pondělí 19. března 2012

Guest post: Nail Polish Tag - ukaž svoji sbírku

Už podruhé tu mám post s lakovým tagem, který v posledních dnech obráží většinu českých a slovenských blogů. Tentokrát ale není můj - dnes si můžete přečíst, jak na otázky odpověděla moje kamarádka Andulka z nalakovaného blogu. Na svůj blog tento typ příspěvku dát nechtěla, ale přijala mou nabídku na zveřejnění postu u mě, takže můžete nakouknout do její sbírky a něco se o ní dozvědět. Pro pořádek ještě uvedu, že Annie nominovala na pokračování v tagu Day.

1. Kolik laků na nehty vlastníš? + foto

Když tohle je těžký. Jako zabíraj dva helmerový šuplíky, ale já nevim který počítat jako moje a který jako přebytkový. Někdy na konci roku sem udělala dělicí čáru, která oddělovala cca 40 který si nechám od zbytku. No a od tý doby samozřejmě nosim jen ty vyřazený. Takže dělicí čára asi neni i když si všechny tyhle určitě nehodlám nechat. Takže správná odpověď bude někde mezi nulou a dvouma helmerovejma šuplíkama.



2. Která je tvoje oblíbená značka laků na nehty?
Nemám oblíbenou značku, myslim že ne. Mám spíš naopak značky který mi nejsou sympatický a moc je nekupuju – Orly, Nubar… No dobře možná lehkou iracionální slabost mám pro Rescue Beauty Lounge.

3. Jaký lak máš na nehtech právě teď?
CND Electric Orange

4. Dostala jsi někdy lak na nehty jako dárek? Pokud ano, napiš ten nejlepší a kdy to bylo.
Jj docela dost z mejch laků sem vlastně dostala. Ale to tak chodí, něco s někym měníte, on přihodí něco navíc a vy si to občas i necháte. Ale zvláštní místo v mym srdci má Zoya Casey od Sonidla, protože to bylo jen tak, nevěděla sem o tom a najednou sem to měla v kaslíku. To bylo takový hezký. Takovej ten moment kdy si pomyslíte že to lidstvo teda nakonec eště neni uplně v prdeli.

5. Pokud bys mohla vytvořit limitovanou edici laků, jaká by byla?
No tak v prvý řadě by se moje limitovaná edice dobře lakovala, one-coaters, chápete. Byly by tam… co mám ráda? Krémíci, jellies. Velký třpytky. A téma by bylo… hm… jo asi obloha, počasí, extrémy. Noční obloha by tam asiiii byla i když nevim co bych na ní vymejšlela jinýho než že bych okopírovala SSN a já bych nechtěla mít ve svý kolekci laky co už existujou, no ale určitě by tam byla letní obloha, něco jako Barielle June Bug, dusnej vzduch a v tom otravný mušky, pak by tam byla sněhová vánice, červánky, letní večerní bouřka, aurora borealis, první jarní déšť po zimě, takový to svítání když je obloha zlatotyrkysová, velkej vítr, déšť mi už ukradli do Illamasquy Raindrops, no a tak. A v jednom azurově modrym by byly bílý bar glitters jako kondenzační čáry co zůstávaj na obloze po letadlech. (Asi ste si už všimli, já sem velkej lelkovač – pozorovatel oblohy. Jsem ta holka co každý ráno u snídaně řekne „Jéé červánky!“ když vidí červánky. Co má průhlednej deštník aby viděla na déšť. Co v noci chodí se zakloněnou hlavou a kontroluje jestli dostatečně svítěj hvězdy. Co je nejšťastnější za bouřky.)

6. Který lak je tvůj oblíbený?
Jako jeden? Jednotný číslo? Zbláznili jste se? No dobře, lak kterej sem ráda že existuje protože kdyby neexistoval tak bych měla fakt problém je Illamasqua Rampage. Ale dál jich mám tolik oblíbenejch… Jen tak z hlavy a zrovna dneska MAC Blue India, Maybelline Juicy Tomato, Naturistics Crystal Blue Pearl, Miss Sporty Et Voilà! French Manicure 003, Attitude Peacock Feather, Rescue Beauty Lounge Chinoise…

16 komentářů:

  1. Jeeej, tak tomuto článku som moc rada! Anička sa dobre číta, či už u seba doma, alebo na návšteve :-) A tú jej kolekciu kupujem celú!

    OdpovědětVymazat
  2. Byla jsem zvědavá, jestli se Anne do tagu pustí a musím říct, že je supr, že jo. Protože jak napsala Veve, úžasně se to čte a moc dobře se na to kouká, i když jsem teda čekala daleko větší zásoby. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jj, konečně tady mám taky jeden kvalitně napsaný článek a ne ty moje simlpe kecy :-)

    OdpovědětVymazat
  4. A pak, že to nejde:-D Ale taky jsem si jich představovala nějak víc.. a líp nafocenejch:-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To si musíš stěžovat jinde, já jsem jen zprostředkovala co mi bylo poskytnuto :-)

      Vymazat
  5. Moc dobrej tag :)) Týjo těch laků, taky bych jich tolik chtěla mít! :)

    OdpovědětVymazat
  6. A proč Andulka nechce dát tento typ příspěvku na blog? Co je na tom špatného?

    OdpovědětVymazat
  7. mně příjde, že by se měla zamyslet nad svojí češtinou..vůbec se mi nelíbí jak píše:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš a většina z nás, jejích pravidelných čtenářů, je z jejího psaného projevu nadšená :-)

      Vymazat
    2. sprostá slova mi nevadí spíš to mejch atd:D jelikož nejsem z Čech tak mi to trohu trhá uši...

      Vymazat
    3. můj ideál by byl svět kde by se nevěnovala taková pozornost formě ale obsahu... čimž nechci říct že by byl můj obsah hodnej nějaký pozornosti, jen že forma je pro mě nepodstatná.

      Vymazat
    4. já bych řekla, že krásný obsah vyžaduje krásnou formu...ale je to jen tvoje věc jakým způsobem budeš svůj blog psát

      Vymazat
  8. Hezká zbírka, taky si jdu zítra nějaké koupit. ale né tolik.

    OdpovědětVymazat
  9. úžasný počtení, bavila jsem se od začátku do konce :))

    OdpovědětVymazat