neděle 25. března 2012

Maybelline Dream Bouncy Blush 30 Candy Coral

Kdo sleduje zahraniční kosmetické blogy, tomu jistě tyto tvářenky neunikly. Když se začaly prodávat, recenze na ně byly snad všude a já si nepamatuju, že bych četla nějakou vyloženě zápornou. Proto jsem zatoužila ji také vyzkoušet, i když s krémovými tvářenkami mám jen špatné zkušenosti. Ale chorý mozek kosmetického maniaka si řekl, že musí zkusit všechno, i když očekává propadák, a tak je tu!

A kdo mě čte déle a pamatuje si něco z těch blábolů, kterými vás tu zahrnuji, možná si vzpomene, že oranžové tvářenky jsou moje nejoblíbenější. Broskvové, korálové ale i některé oranžády jako pomeranč mi sedí a cítím se v nich dobře. Proto, abych zvýšila šanci, že u mě Bouncy Blush uspěje, jsem sáhla po odstínu z této skupiny. Candy Coral asi není úplně korálová, na to má v sobě málo růžové. Popsala bych ji jako oranžovou s broskvovým nádechem. Když jsem ji fotila a zkoušela na ruku úplně poprvé, přišla mi hodně světlá a říkala jsem si, že na mě nebude vůbec vidět a budu ji moci využít tak leda jako rozjasňovač. Opak je pravdou, je na mě úplně akorát, krásně a přirozeně líčka zvýrazní.

Já jsem ji nazvala krémovou tvářenkou, ale ona vlastně krémová vůbec není. Kdo vlastníte nějakou bázi pod makeup, tak si představte tuhle silikonovou hmotu, jen trochu hutnější a to je konzistence té tvářenky. Překvapivě dobře se nabírá a snadno roztírá doztracena. Nejlépe se mi aplikuje pouze prsty. Dá se dobře vrstvit a ať už naberu hodně barvy najednou a nebo přidávám a hodně šmrdlám po tváři, nikdy, ale absolutně NIKDY tvářenka neudělá fleky. Teď jsem totiž konečně pochopila názor, že krémová tvářenka vypadá mnohem přirozeněji než ta pudrová. Všechny dříve vyzkoušené krémové tvářenky totiž fleky dělaly a nikdy se mi nepovedly přirozené přechody ani štětcem ani prsty - dávala jsem to za vinu své nešikovnosti, ale když je dobrý produkt, i nemehlo může mít dokonale vypadající tvářenku!

Moje pleť má velmi problematickou T zónu, ale tváře mám někdy sušší, ale většinou normální a bez rozšířených pórů. Nicméně jsem chtěla vědět, zda tvářenka do pórů zalézá, a tak jsem dělala experiment na nose :-) A obstála perfektně, do pórů se neschovala ani je nezvýraznila. Výdrž je na mně celodenní, ačkoli postupem času malinko ztratí na intenzitě barvy, i večer je velmi dobře vidět, že tvářenku mám.

A jedeme na zápory - vytknout jí můžu dvě věci - zaprvé docela rychle ubývá. Ano, může za to konzistence a i to, že ji teď používám denně, takže to asi není nic divného, ale kráter v ní už mám dost veliký a jsem si jistá, že ji zvládnu spotřebovat, což o většině pudrových říct nemůžu, některé i po 50ti použitích vypadají jako nové.

Druhá věc je cena. U nás se neprodává, oficiální cena je 8 dolarů a když si k tomu připočtete poštu a něco navíc, aby prodejce na ebay trošku vydělal, dostanete na drogerkovou tvářenku ne moc hezkou částku. Já myslím, že za tu cenu ale stojí, je to kvalitní tvářenka bez ohledu na to, že je to "jen" Maybelline.

Pokud máte možnost, rozhodně doporučuji ji vyzkoušet. Na výběr je z deseti odstínů, takže určitě najdete nějaký, který se vám bude líbit. Já jsem z ní natolik nadšená, že už mám další odstíny na cestě!





27 komentářů:

  1. jéé ta mě taky zaujala, hrozně mě zajímá to skupenství. bouncy... nemohla bych ti do ní někdy strčit prstík? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nic moc zázračnýho nečekej, prostě silikonová hmota :-) Ale můžeš, samozřejmě, pokud se konečně někdy uvidíme.

      Vymazat
  2. já doufám, že se někdy dostane i k nám. Chtěla bych ji vyzkoušet, ale na internetu nerada kupuju kosmetiku

    OdpovědětVymazat
  3. Znám ji z videí Dulce Candy a hrozně bych chtěla nějakou růžovou, třeba se to k nám za 5 let dostane, haha...

    OdpovědětVymazat
  4. taky jsem si chtěla koupit, ale přišla mi drahá (přesně jak říkáš, těch osm dolarů bych možná ještě dala, ale s poštou a vůbec... prostě v mojí momentální socka pozici ne). krom toho se musím přiznat, že asi chodíme na naprosto odlišné blogy... protože já jsem na tuto tvářenku četla záporné recenze. a určitě víc než tři.

    no jo, ale po tvojí nadšené recenzi po ní už zase toužím. asi si to budu muset nějak vnitřně dořešit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jestli máš dostatek trpělivosti, můžeš zkusit hlídat přihazovací aukce, ta moje mě nakonec stála jen 5 dolarů plus nějaká směšná částka za poštu, protože jsem od prodejce vyhrála víc věcí.
      A já vážně nic negativního nečetla, samé nadšení plus občas stížnost na špatnou výdrž nebo tak něco.

      Vymazat
    2. jestli na ni někdy narazím výhodně, tak asi beru. i když já na ty přihazovací akce moc nejsem, zakázala jsem si na ebay chodit jen tak přihodit, stojí mě to potom moc peněz.

      já jsem právě negativní četla, že ta hmota je divná, málo pigmentovaná, nebarví, drolí se, nevydrží a tak.

      Vymazat
    3. Ta hmota divná je, o tom se nepřu, ale jinak mi vyhovuje, pigmentovaná je dost a nedrolí se mi.

      Vymazat
  5. tak to je úžasná farba!určite sa na ne pôjdem pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  6. strasne sa mi pacia tieto coralove farby (hlavne ze taku nemam ani jednu:D)

    OdpovědětVymazat
  7. Na tuhle recenzi jsem se moc těšila, protože já po ní na ebay už několikrát pokukovala a furt jsem si nebyla jistá, ale teď do ní prostě musím jít :D

    http://angellovely-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. Prosím, prosím, ať se co nejdřív objeví v ČR!

    OdpovědětVymazat
  9. Moc krásná barvička, takovou broskvovou ještě ve své tvářenkové sbírce nemám :) Tak snad k nám za pár let dorazí :D

    OdpovědětVymazat
  10. tá farba je krásna, musím sa po nej niekde pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  11. Chci ji a chci a chci, jeste s tema jejich novyma baby lips balzamama!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem nad nima přemýšlela, ale zatím jsem odolala a žádný nekoupila :-)

      Vymazat
  12. je to možné, že o ní slyším poprvé? Vždycky jsem přemýšlela, jestli by mi taková barva taky slušela...:)

    OdpovědětVymazat
  13. Tvářenka vypadá dobře, hlavně i ta barva je moc pěkná. Tak snad se brzy dočkáme tvářenky i u nás:-D

    OdpovědětVymazat
  14. Zřejmě budu muset také přistoupit ke koupi na netu, vzhledem k tomu že tu opravdu nebudou, stejně tak jako Colour Tattoo. :-(

    OdpovědětVymazat
  15. k čemu ti to je, mít tolik tvářenek?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. K čemu ti to je, pokládat mi takové otázky?

      Vymazat
    2. Abych se dozvěděla odpověď. ;)

      Vymazat
  16. skoda ze na slovensku som ju este nevidela , blush milujem tak dufam ze zavitaju aj ku nam :)

    OdpovědětVymazat