úterý 13. března 2012

Nail Polish Tag - ukaž svoji sbírku

Trochu jsem doufala, že se mi tenhle tag vyhne, nechtělo se mi do něj... Proč? Protože sběratelky nenachází u ostatních moc pochopení... A taky jsem si namyšleně myslela, že v českých a slovenských vodách nebudu mít konkurenci a budu za největšího exota, nicméně Babs mi se svmi cca 690 laky zdatně konkuruje! Ona byla také tou, která mě do toho zatáhla.

Pravidla:
1. odpověz na následující otázky
2. označ tři další blogerky, které budou v řetězci pokračovat

1. Kolik laků na nehty vlastníš? + foto

Bohužel teď nemám moc čas je spočítat přesně do jednoho, ani je někam vyskládat a nafotit, takže se budete muset spokojit s přibližným číslem. Vlastním cca 1 a půl Helmeru laků. Do jednoho Helmeru se vejde asi 500 laků, takže dejme tomu, že 750? No, tak nějak. Nemám čas je fotit ani lakovat, ale čas nakupovat pořád nové a nové ano :-)
Cvakla jsem jen pár šuplíků pro představu, jak je mám uložené - třídím je zatím jen podle značek, podle barev ne.
OPI

China Glaze

Nubar, Misa, Color Club

mix z drogerky

2. Která je tvoje oblíbená značka laků na nehty?

Oblíbenou značku nemám, nevybírám si laky podle značky, ale podle odstínu. Preferuji laky dražší, nejčastěji mě chytají za srdce odstíny od OPI a China Glaze, nicméně si klidně koupím lak za pár korun v dorgerii, když se mi líbí barva.

3. Jaký lak máš na nehtech právě teď?

OPI Kiss Me On My Tulips

4. Dostala jsi někdy lak na nehty jako dárek? Pokud ano, napiš ten nejlepší a kdy to bylo.

Ano, občas lak na nehty dostanu. Nikdy to tedy není od mamky, která nemá pro můj koníček vůbec pochopení, většinou jsou to laky od kamarádek. Hodně mě potěšil třeba tento od China Glaze, který jsem dostala loni k Vánocům od Andulky, protože je starý a nesehnatelný.

ChG Floral Coral

5. Pokud bys mohla vytvořit limitovanou edici laků, jaká by byla?

Duochromatické holografy, něco jako Nubar Gem, ale v mých nejoblíbenějších barvách - baby pink, fuchsiové, fialové, tyrkysové a žluté.

6. Který lak je tvůj oblíbený?

Každou chvíli se najde nějaký, který mě naprosto dostane a já si neustále zírám na nehty. Nicméně neotřesitelné prvenství má stále China Glaze How About a Tumble, holograf s nejkrásnější barvou.

Velmi ráda bych si tento článek přečetla u těchto slečen, tak snad mě nezklamou :-)

43 komentářů:

  1. Děkuju pěkně :D Snad to zvládnu co nejdřív!

    OdpovědětVymazat
  2. Mně se vždycky ty holografy libí na fotce a když je vidím v lahvičce, tak o ně ani nezavadím.. ale ten poslední China Glaze How About a Tumble je naprosto, ale naprosto a bez debat bezkonkurenční!!! :)))
    To si umím představit, že pro to mamka nemá pochopení :D

    OdpovědětVymazat
  3. Oh, wow! How many pretty nail polishes! <3

    OdpovědětVymazat
  4. Teda si mě zklamala, žes to nenafotila, to by bylo pošušňáníčko! Ale měrná jednotka Helmer je boží:-D
    A taky si mohla nominovat Andulku..;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Andulku jsem nenominovala, protože ji znám a vím, že zaprvé ona na tohle není a zadruhé má blog striktně monotematický, takže by to prostě nezveřejnila. No a v neposlední řadě já její sbírku před časem viděla live ;-)

      Vymazat
    2. No já vím, že na to není, ale právě třeba tobě by neodmítla..a vůbec, to není fér, já to chci taky vidět, doufám, žes mi to tajně cvakla;-) :-D

      Vymazat
    3. Odmítla by, nejsem žádná výjimka :-) Ale možná, že když hezky poprosíš, soukromě ti nějakou fotku pošle :-)

      Vymazat
  5. Úctyhodná sbírka! :) Ten China Glaze How About a Tumble je úžasný. Lakovací maniak nejsem, ale se holografy a třpytky líbily odjakživa, takže mám i třpytivý zpevňovač Hedvábí od Dekore :)

    OdpovědětVymazat
  6. Peti, spoustu čtenářů asi počtem laků překvapíš, ale já myslela, že to číslo bude vyšší. :o)
    A moc se mi líbí ten lak, který máš momentálně na sobě. Taková pozitivka. ;o)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vážně, Veru? To abych si honem koupila nějaký nový, ne? :-D

      Vymazat
  7. och ty mas tak krasnu farbenu zbierku, vzdycham nad nou normalne. a sice Veru si tym cislom neprekvapila, ale mna ano:)

    www.mysweetstrawberries.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Mně to číslo taky překvapilo, tomu aspoň říkám pořádná sbírka :) A musím uznat, že všechny 3 laky, co tu máš nafocené v reálu jsou přesně podle mého gusta, ale ten holograf mezi nima jednoznačně vede, ten je úžasný :)

    OdpovědětVymazat
  9. a to mně řikali, že mám hodně laků, když jich mám 60 :D. Sbírka moc pěkná a líbí se mi to uložení. Já bych hrozně potřebovala nějaký šuplíky nebo tak, ale bohužel nemůžu sehnat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Helmer je na ukládání většího poštu laků skvělý (jen teda moc hezky nevypadá, prostě plechová skříň). Míň laků jsem skladovala různě po krabicích a poličkách a to nikdy nebylo tak přehledné.

      Vymazat
  10. WAU,mi spadla čelist při pohledu na Tvou sbírku, poslední China je nádherná!!!

    OdpovědětVymazat
  11. Chááá tak to jsem ještě úplně v klidu :)

    Jinak, kiss me on my tulips na tobě vypadá naprosto mega luxusně, nemůžu se dočkat, až mi taky konečně přistane ve schránce! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On mi na fotkách vyšel o něco světlejší než ve skutečnosti je. Já jsem z něj taková rozpačitá, pěkný je, ale pořád to asi není ta dokonalá fuchsiová, co hledám.

      Vymazat
  12. Téééda to je sbírka :))) brala bych hlavně ty OPI :)) a ten tvůj oblíbený je naprosto úžasný ... jen škoda, že na ebay je dost natažená cena jinak bych ho hned objednala :) Já teď čekám až mi přijde Pool Party od China Glaze tak jsem zvědavá na tu neonku :))

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, on je starší a už se špatně shání, takže ta cena tomu odpovídá... Pool Party se mi moc nelíbila, jde hodně dooranžova, jsou hezčí neonové růžové, třeba Shocking Pink.

      Vymazat
  13. jeee mě by asi vadilo mít laky takhle v šuplíku, musím na ně vidět :D proto je mám ve spešl vitríně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ty nejnovější taky nechávám na poličce a když se dostatečně pokochám, šup s nimi do šuplíku :-)

      Vymazat
  14. Týjo to jich máš fakt hodně :) A můžu se tě zeptat odkud laky kupuješ zejména OPI ? :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zejména na ebay :-) Dřív hodně na Transdesign, něco mám i z Interbeauty.

      Vymazat
  15. Ten china glaze, co máš oblíbený, tak ten je nádherný, taky se po něčem takovém musím podívat. Nad tvou sbírkou vzdychám obdivem:-)

    OdpovědětVymazat
  16. Tak mě se líbí ten co máš na sobě, ale na mě mi růžová vadí, jsem divná:-)

    OdpovědětVymazat
  17. Krásná a obrovská sbírka, jen škoda, že není víc fotek, ale i tak je to krásnej pohled:). Já mám jen něco přes 60 laků a i tak si připadám v okolí jako exot trošku.

    OdpovědětVymazat
  18. China Glaze How About a Tumble - ten bych chtěla!!! Je překrásnej. A sbírka...no, jen slintám. :-)

    OdpovědětVymazat
  19. 750 laků? Právě jsem málem spadla ze židle :D Bože, to je nádhera :D Taky jsem byla pozvaná do polish tagu, jen ještě čekám, až se mi vrátí ještě nějaký děti :D a pak to nafotím :)
    A to jsem si myslela, že mám hodně laků... :D

    OdpovědětVymazat
  20. 750?! *chybí mi tu takový ten ICQ vykulený (a slintající) smajlík*
    Já jich mít tolik, nevím, co lakovat dřív! :D
    A Kiss Me On My Tulips? Růžové nesnáším, ale tenhle ti sedí, je úžasně optimistický! :) (Kurňa, když nad tím tak přemýšlím, musím si na jaro/léto sehnat někde nějké neonky, nebo mi z krémovek a potom tmavých barev asi hrábne. Stejně tak mému okolí. :D)
    Co se týče tagu, snad nezklamu, nicméně moje sbírka je taková miniaturní, skoro není ani co fotit. (I když na to, že lakuji jen cca rok jsem se taky rozšoupla, ale na tvých 750 vážně nemám. :DD)

    OdpovědětVymazat
  21. NTVK, kdybys ty prachy raději vrazila do něčeho smysluplnýho

    OdpovědětVymazat
  22. Děkuji všem za komentáře a protože jste všechny byly milé (jen JEDEN rýpavý anonym mě mile překvapil) a máte pro to množství pochopení, pokusím se někdy v budoucnu nafotit sbírku opravdu celou.

    OdpovědětVymazat
  23. Teda, obdivuju a tiše závidím to by byl pro mě ráj ale teda vybrat si jakou barvu nalakovat, to musí být dilema! Můžu vědět za jak dlouhou dobu se ti podařilo laky nastřádat? Já mám laky taky moc ráda, mám jich cca 60, no oproti tobě chudá příbuzná, chytlo mě to teprve před rokem :) Pa Kamča :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamčo, tyhle dražší laky nakupuju tak poslední 3 roky, předtím jsem si vystačila s drogerkovými :-)

      Vymazat
  24. :-D Doufám, že nebude vadit, když to číslo zmíním před mamkou, ráda ji šokuju množstvím tvé kosmetiky :-D!
    L.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Lucieeeeeee! :-P Ještě štěstí, že tvou maminku nepotkávám, styděla bych se před ní!

      Vymazat
    2. Proč styděla? Pro tebe přece má hromadění laků SMYSL!

      Vymazat
    3. Milý anonyme, občas si tu v komentářích rozvíjím diskuzi se svými kamarádkami z reálného života a když neznáš souvislosti, tak se do toho prosím nevměšuj, ano?

      Vymazat
  25. vím, že ten komentář píšu trošku pozdě, ale prostě mi to nedá. ono totiž, když si ten článek napsala, tak sice jsem si říkala 750 laků? to je docela hodně. ale však je to její koníček, tak nakonec proč ne. navíc má ten lakovací blog, že ano... no vlastně těch 750 je nejspíš tak docela normál. možná i málo...

    a teď postupně dočítám tagy i všude okolo (na rovinu se přiznám, že zahraniční blogy o lacích nesleduji) a tedy klobouk dolů, protože si jasná rekormanka. a taky ti závidím, že máš tolik laků a ještě si se z toho nezbláznila. já si zrovna teď nalakovala nehty. mám dvanáct laků k dispozici a trvalo mi deset minut se rozhodnout, který nalakovat... a ani teď, když už to zaschlo, si nejsem jistá, jestli jsem vybrala dobře.

    taky obdivuji to, že ses k tomu veřejně přiznala. protože jako známe ty anonymní komentáře. naštěstí se jich tady moc neobjevilo. jo a a máš moc krásnou sbírku.

    jsem se rozepsala, taky jsem už dost mimo současnost, tak raději skončím. a přeji mnoho krásných laků i nadále.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hani, děkuju za tvůj komentář. Já se taky divím, že jsem se z toho ještě nezbláznila. Ale už se mi stalo, že jsem si koupila jeden lak 2x, takže to začíná být na pováženou, když pořádně ani nevím, co mám a co ne... Plánuju čistku, ale to bych musela mít čas nafotit ty laky co chci dát pryč a ten teď fakt nemám.

      Přiznávat se mi samozřejmě moc nechtělo, pač zbytek zdravého rozumu se občas ozve a vím, že to není moc normální... ale je to koníček a dokud si to můžu dovolit, tak se to snad dá tolerovat, ale věřím, že jednou zase přijde doba, kdy budu muset nákupy omezit a více o nich přemýšlet a že mi to jenom prospěje :-)

      Vymazat
    2. 2x stejný lak... to je dobrý. mně se stalo v období zběsilého nakupování minerální kosmetiky, že jsem nakoupila od toho samého výrobce dvakrát, ani jsem si to neuvědomila. pak mi to přišlo domů, já na to koukám jak čerstvě vzbuzená... lehce zmatená. a dokonce jsem si objednala skoro ty samé odstíny tvářenek. tak to bylo jasné znamení, že potřebuji od minerálního makeupu pauzu.

      Vymazat
  26. Ten OPI Kiss Me On My Tulips je úžasnej!

    OdpovědětVymazat