sobota 21. července 2012

Orly Royal Navy

Já jsem si opravdu už nechtěla půjčovat žádné laky, ale Mína byla neoblomná, takže jsem si od ní zase přivezla tři kousky. Okamžitě jsem vyzkoušela Royal Navy, protože ho chci od doby, co se začal prodávat, jen mě před nákupem vždycky přemohlo váhání, zda takovou barvu budu nosit, a tak ho ještě nemám. Teď už vím, že to musím napravit, protože se mi líbil moc. Perfektně se lakoval a stačily mu dvě vrstvy, ale nejlepší je na něm stejně odstín. Plusové body sbírá za to, že stejné množství shimmeru, jako má v lahvičce, se dostane i na nehet. Ani nevím, jestli tu mám zmiňovat negativum, které jsem zaznamenala... Lak se mi totiž už druhý den začal olupovat. Nechci ale tvrdit, že je to 100% jeho vina, děje se mi to poslední měsíc u více laků a vzhledem k tomu, že jsem asi před dvěma měsíci začala používat jiný podlak, možná za to může on, to zrovna teď zjišťuji, takže tuto informaci berte s rezervou.






8 komentářů:

  1. Ta barvička je nádherná, já mám modrý lak jen jeden a je pravda, že ho moc nenosím... Ale tenhle bych možná využila víc, vypadá fakt pěkně:-)
    Mila de Illusoire

    OdpovědětVymazat
  2. Barva fakt moc pěkná, do modrých nehtů jsem docela blázen :)

    OdpovědětVymazat
  3. jéžiš ten je nádhernej! modrou já můžu skoro jakoukoliv a tahle je ještě krásnější díky tomu shimmeru ;-) asi si ji budu muset připsat na seznam, chjooo :-(

    OdpovědětVymazat
  4. Krásná barvička ! :)

    OdpovědětVymazat
  5. krásny!! S tým odlupovaním neviem, ja mám teraz ORLY - Preamp na sebe už 5 deň bez poškodenia :) Kukni: lakovky.blogspot.com :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ještě abys ho nenosila, vypadá úžasně. :)
    --- Na mejl jsem ti přeposlala email, který jsem obdržela. Teď je vzorník jen a jen na tobě. ;) :DD

    OdpovědětVymazat