sobota 7. července 2012

Elizabeth Arden Color Intrigue Gel Eyeliner - Brown

V srpnu nebo v září to budou 2 roky, co mám tyhle gelové linky. Už kolikrát jsem o nich chtěla napsat, ale v odkládání plánů jsem mistr, tak na ně došlo až teď. Proč zrovna teď? Protože jsem si všimla, že jsou zrovna na jahodě v akci, takže pokud by vás zaujaly, můžete si je rovnou výhodně koupit. Kromě hnědých, které mám já, si můžete vybrat ještě černé nebo petrolejové.

Tyhle linky jsou moje absolutně nejoblíbenější. V první řadě jsou to skutečně gelové linky, jediné, které mám. Takhle si gel představuji, všechny ostatní jsou obyčejné krémové - od Essence přes Coastal Scents, E.L.F., Zoevu až k MACu, vše ostatní, co jsem vyzkoušela byla krémová hmota, jejíž hlavním problémem bylo, že časem vysychala. Tyhle linky mají i po dvou letech naprosto stejnou konzistenci, jako když jsem je koupila. A navíc naprosto ideální, nejsou ani moc měkké, ani tvrdé, perfektně se s nimi pracuje a nikdy se nedrolí. Výdrž je celodenní, na stínech nebo alespoň na bázi drží perfektně, zaschnou a ani se nehnou. O malinko horší je to když spěchám a nic pod ně nepoužiju, to mají tendenci se trošku rozmazávat.

Navíc skoro neubývají, používám je opravdu často, občas mám sice období bez linky, nebo si oblíbím nějaký jiný odstín, ale tohle je moje stálice, ke které se neustále vracím. A přitom v nich mám jen takový malý dolíček, jako kdyby byly použité třeba jen 10x. Odstín, ač je nazvaný jako hnědá, je podle mě hnědočerná, pro mě ideální na běžné denní nošení, působí přirozeněji než klasická tvrdá černá, ale zase není příliš světlý, takže oko dostatečně zvýrazní a opticky zahustí řasy. 

Balení je skleněný kalíšek s plastovým víčkem. Dostanete k nim i štěteček, který já netuším kde mám, protože má pro mě na linku nevyhovující tvar, tak jsem ho někam založila. Za sebe tyto linky rozhodně doporučuji, kdyby ubývaly rychleji, nebo kdybych už neměla černé i teal od jiných značek, jdu do nich znovu.







20 komentářů:

  1. nedávno jsem se nad tím zamyslela... já snad už ani nemám představu, jak by přesně měly vypadat gelové linky, kdysi jsem tu představu měla, ale po nakoupení všech těch gelových linek, které byly krémové nebo případně rovnou tekuté, se to tak nějak vytratilo... a když nad tím trošku popřemýšlím, tak já jsem snad nikdy nekoupila gelové linky, u kterých bych si řekla: tak jo, toto je gel.

    no komentář naprosto mimo, asi už melu z horka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč mimo, je to naprosto k tématu. Já to mám úplně stejně, tyto jediné linky za gelové považuju, ačkoli kdybych měla gelové linky vyrobit já, budou mít ještě jinou konzistenci.

      Vymazat
  2. Díky zlato, už jsou na cestě:-* Jsem na svoje první gel-linky fakt zvědavá;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mě těší, že ses inspirovala zrovna ty :-) Jakou sis vzala barvu?

      Vymazat
    2. Klasika černou, ta se hodí ke všemu.

      Vymazat
    3. Hnědá se taky hodí ke všemu :-) Já jsem si nakonec taky koupila ty černé, protože mám černé od Essence a už melou z posledního, tak u těchto mám aspoň záruku, že mi 2 roky vydrží :-)

      Vymazat
  3. a jéje, tak už jsem je koupila v černé barvě..:D doufám, že mi taky sednou jako tobě, měla jsem od Essence a od Catrice a tam mě absolutně zklamala výdrž, tak snad tyhle budou stát za to..:)

    OdpovědětVymazat
  4. ja ich mam tiez a len si ich chvalim , pekny clanok :D
    http://katherine-fashion.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě těší, že nejsem jediná, kdo si je oblíbil :-)

      Vymazat
  5. Vypadají fakt skvěle! Nemít teď jiné plány a výdaje, asi po těch hnědých taky hrábnu. Myslím, že by se mi líbil i ten štěteček; používám ten zelený od Alverde a teda asi jsem na něj moc nemehlo. Myslím si, že s tímhle by mi to šlo lépe. Mno, tak třeba v té akci vydrží než budu mít k dispozici ty dvě a půl stovečky...
    Užitečný článek!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím no, mně ten štěteček přišel na linku úplně nevhodný, možná tak na její rozmazání... ale já jsem nešika, takže můj názor není vůbec směrodatný :-)

      Vymazat
  6. Hmm, nalákala jsi mě! Zítra má přijít výplata, tak uvidíme, jestli se udržím :). Mám Essence, což není nic moc, teď jsem si pořídila Bobbi Brown, tak uvidíme, jestli pořídím i tyto. Ale vypadají hodně dobře!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak co, udržela? :-) BB jsem ještě nezkoušela a ani mě moc nelákají...

      Vymazat
  7. Mě pobavila ta gelová konzistence. Já jsem se musela smát u MU Bourjois Healthy mix serum, který taky sliboval gelovou konistenci no a nevím co jsem si od toho slibovala :D

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadá to dobře! Já si linky dělám fixou od ELF, bojím se, že na gelové jsem příliš nešikovná

    OdpovědětVymazat
  9. Dokonalý příspěvek :)
    Můžu se Tě zeptat, jakým štětečkem jsi je nanášela? A nemáš nějaký fígl, jak udělat opravdu tenkou linku jako máš na fotce? Mám dva štětečky, ale linky jsou stále tlusté :(
    Asi jsem prostě nešikovná...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fígl bohužel nemám, já jsem na linky dost levá :-( Ale tenčí linka mi jde lépe udělat s rovným štětečkem, ne takovým tím zahnutým jako má Alverde.

      Vymazat
  10. Ahoj, píšete tu, že je sháníte na jahodě, to je kde? Děkuji za odpověď.

    OdpovědětVymazat