mám moc ráda.
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/2014/07/review-yves-rocher-pure-calmillie.html

    OdpovědětVymazat